Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 :D köszönöm Joee! (jópofa a felnid :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Nem kell ennyire sarkosan venni a dolgokat, mehetünk emberibb sebességgel is, én csak dízeleseket akartam heccelni. :wink: :wink: 110-120-at ezért visz a tied is nem? Részemről mehetünk 140-el végig. A diezel is tud annyival menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 :D köszönöm Joee! (jópofa a felnid :P ) Friss még a felni. Tegnap rakták fel :D Tiéd is penge Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Tegnap rakták fel :P Tiéd is penge Köszi... a régi autóm árát erre költöttem... :D Nem ennyire drága felni... ennyire keveset ért a kis I-esem (golf) amikor eladtam! :D Mellesleg én is tegnap rakattam fel a felniket (de én már 1 éve vettem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Nekem is vw-em volt az astra elott csak nem golf hanem egy 2-es jetta. Felniket en telen vettem , es tart karokkal vartam a tavaszt hgy vegre felrakhassam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Én tavaly azt vártam így, hogy elvigyék a kis golfot (február 22én vettem az Astrát és április elején vitték el a golfot). Már meg volt rendelve a felni napokkal korábban, amikor végre jöttek az autóért... Másnap estére itthon volt a felni... este 6kor felraktam. és 8 órakkor a Kullai közön (bocsi, korrigálok, a Czollner közön történt!), egy akkor kátyút kaptam el, hogy a balelső felni benyomódott, a balhátsó gumi pedig szétrepedt!!! Rendőrség/biztosító/önkormányzat... és végül októberre ki is fizették! :D A lényeg, hogy megvan a lóvé... De kicsit magam alatt voltam, amikor a 2 órája felszerelt zsír új felnimet tönkre vágtam (egy kátyú). A Bácska Guminál a fejüket fogták, amikor mentem másnap új felniért / gumiért. :P (ugyanis a biztosító cserére vette) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Huu bammeg. Ettől fosok én is. Tuszta szlalonpálya Kecskemét az alufelnisek számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Huu bammeg. Ettől fosok én is. Tuszta szlalonpálya Kecskemét az alufelnisek számára. Az sajnos... Én is félve raktam fel a felniket. Gondolkoztam rajta, hogy várjak-e vele áprilisig... de nem győztem már! :D Mindenki felpakolta az alukat... én meg egy csoffadt téligarnitúrával... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Az sajnos... Én is félve raktam fel a felniket. Gondolkoztam rajta, hogy várjak-e vele áprilisig... de nem győztem már! :D Mindenki felpakolta az alukat... én meg egy csoffadt téligarnitúrával... :P Az a gödör nem a Szöszi virág ajándék utáni kanyarban van kifelé, a Tavaszmező felé?Mert az még most is megvan!Párszor nekem is sikjerült elcsípnem!Hál'istennek, csak télivel.Az meg bírta! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Megtudja adni nekem valaki annak a srácnak a telószámát, aki a Monza motoros Mantával volt a Kecskeméti talin? Elhagytam a számát, vinném neki a könyvet köszi Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Megtudja adni nekem valaki annak a srácnak a telószámát, aki a Monza motoros Mantával volt a Kecskeméti talin? Elhagytam a számát, vinném neki a könyvet köszi Z Nem a Sziszi embere volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Az a gödör nem a Szöszi virág ajándék utáni kanyarban van kifelé, a Tavaszmező felé?Mert az még most is megvan!Párszor nekem is sikjerült elcsípnem!Hál'istennek, csak télivel.Az meg bírta! :wink: Ááa, rosszul mondtam, bocs. Nem Kullai köz, hanem Czollner köz. :oops: a város túlsó vége! :wink: Azt a kátyút már befoltozták, de elég dúrva volt... van róla fotóm is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem a Sziszi embere volt? te, nem tudom kiémié, csak annyit Kecskeméti Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Jelen pillanatban van az autókám a szerelőnél tavaszi nagytakarításon plusz megnézetem vele, miért ráz 110 körül annyira a kormány. Az én alufelnijeim hétfőn kerülnek fel, zsírúj gumikkal! Mivel 14 lett a kerék, emellett peresebb az új gumi, én is rettegek a kátyuktól... :evil: Ja, és szerintem én külöm megyek Fótra, mert odafelé Csömörre is be kell ugranom (rokonlátogatás). Szóval, száguldhatnak a dieselesek is 140-el!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Berlina! Te akkor jössz/mész ki szombaton a gokartpályára? Én nem tudom, hogy mikorra érek ki, mert előző este egy jó barátom szülinapi-névnapi bulija lesz... szóval lehet, hogy csak 10-11... 12 körül érek ki. De azért igyekszem időben. Jön még valaki? Esetleg aki nem megy Pécsre, nem jönne ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Én kimennék, de sajna Pest útjait koptatom szombaton. Pedig ki kellene mennia börzére, van egy-két régi Adler alkatrész, el kellen passzolni valahogy. De lehet, hogy túl ritka az Adler errefelé, lehet, hogy külföldön kelle meghirdetni, de az meg rizikós..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Én kimennék, de sajna Pest útjait koptatom szombaton. Pedig ki kellene mennia börzére, van egy-két régi Adler alkatrész, el kellen passzolni valahogy. De lehet, hogy túl ritka az Adler errefelé, lehet, hogy külföldön kelle meghirdetni, de az meg rizikós..... :roll: ebay-re felrakod, ha kell valakinek licitálhat rá, a nyertes elküldi a összeget, amenyiért elvitte + szállítás költségét, te eljuttaod hozzá a terméket. Mi ebben a rizikós ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 HI! Megcsináltattam én is a tavaszi nagytakaritást kint aradon 1000ft. Kivül belül csillog az autó.Kicseréltem a kerekeket nyárira.Meg vettem MOL 10W40 olajat 1l 1500ft + tankoltam a MOL kútnál 205ft/l. Most meg esik az eső!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 szia, Speed! én próbálok hamar ott lenni. szervezők szerint kapunyitás 5:45-kor, mivel most már nincs olyan elrettentő hideg szerintem ezt az eladók kb tartják is. Úgy 8 felé szeretnék ott lenni, hogy láthassak működő Csepel-t, talán akkor még nem kelt el. Persze lehet, hogy csak 10-11 felé lesz érdemi kereskedés mikor a népek már fölkeltek, szétnéztek a vásárban és az árak kezdenek csökkeni. Múlt hónapban Kécskén 10 után már volt eladó aki csomagolt, de akkor tényleg kegyetlen hideg volt, lehet, hogy akkor csak a hideg hajtott haza mindenkit. Rulez: egyébként a börzelista szerint szinte minden hónapban van Kecsón veteránbörze, valamelyik veterán oldalról töltöttem le az országos Börzetérképet, nekem meglepő, de elég sok ilyen alkalom van. (itt megint kijön, h csecsemő vagyok a témában) Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 HI! Megcsináltattam én is a tavaszi nagytakaritást kint aradon 1000ft. Kivül belül csillog az autó.Kicseréltem a kerekeket nyárira. ... ... Most meg esik az eső!!! :D :P Hááát... most félek én is... az esőtől... :roll: Nem bírtam tovább és elmentem lemosatni az autót a Klub Petrol melletti mosóba. Nagyon szépen dolgoznak és kézzel!! 1.500Ft-ért rendesen letakarítják az autót... még a felnit is... és viaszt is raknak rá. Most csillog-villog... :D Fotóztam is egyből! :wink: Csak nehogy essen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 szia, Speed! ... Úgy 8 felé szeretnék ott lenni... Z Kimegyek én is mindenképp... (valószínű tényleg csak 10-11 körül) bár azt nem tudom, hogy hogy talállak majd meg... Akár téged egyedül... akár többőtöket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Kimegyek én is mindenképp... (valószínű tényleg csak 10-11 körül) bár azt nem tudom, hogy hogy talállak majd meg... Akár téged egyedül... akár többőtöket. Tán cseréljetek telcsiszámot berlina-val :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Tán cseréljetek telcsiszámot berlina-val mondasz valamit... :D bár az úgy túl egyszerű... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Akkor öltözzetek mindketten zsiráf jelmezbe, csak megtaláljátok egymást :D :D :D :D ui: vagy már a jelmezkölcsönzőben is előfordulhat, hogy sikerül összefutnotok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 ebay-re felrakod, ha kell valakinek licitálhat rá, a nyertes elküldi a összeget, amenyiért elvitte + szállítás költségét, te eljuttaod hozzá a terméket. Mi ebben a rizikós ? Eddig ilyesmibe nem mertem belefogni, de végül is, jobb, mintha a padláson porosodna..... Hátha valakinek pont ilyen alakatrészek kellenek a boldogságához! :D Köszi a tippet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts