warwolf Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Jaj ne légy ilyen! :) Nem is vagyok.De van a srácnak éppen elég baja a Monsterrel, ez az Astrás kaland egy pöttyet sem hiányzott még neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ... Nagyon elegem van most... Vazz... Sajnálom J0hnny! :D Azért inkább csak ilyen legyen, mint rosszabb. :) Szegény anyukád nem is mer vezetni már, hogy leüvöltötted mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Szegény anyukád nem is mer vezetni már, hogy leüvöltötted mi? :D Azért nem olyan fából faragták őt sem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 J0hnny! Szerintem tolatóradar kell a Dezsőbe és akkor remélhetőleg nem lesz több ilyen eset.... :) Elég gyorsan jött ez a hidegfront és sok frontérzékeny ember van, tegnap csak 3-an akartak összetörni szerencsém volt. Kitudtam kerülni, jó volt a fék és a pályanapos "tapasztalatokat" is tudtam hasznosítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ... Elég gyorsan jött ez a hidegfront és sok frontérzékeny ember van, tegnap csak 3-an akartak összetörni szerencsém volt. Kitudtam kerülni, jó volt a fék és a pályanapos "tapasztalatokat" is tudtam hasznosítani. :) Én mostanában csak frontérzékeny emberekkel találkozom az utakon. Ha van front, ha nincs... :D Udi! Milyen pályanapos tapasztalat volt? Csikorogva kanyarodtál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Kedves Fórumozók ! Karbantartási munkálatok miatt az opelforum.hu és társoldalai, továbbá az opelklub.hu-s email címek 2009.10.15.-én 17 órától 3:30ig nem lesznek elérehetők. Megértéseteket köszönjük ! Üdvözlettel : MOTE klubvezetés Úristen nem lesz fórum! Mit fogok csinálni? :D :D Még jó, hogy ez csütörtöki nap, szóval lehet majd a Lurdynál offolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Stefan! Neki STOP táblája volt, én meg főúton mentem egyenesen. Ez a barom meg balról jött egy kis utcából mint ha ott sem lenne a STOP tábla keresztül ment 50-nel előttem, féktávon belül volt csak egy lehetőség maradt gyorsan átmenni a szembejövő sávba és reménykedni, hogy nem fog fékezni és "szépen" elhalad mire odaérek és nem jön senki szembe. Pályanapra visszatérve tudtam, hogy mit bír el a verda hogyan fog viselkedni egy ilyen manőver esetén ami hatalmas előny! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Stefan! Neki STOP táblája volt, én meg főúton mentem egyenesen. Ez a barom meg balról jött egy kis utcából mint ha ott sem lenne a STOP tábla keresztül ment 50-nel előttem, féktávon belül volt csak egy lehetőség maradt gyorsan átmenni a szembejövő sávba és reménykedni, hogy nem fog fékezni és "szépen" elhalad mire odaérek és nem jön senki szembe. Pályanapra visszatérve tudtam, hogy mit bír el a verda hogyan fog viselkedni egy ilyen manőver esetén ami hatalmas előny! :) Oké, örülök, hogy sikerült elkerülni a bajt! Csak próbáltam oldani a feszültséget :D Sajnos mostanában marhára kell figyelni, mert nagyon elkezdtek törni az autók... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ... nagyon elkezdtek törni az autók... :D Nálad mi lesz az új projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nálad mi lesz az új projekt? Vectrán agyalok, de ha elrontom, akkor kabrió :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Vazz... Sajnálom J0hnny! :D Azért inkább csak ilyen legyen, mint rosszabb. :) Szegény anyukád nem is mer vezetni már, hogy leüvöltötted mi? :D Azóta is bánja,főleg hogy pont előtte délelőtt beszéltem vele és mondtam neki hogy ne kísérelje meg.Tudtam hogy ez lesz... Nagyon bántja a dolog,de kegyetlen vagyok,meg is érdemli.Sírva hívott fel ma is.Most megtanulta egy életre,hogy nem próbálunk meg vezetés közben olyat,amiben nem vagyunk biztosak. Engem leginkább a festés aggaszt,nehéz lesz megint eltalálni a színt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Engem leginkább a festés aggaszt,nehéz lesz megint eltalálni a színt... Lehet, nem lesz annyira menthető a csomitérajtó, mert elég gáz helyen hajlott meg.Meg kapott a hátfal is, de nem vészes, mert még a festék sem jött le róla. Amúgy elvileg megvan minden cucc, Udinak átvittem, Ő pedig elugrott addig Kiskunmajsára a Vredesteinekért.Éppen határon vannak kopásilag, szal max. 1 szezon, meg amíg nem találok normális áron nyárit, ezt is lehet addig koptatni. Udinak 1000 hálás Thx a segítségért! :D Mikor haza értem, taliztam a szomszéd dokival aki miután elmondtam a gumis storyt, felhívta a figyelmem egy apró, ámde nem elhanyagolható tényre, miszerint Hartán gumis műhelyük van, szal ha gumi kell, szóljak mert pofátlanul olcsón oda tudják adni. Mondtam neki, hogy egy pöttyet szólhatott volna korábban ish! :D Amúgy vektrakocsi füttése nem éppen tökéletes, valszeg hibafeltárás lesz a 7végén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Lehet, nem lesz annyira menthető a csomitérajtó, mert elég gáz helyen hajlott meg.Meg kapott a hátfal is, de nem vészes, mert még a festék sem jött le róla. Lökös,ajtó,lámpa...nem lesz az se olcsó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Lökös,ajtó,lámpa...nem lesz az se olcsó... :D Lökös 10e. újonan, az ajtó 3-4e.?, lámpa max. 5e.ft.+bódés+piktor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Lökös 10e. újonan, az ajtó 3-4e.?, lámpa max. 5e.ft.+bódés+piktor. Ajtó min 10E,de inkább több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ajtó min 10E,de inkább több. Sipi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Engem leginkább a festés aggaszt,nehéz lesz megint eltalálni a színt... Fater majd kikeveri és segít Erikának ugyanúgy mint múltkor...ha arról van szó festeni is tud csak alkalmas hely kellene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Sipi.... Klassz az avatarod :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Klassz az avatarod :) :D Te is jól elvesztél mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Te is jól elvesztél mostanában. Hát el igen tele voltam vizsgákkal , de tegnap toltam le utolsót. Most már lesz időm fórumozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hát el igen tele voltam vizsgákkal , de tegnap toltam le utolsót. Most már lesz időm fórumozni.... Nehéz az iskolásélet :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nehéz az iskolásélet :D :D :D Hát ebből élek ba..od :) Atomerőmű vagy mi a pöcs ahol dolgozok muszáj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hát ebből élek ba..od :D Atomerőmű vagy mi a pöcs ahol dolgozok muszáj :) A jó pap is holtig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 A jó pap is holtig.... Hát igen ilyen ez a pop szakma! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nehéz az iskolásélet :D :D :D Karba van tartva az agya! :D Nem fog elbutulni öreg korára. Elvileg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts