J0hnny Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 muszáj, megeszik a sültkrumplim :lol: Há f4szé adod nekik oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 muszáj, megeszik a sültkrumplim :lol: Pistával Gepárd szerint egy a méretünk, de az biztos, hogy nem szokványos, mert nekik nem volt ekkora, szerencse, hogy Tícia bír ezzel a mérettel :lol: így passzoltunk. az én sültkrumplim a tengerparton nyaral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 így passzoltunk. az én sültkrumplim a tengerparton nyaral... :lol: A Pistával? :lol: :lol: :lol: :P :D Amúgy a sültkrumplid meg......elment bóré nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Amúgy a sültkrumplid meg......elment bóré nem? :lol: holnap meg is állok a bevezetőn a mekiben egy krumplira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Pistával Gepárd szerint egy a méretünk, de az biztos, hogy nem szokványos, mert nekik nem volt ekkora, szerencse, hogy Tícia bír ezzel a mérettel :lol: így passzoltunk. az én sültkrumplim a tengerparton nyaral :lol: na majd holnap nagymenü lesz :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 na majd holnap nagymenü lesz :lol: :lol: :lol: dupla hússal - te Csoki voltál már két nővel? - egyszerre? - nem összesen. :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 dupla hússal - te Csoki voltál már két nővel? - egyszerre? - nem összesen. :lol: :lol: :lol: nem kell dupla, de azért a sör most is aktuális.... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ... az én sültkrumplim a tengerparton nyaral :lol: Éhen meg nem kell halni addig is mi? :lol: Ha már belinkelted: "Tartás?! Hülye vagy?! Ekkora kannák!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ez kéész! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Pistával Gepárd szerint egy a méretünk, de az biztos, hogy nem szokványos, mert nekik nem volt ekkora, szerencse, hogy Tícia bír ezzel a mérettel :lol: így passzoltunk. az én sültkrumplim a tengerparton nyaral :lol: Egyikőtöksenooooooooormális :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Egyikőtöksenooooooooormális :lol: :lol: :lol: Nem is értem miért kell ezen csodálkozni :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Hagggyad mán... Én már semmin se lepődök meg..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Hagggyad mán... Én már semmin se lepődök meg..... :lol: akkor jó, ezek szerint sokat látott Opeles! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 akkor jó, ezek szerint sokat látott Opeles! :lol: Ráadásul Corsája is volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Meg a családban még jópár típus... B Corsa, F Astra (2 db), B1 Omega, E Kadett, B1 Vectra, B2 Vectra, C Vectra... :lol: És ez a szűk család volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Meg a családban még jópár típus... B Corsa, F Astra (2 db), B1 Omega, E Kadett, B1 Vectra, B2 Vectra, C Vectra... :lol: És ez a szűk család volt :lol: Nah én is összeszámolom: 1. Astra F 98' 2. Astra GSi 92' 3. Corsa A 1.2S 89' 4. Vectra B1 Car. 97' 5. Astra F 2.0 96' 6. Vectra B1 95' Aztán az indultak még kategória: 1. Ford Fiesta 84' 2. Suzuki Swift 93' 3. Mitsubishi Lancer 94' 4. Suzuki Swift 94' .......szép lista.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nah én is összeszámolom: 1. Astra F 98' 2. Astra GSi 92' 3. Corsa A 1.2S 89' 4. Vectra B1 Car. 97' 5. Astra F 2.0 96' 6. Vectra B1 95' Aztán az indultak még kategória: 1. Ford Fiesta 84' 2. Suzuki Swift 93' 3. Mitsubishi Lancer 94' 4. Suzuki Swift 94' .......szép lista.... :lol: :lol: hány év termése? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Hagggyad mán... Én már semmin se lepődök meg..... :lol: Teljesen biztos vagy ebben ? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nah én is összeszámolom: ... 3. Corsa A 1.2S 89' ... 1.2S mi? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Teljesen biztos vagy ebben ? :lol: :lol: :lol: :P Te nem játszhatsz!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 hány év termése? :lol: 12 év. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Te nem játszhatsz!!! :lol: :P Diszkriminációóóóóóóóóó :lol: Hol az illetékes ombuccmannnnnn ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Pistával Gepárd szerint egy a méretünk, de az biztos, hogy nem szokványos, mert nekik nem volt ekkora, szerencse, hogy Tícia bír ezzel a mérettel :lol: így passzoltunk. Ez így nem teljesen igaz. :lol: Én négy lyukra készültem, de Tomi ötre van kalibrálva. (csak fiatalabb 9 évvel) :lol: Ebben pedig csak Pííísta tudott neki segíteni, Tíciával együtt koordinálva az eseményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Srácok, grat a talihoz, ahogy elnézem/olvasom, igen pozitív a visszhang.Sajnos én nem tudtam ott lenni, erről korábban szóltam Tominak.Máshogy alakult.Konkrétan megszívtam.Ez van. Viszont végre megtapasztaltam, milyen is tempomattal közlekedni.nagyon karaj.Apró öröm.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Viszont végre megtapasztaltam, milyen is tempomattal közlekedni.nagyon karaj.Apró öröm.. :lol: egyenes út az automata felé :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts