Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Igen meg szoktuk próbálni, most egy kicsit ugrott a dolog, mert sok helyre megyünk és hát a minden hétvégén történő bulizás kicsit sok a családnak :D

A koncentrálás most a fóti talira összpontosul.

A következő helyit meg majd megtárgyaljuk.

Elküldve
Összeszoktatok futni néha Kecskeméten? úgyértem pl. hétvégente... esténként... ilyesmi?

Nem olyan régen alakult meg még a szekció, meg ugyi hideg vóóót! :D

De ha kijön a jó idő tervezzük azért, hogy talizgatunk...naná! :P Gyere te is!

Elküldve

Van valami ebben a pályán való közlekedésben is.

Kérdés, hogy a dízelek tudják-e tartani a 130-140-es tempót?

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

Ha megengeditek, hogy belepofázzak a dologba, én is a pályára szavaznék. Még ha csak 120-130-al is megyünk, akkor is sokkal kényelmesebb... valamint gyorsabb is.

Sajnos túl sokat jártam a régi 5ösön Pestre, és már nagyon utálom azt az utat!

Elküldve

Az össze röffenés alatt én azt értettem, hogy mi is a haverokkal - főként nyáron - esténként összefutunk valahol dumálni. Van egy fix hely és oda szoktunk kimenni.

De sokan járnak be pl a Centrum parkolóba is.

Én valami ilyesmire gondoltam, hogy van-e olyan, hogy itt-ott szombatonként összefuttok este. Akár ilyen 20-22óra körül.

Elküldve

Tom !

Sőt ott vehetsz hobbybetont és lefalazhatod a kocsi orrát

Egyre jobbak a lehetőségek. Viszont a lefalazás kétségkívül egyedi lenne. :wink:

Elküldve
Az össze röffenés alatt én azt értettem, hogy mi is a haverokkal - főként nyáron - esténként összefutunk valahol dumálni. Van egy fix hely és oda szoktunk kimenni.

De sokan járnak be pl a Centrum parkolóba is.

Én valami ilyesmire gondoltam, hogy van-e olyan, hogy itt-ott szombatonként összefuttok este. Akár ilyen 20-22óra körül.

Ilyen hely még nincs, de ami késik az ....

Persze eddig hideg is volt meg nem túl régi még a csapat sem.

Tom!

A Baumaxxal nem vicceltem tényleg láttam náluk olyan rácsot, mint ami az enyémben is van, és elég olcsó is volt.

Elküldve

Köszi Warwolf! Igyekszem! :D

Corsarulez! Nem kell 140el menni (szerintem). Simán jó akár 120-al is... nem? :oops:

Még akkor is érdemes felmenni a pályára! Nem? :?:

Elküldve

Nem kell ennyire sarkosan venni a dolgokat, mehetünk emberibb sebességgel is, én csak dízeleseket akartam heccelni.

:wink: :wink:

110-120-at ezért visz a tied is nem?

Elküldve

sziasztok,

Itt nagyon lapítottam eddig,

szombaton lesz itt Kecsón a veteránbörze szerintem tarthatnánk tematikus szekciótalit, reflektorfényben a Pannóniák, Csepelekkel valamint: Speed

szerintem jó idő lesz, akár fűben heverészős előmajálisozós is lehet

Elküldve

kicsit zavaró a nevem időnként... nem tudom, hogy a sebességről van szó... vagy rólam... :wink:

A gokart pályán lesz a tali? (veterán)

Elküldve
sziasztok,

Itt nagyon lapítottam eddig,

szombaton lesz itt Kecsón a veteránbörze szerintem tarthatnánk tematikus szekciótalit, reflektorfényben a Pannóniák, Csepelekkel valamint: Speed

szerintem jó idő lesz, akár fűben heverészős előmajálisozós is lehet

Ha van rá igény természetesen ott is összefuthattok, de mi páran Pécsre megyünk az ottani szekció megalakulását figyelemmel kísérni.

Elküldve
de mi páran Pécsre megyünk az ottani szekció megalakulását figyelemmel kísérni.

mert én ezt meg teljesen el is felejtettem...

Seien Sie Begrüßt!!

De igen a Gokart pályán lesz és jó korán nyitnak, de nem megyek csak leghamarabb nyóc körül

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.