Stefan Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Losi! Láttam ma is Érden a fehér ex-Astrádat. GSM-953, ha jól emlékszem :lol:
warwolf Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Losi! Láttam ma is Érden a fehér ex-Astrádat. GSM-953, ha jól emlékszem :lol: Jaja!Ő volt az.Egy Ercsi beli emberke vette meg. más: Amikor elköszöntem a többiektől, ugye elindultam jobbra a Jókai felé, mert Tominál a cégnél volt pár cuccom.Szépen gyök2vel mentem, mondom uccse sietek+nemsokkal előtte mentek el a piacnál a yardok, mondom tuti kiálltak v.hova.Még a Piár előtti részen is tempomat 30cat kapcsoltam, mert nagyon ráértem meg ugye ezen ne múljon mert már messziről feltűnt a rendőr fóka, mögötte álltak a világítós mellényes lények!Kb. a Sztár Reklám előtt parkoltak.Mikor megláttak, már el is kezdtek mozogni, ez látszódott a mellényeken.Na mondom, ezek tuti kiszednek mert gyanusan lassan mentem :P .Úgy is lett.Viszonylag közel álltam meg, mondom ne kelljen az igazoltatás után sokat sétálni. Megálltam, motor leállít, kotorásztam kicsit a kesztyűtartóban a forgalmi után, (más nincs benne), és kiszálltam.El sem mondta a srác, hogy mit akar, éppen a jó estétnél tartott, már toltam a kezébe a forgalmit, ill. a pénztárcámból a személyit. De gondban voltam, mert lövésem nem volt, melyik fakkban van benne a jogsim, lévén igen ritkán kell elővennem, úgyhogy a pénztárcámbam lévő cuccokat szépen kipakoltam a csomagtaróra.Volt minden.Nagy nehezen előkerült a jogsi is.Azt is oda adtam, de már adtak is vissza mindent.Na mondom, mindjárt nyithatom a csomagtartót.De nem.Megkérdezték, hogy alkoHOL-t, fogyasztottam-e az elmúlt 8 órában.Tőlem megszokott természetességgel mondtam, hogy nem.Következő kérdés, hogy hajlandó vagyok-e megfújni a szondát, rögtön rávágtam, hogy persze, miközben a pénztárcám tartalmát, próbáltam vissza gyömöszölni. Szóval azt nem kellett, és elköszöntek.Megkérdeztem, hogy kb. 2 percig állhatok-e itt, mert tényleg be kellene szaladnom a Sztár Reklámhoz.Mondták, hogy inkább előttük álljak meg, mert kell a hely.Ekkor felbukkant Tomi a semmiből, kezében egy csokor virággal meg egy csomaggal, és futva hozta.A két rendőrsrác arcán zavart mosoly jelent meg.Na mondom, buzik lettünk! :lol: Tomi, a tőle megszokott széles mosollyal köszönt oda a rendőröknek, majd átadta a virágcsokrot, meg a csomagot.Kezet fogtunk, és eljöttem, miközben kinéztem a rendőrökre, akik ugyanazzal a zavart mosollyal nézték a ténykedésünket.Na mondom ez kéész bazzeg! :lol: Majd jól elmesélik az örsön, hogy megállítottak egy buzit, aki éppen akkor kapott virágot egy másik tagtól.... :lol:
Gepard Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 :lol: Ez mekkora!!!! :lol: :lol: :lol: :P Ott lesz az az esküvő amire Hening célozgatott. :D :D Majd jól elmesélik az örsön, hogy megállítottak egy buzit, aki éppen akkor kapott virágot egy másik tagtól.... :D És még a szondát is meg akarta fújni......
Gepard Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Engem a Jókain megelőzött egy fekete jaguár. Kis híján elvitte a kocsi bal elejét, ha nem rántom el a kormányt, villogtam neki, hogy észrevettem ám. Szinte azonnal megállt vészvillogóval a disco (vagy mi a túró van ott bal oldalt) előtt, kiszállt egy kopasz ember, és bement bulizni (talán). Én közben kikerültem őket, és dudáltam egyet. Na erre utánam, és elkezd leszorítani balra a járdaszigetre, megállok ordít, lehúzom az ablakot, halllom, hogy: MIVAAAN???? A jobb 1-ből már szállt volna ki a másik kopasz (ekkor ugrott be, hogy talán nem most, nem itt, és nem velük kéne a kreszről értekezést folytatni) emberke, a sofőrnek pedig mondtam (hirtelen megvilágosulva), hogy semmi sincs, menjél tovább. Kb ebben is maradtunk. Remélem nem helyiek, és többet nem hozza össze a sors velük egyikünket sem. Nem is kommentelem tovább, lefáradtam...
Vectra B1 Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 És még a szondát is meg akarta fújni...... inkább a szondát fuja meg mint azt a bizonyos dolgot :lol: :lol: :lol:
Vectra B1 Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Engem a Jókain megelőzött egy fekete jaguár. Kis híján elvitte a kocsi bal elejét, ha nem rántom el a kormányt, villogtam neki, hogy észrevettem ám. Szinte azonnal megállt vészvillogóval a disco (vagy mi a túró van ott bal oldalt) előtt, kiszállt egy kopasz ember, és bement bulizni (talán). Én közben kikerültem őket, és dudáltam egyet. Na erre utánam, és elkezd leszorítani balra a járdaszigetre, megállok ordít, lehúzom az ablakot, halllom, hogy: MIVAAAN???? A jobb 1-ből már szállt volna ki a másik kopasz (ekkor ugrott be, hogy talán nem most, nem itt, és nem velük kéne a kreszről értekezést folytatni) emberke, a sofőrnek pedig mondtam (hirtelen megvilágosulva), hogy semmi sincs, menjél tovább. Kb ebben is maradtunk. Remélem nem helyiek, és többet nem hozza össze a sors velük egyikünket sem. Nem is kommentelem tovább, lefáradtam... erre meg annyit hogy ö nem sajnálja azt a szar (jaguar) mert valoszinü van pénze! Bunko is hogy nem ismeri el hogy mit csinált! ha a pénze megvan akármire akkor valoszinü hogy a cimbik is nyagyképüek akik azt hiszik mindent megtehetnek!
Udi Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Gepárd! Én ilyenkor szoktam elővenni a "kabátomat" bár érdekes módon a fehér Astra eleve elriasztja az ilyen embereket. Volt pár hasonló afér, de amikor benéztek még a biztiövet is bekapcsolták. <_< :rolleyes:
warwolf Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Engem a Jókain megelőzött egy fekete jaguár. Nem is kommentelem tovább, lefáradtam... Valahogy eszembe jutott, mikor Johnny mesélte a Váci utcai esetet, amikor a beszólót jól orrba verte a Saabból kiszálló emberke. Van akinek be lehet szólni, van akinek nem érdemes.Te megtaláltad az utolsót. :rolleyes:
Vectra B1 Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 van kereskedelmi megjelölés az a DT és a DTi van a motorkód az a DTL és a DTH nem összekeverendő!!! a DTL a kisturbós(kb 82LE) a DTH(101LE) a nagyobb enyémnek DTL motorkódja van! DTH-nak is 15 turboja van nem??? mert az enyémnek is és valahol olvastam hogy a DTH-nak is...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Korábbi hsz.ben mondtad, hogy ezen a pénteken nem tudsz jönni, mert elfoglaltság van. Mi minden pénteken talizunk 20:00-22:00-ig az említett helyen, egyedül ha esik v. pl. hamaorsan jön a gatya idő, akkor keresünk magunknak egy ideiglenes klubhelyet.Ilyen volt korábban a La Verde pizzéria is. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Kanten-Strike :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090919/kanten-strik...ltoltes.hu_.jpg <_< :D -_-
Füri Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Én is +néztem volna a rendőrök arcát! :rolleyes: Arra mentem Én is haza de nem találkoztam yardal!
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Én is +néztem volna a rendőrök arcát! :rolleyes: Arra mentem Én is haza de nem találkoztam yardal! Füri! Köszi az oil-t,már benne is van. Losi vecijében is lecseréltük ma és megszakértettük az első futóművet,meglett a hiba.
Füri Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Füri! Köszi az oil-t,már benne is van. Losi vecijében is lecseréltük ma és megszakértettük az első futóművet,meglett a hiba. Ha kell majd oil vagy más szolj elöre,hogy tudjak szerezni! Amikor nálam volt kérdeztem,hogy cseréljek oilt. És mi volt a gond?
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Ha kell majd oil vagy más szolj elöre,hogy tudjak szerezni! Amikor nálam volt kérdeztem,hogy cseréljek oilt. És mi volt a gond? Jobb első rugó törött! :rolleyes:
Gepard Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Van akinek be lehet szólni, van akinek nem érdemes.Te megtaláltad az utolsót. :rolleyes: Amikor megláttam az arcokat az is megvillant a fejemben, hogy ezeknél akár stukker is lehet. Találjon magának egy másik hasonlót, és rendezzék le egymással!
Gepard Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Ma igazi szekciózás volt nálunk. Köszönöm Turcinak, és Tominak a betonozásban nyújtott segítséget! Este még Udi is beugrott, de neki már nem maradt feladat. Holnap viszek paprikát Turcinak, ma igazi élmény volt ahogy elbicsaklott a hangja a "meghatottságtól" ebéd közben. :rolleyes: <_<
Stefan Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Tankoltam ma E85-öt, de a kút nem önkiszolgálós. Vazz, a kutas először a Diesel-t emelte le :rolleyes: Lehet, hogy tényleg csattog kicsit a motor már <_<
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Vazz, a kutas először a Diesel-t emelte le :rolleyes: Lehet, hogy tényleg csattog kicsit a motor már <_< :D -_- B)
Gepard Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Vazz, a kutas először a Diesel-t emelte le :rolleyes: Ez ám a kritika.... <_<
Turci Elküldve Szeptember19, 2009 Elküldve Szeptember19, 2009 Ma igazi szekciózás volt nálunk. Köszönöm Turcinak, és Tominak a betonozásban nyújtott segítséget! Este még Udi is beugrott, de neki már nem maradt feladat. Holnap viszek paprikát Turcinak, ma igazi élmény volt ahogy elbicsaklott a hangja a "meghatottságtól" ebéd közben. :rolleyes: <_< Igazán nem tesz semmit se!Ez velem született adottság! -_- Többek között ez is!Johnny Itt a bogrács nálam reggel visszük!Szeretném ha holnap kis otthonkába főznél és ha nem bánod a holnapi nap Judynak hívnálak :D
Recommended Posts