Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz
Nem kell ennyire sarkosan venni a dolgokat, mehetünk emberibb sebességgel is, én csak dízeleseket akartam heccelni.

:wink: :wink:

110-120-at ezért visz a tied is nem?

Részemről mehetünk 140-el végig.

A diezel is tud annyival menni :D

Elküldve
  Idéz
Tegnap rakták fel :P

Tiéd is penge

Köszi... a régi autóm árát erre költöttem... :D

Nem ennyire drága felni... ennyire keveset ért a kis I-esem (golf) amikor eladtam! :D

Mellesleg én is tegnap rakattam fel a felniket (de én már 1 éve vettem).

Elküldve

Nekem is vw-em volt az astra elott csak nem golf hanem egy 2-es jetta.

Felniket en telen vettem , es tart karokkal vartam a tavaszt hgy vegre felrakhassam :D

Elküldve

Én tavaly azt vártam így, hogy elvigyék a kis golfot (február 22én vettem az Astrát és április elején vitték el a golfot).

Már meg volt rendelve a felni napokkal korábban, amikor végre jöttek az autóért...

Másnap estére itthon volt a felni... este 6kor felraktam.

és 8 órakkor a Kullai közön (bocsi, korrigálok, a Czollner közön történt!), egy akkor kátyút kaptam el, hogy a balelső felni benyomódott, a balhátsó gumi pedig szétrepedt!!!

Rendőrség/biztosító/önkormányzat...

és végül októberre ki is fizették! :D

A lényeg, hogy megvan a lóvé...

De kicsit magam alatt voltam, amikor a 2 órája felszerelt zsír új felnimet tönkre vágtam (egy kátyú).

A Bácska Guminál a fejüket fogták, amikor mentem másnap új felniért / gumiért. :P (ugyanis a biztosító cserére vette)

Elküldve
  Idéz
Huu bammeg.

Ettől fosok én is.

Tuszta szlalonpálya Kecskemét az alufelnisek számára.

Az sajnos... Én is félve raktam fel a felniket.

Gondolkoztam rajta, hogy várjak-e vele áprilisig... de nem győztem már! :D

Mindenki felpakolta az alukat... én meg egy csoffadt téligarnitúrával... :P

Elküldve
  Idéz

Az sajnos... Én is félve raktam fel a felniket.

Gondolkoztam rajta, hogy várjak-e vele áprilisig... de nem győztem már! :D

Mindenki felpakolta az alukat... én meg egy csoffadt téligarnitúrával... :P

Az a gödör nem a Szöszi virág ajándék utáni kanyarban van kifelé, a Tavaszmező felé?Mert az még most is megvan!Párszor nekem is sikjerült elcsípnem!Hál'istennek, csak télivel.Az meg bírta! :wink:

Elküldve

Megtudja adni nekem valaki annak a srácnak a telószámát, aki a Monza motoros Mantával volt a Kecskeméti talin?

Elhagytam a számát, vinném neki a könyvet

köszi

Z

Elküldve
  Idéz
Megtudja adni nekem valaki annak a srácnak a telószámát, aki a Monza motoros Mantával volt a Kecskeméti talin?

Elhagytam a számát, vinném neki a könyvet

köszi

Z

Nem a Sziszi embere volt?

Elküldve
  Idéz

Az a gödör nem a Szöszi virág ajándék utáni kanyarban van kifelé, a Tavaszmező felé?Mert az még most is megvan!Párszor nekem is sikjerült elcsípnem!Hál'istennek, csak télivel.Az meg bírta! :wink:

Ááa, rosszul mondtam, bocs. Nem Kullai köz, hanem Czollner köz. :oops: a város túlsó vége! :wink:

Azt a kátyút már befoltozták, de elég dúrva volt... van róla fotóm is! :wink:

Elküldve

Jelen pillanatban van az autókám a szerelőnél tavaszi nagytakarításon plusz megnézetem vele, miért ráz 110 körül annyira a kormány.

Az én alufelnijeim hétfőn kerülnek fel, zsírúj gumikkal! Mivel 14 lett a kerék, emellett peresebb az új gumi, én is rettegek a kátyuktól... :evil:

Ja, és szerintem én külöm megyek Fótra, mert odafelé Csömörre is be kell ugranom (rokonlátogatás).

Szóval, száguldhatnak a dieselesek is 140-el!! :wink:

Elküldve

Berlina! Te akkor jössz/mész ki szombaton a gokartpályára? Én nem tudom, hogy mikorra érek ki, mert előző este egy jó barátom szülinapi-névnapi bulija lesz... szóval lehet, hogy csak 10-11... 12 körül érek ki. De azért igyekszem időben.

Jön még valaki?

Esetleg aki nem megy Pécsre, nem jönne ki?

Elküldve

Én kimennék, de sajna Pest útjait koptatom szombaton.

Pedig ki kellene mennia börzére, van egy-két régi Adler alkatrész, el kellen passzolni valahogy. De lehet, hogy túl ritka az Adler errefelé, lehet, hogy külföldön kelle meghirdetni, de az meg rizikós..... :roll:

Elküldve
  Idéz
Én kimennék, de sajna Pest útjait koptatom szombaton.

Pedig ki kellene mennia börzére, van egy-két régi Adler alkatrész, el kellen passzolni valahogy. De lehet, hogy túl ritka az Adler errefelé, lehet, hogy külföldön kelle meghirdetni, de az meg rizikós..... :roll:

ebay-re felrakod, ha kell valakinek licitálhat rá, a nyertes elküldi a összeget, amenyiért elvitte + szállítás költségét, te eljuttaod hozzá a terméket.

Mi ebben a rizikós ? :D

Elküldve

HI!

Megcsináltattam én is a tavaszi nagytakaritást kint aradon 1000ft. Kivül belül csillog az autó.Kicseréltem a kerekeket nyárira.Meg vettem MOL 10W40 olajat 1l 1500ft + tankoltam a MOL kútnál 205ft/l.

Most meg esik az eső!!! :D :P

Elküldve

szia, Speed!

én próbálok hamar ott lenni. szervezők szerint kapunyitás 5:45-kor, mivel most már nincs olyan elrettentő hideg szerintem ezt az eladók kb tartják is.

Úgy 8 felé szeretnék ott lenni, hogy láthassak működő Csepel-t, talán akkor még nem kelt el. Persze lehet, hogy csak 10-11 felé lesz érdemi kereskedés mikor a népek már fölkeltek, szétnéztek a vásárban és az árak kezdenek csökkeni.

Múlt hónapban Kécskén 10 után már volt eladó aki csomagolt, de akkor tényleg kegyetlen hideg volt, lehet, hogy akkor csak a hideg hajtott haza mindenkit.

Rulez: egyébként a börzelista szerint szinte minden hónapban van Kecsón veteránbörze, valamelyik veterán oldalról töltöttem le az országos Börzetérképet, nekem meglepő, de elég sok ilyen alkalom van.

(itt megint kijön, h csecsemő vagyok a témában)

Z

Elküldve
  Idéz
HI!

Megcsináltattam én is a tavaszi nagytakaritást kint aradon 1000ft. Kivül belül csillog az autó.Kicseréltem a kerekeket nyárira. ...

... Most meg esik az eső!!! :D :P

Hááát... most félek én is... az esőtől... :roll:

Nem bírtam tovább és elmentem lemosatni az autót a Klub Petrol melletti mosóba. Nagyon szépen dolgoznak és kézzel!! 1.500Ft-ért rendesen letakarítják az autót... még a felnit is... és viaszt is raknak rá. Most csillog-villog... :D Fotóztam is egyből! :wink:

Csak nehogy essen!

Elküldve
  Idéz
szia, Speed!

... Úgy 8 felé szeretnék ott lenni...

Z

Kimegyek én is mindenképp... (valószínű tényleg csak 10-11 körül) bár azt nem tudom, hogy hogy talállak majd meg... Akár téged egyedül... akár többőtöket.

Elküldve
  Idéz

Kimegyek én is mindenképp... (valószínű tényleg csak 10-11 körül) bár azt nem tudom, hogy hogy talállak majd meg... Akár téged egyedül... akár többőtöket.

Tán cseréljetek telcsiszámot berlina-val :wink: :D

Elküldve
  Idéz

ebay-re felrakod, ha kell valakinek licitálhat rá, a nyertes elküldi a összeget, amenyiért elvitte + szállítás költségét, te eljuttaod hozzá a terméket.

Mi ebben a rizikós ?

Eddig ilyesmibe nem mertem belefogni, de végül is, jobb, mintha a padláson porosodna..... Hátha valakinek pont ilyen alakatrészek kellenek a boldogságához! :D

Köszi a tippet. :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.