Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mára kellett volna, de nem létfontosságú. De ha megmondod, hogy befér-e egy 90*60*30-as mosógép, az nekem pont elég.

Bele.Csak le kell hajtani az üléseket.

Elküldve
Bele.Csak le kell hajtani az üléseket.

Hiányos volt a kérdésem. +3 személy.ezért kéne csak a csomagtartót használni.

Elküldve
Hiányos volt a kérdésem. +3 személy.ezért kéne csak a csomagtartót használni.

Ha a kalaptartót leveszed, szvsz bele.Én is elég nagy dolgokat bele tudtam tenni anno.Kérdés, mennyire van becsomagolva.

Elküldve
Ha a kalaptartót leveszed, szvsz bele.Én is elég nagy dolgokat bele tudtam tenni anno.Kérdés, mennyire van becsomagolva.

Köszönöm. Akkor bele, mert ez meztelen.

Elküldve
Hogy tudod... <_<

Mind2 irányba szoktam járni aztán mivel átvettem tőletek a RINGYÓÓÓÓÓÓÓÓ-zást ezért megnézem a néniket. Amúgy számomra nem többek mint 1 guminő..... :rolleyes:

Elküldve
Amúgy számomra nem többek mint 1 guminő..... :rolleyes:

Áááá azé nem teljesen.Neki is fizetsz,hogy legyen pity-puty,de neki tuti nem fáj a feje! <_<

Elküldve
Elég élethű darab lehet ha már fejfájást is tud produkálni B)

Csak bizonyos fícsörök valóságosak,de pl nincs szülinapja,valentin nap,se mikulás és nincs shopingolási hajlama sem! :rolleyes:

Ezt se én mondtam <_< :D -_-

:D

Elküldve
Nem baj, megelégszünk az utazási beszámolóiddal is B) -_- :rolleyes:

Sültkruplee országba?Vagy hun? :D

Este összedobjuk Tícnek egy sültkrumpleera? <_<

Elküldve
Hm.... :D

...

Én régen vitorlázórepültem Farkashegyen, de sajna pénz ÉS idő is kell hozzá, úgyhogy abbamaradt, pedig nagyon jó, emiatt gondolkoztam a siklóernyőn, mert az egy kicsit talán olcsóbb hosszútávon, illetve kevésbé kötött egy "üzemnap", vagyis a repülés lehetősége.

Ami engem visszatart, hogy nincs benne botkormány :D ,meg szerintem elég fosatós, hogy nem merev a szárnya és egy termikből kicsúszásnál, ha az egyik oldalon fel, a másikon leáramlás van, és elég erős is, akkor esetleg összecsuklik :rolleyes: Elvileg oktatják, hogy hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket, de akkor is. Láttam ilyen videókat, amikor direkt ezt gyakorolják... hát, nekem a hideg futkosott a hátamon <_<

:D

Elküldve
Én régen vitorlázórepültem Farkashegyen, de sajna pénz ÉS idő is kell hozzá, úgyhogy abbamaradt, pedig nagyon jó, emiatt gondolkoztam a siklóernyőn, mert az egy kicsit talán olcsóbb hosszútávon, illetve kevésbé kötött egy "üzemnap", vagyis a repülés lehetősége.

Ami engem visszatart, hogy nincs benne botkormány :D ,meg szerintem elég fosatós, hogy nem merev a szárnya és egy termikből kicsúszásnál, ha az egyik oldalon fel, a másikon leáramlás van, és elég erős is, akkor esetleg összecsuklik :rolleyes: Elvileg oktatják, hogy hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket, de akkor is. Láttam ilyen videókat, amikor direkt ezt gyakorolják... hát, nekem a hideg futkosott a hátamon <_<

Kocákazat nélkül nincs üzlet.Ha nagy gáz van, még mindig ott a mentőernyő! :D

Ilyen összecsuklós dolog nem volt az RS4/4-nél, mert egyszer ha sikerült kijönnöd a termikből, akkor nagykirályság volt.Elvégre 74.4nm-n tudott "kapaszkodni"!

Amúgy nekem a legnagyobb gáz az, hogy itt a környéken említésre méltó domborzati kitüremkedés a kerekegyházi dombok és kb. semmi több.Mondjuk gyakorlásnak jóó lehet! -_- B)

A másik lehetőség Kunszálláson a csörlőzés, ami valljuk be, gyakorlatot kíván.Nemkeveset. :D

Elküldve
Amúgy is ébredtem volna.2 perc múlva.Majd mesélj, mi a pálya.Össze is akadt, vagy csak elment v.melyik csapágy? :rolleyes:

Nem kócolt össze,főtengely csere,holnap reggel árnéző körút mi mennyi....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.