Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 192LE hátsó keréken, és a leírást nézve eléggé alkuképes az ár..... :lol: C30SE Omega 204 Le...hátsó keréken... de sebaj...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 C30SE Omega 204 Le...hátsó keréken... de sebaj... Na de a presztízs? :lol: :lol: Ehune 1 pl.....
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Na de a presztízs? :lol: :lol: Ehune 1 pl..... majd alkatrészárban is mond, hogy nyicsevó, presztízs :lol: :lol:
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 majd alkatrészárban is mond, hogy nyicsevó, presztízs :lol: :lol: Dunát lehet rekeszteni a bontott BMW-kkel, pont mint Opellal......szal egyből semmi..... Mennyibe is kerül egy ilyen C30SE?140-150e.ft?Menyibe kerül egy bontot M20B25?80e.ft? :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Ezek a tények akkor sem változtatnak azon,hogy egy öreg széthajtott,rozsdaboglyát veszel,nagylóerővel és sok kötelező kifizetni valóval utána...hol az eszed már megint? :lol:
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Dunát lehet rekeszteni a bontott BMW-kkel, pont mint Opellal......szal egyből semmi..... Mennyibe is kerül egy ilyen C30SE?140-150e.ft?Menyibe kerül egy bontot M20B25?80e.ft? :lol: szigorúan új alkatrész árát nézem...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Ezek a tények akkor sem változtatnak azon,hogy egy öreg széthajtott,rozsdaboglyát veszel,nagylóerővel és sok kötelező kifizetni valóval utána...hol az eszed már megint? :lol: A bimmer azisten! :lol: :lol: :lol: szigorúan új alkatrész árát nézem... Olyat ezekbe már nem szabad venni!Csak ha nincs más megoldás! :P :D :D :D :D
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Elgurult a gyógyszere :P Demá'mikó'? :lol: :lol: Ebként megynyugvás képpen elárulom, hogy nem veszek BMW-t. 1. Nincs értelmes eladó darab, elég szűk a piac azokban szegmensekben ahol én mozoghatnék.(2,0-ig bezárólag) 2. Nagy motoros BMW-t végképp nem veszek, mert nincs kedvem mindenféle hülje lehúzós adókat fizetgetni. 3. Fogyasztás miatt sem veszek BMW-t, mert az 525TDS-n kívül minden bömbi zabál, az 1.8TDS pedig egy rakás f@os, ami sűrűn szétesik.Az 525-tel egyetemben, ami ugye az Opelben is szolgált.Szívtak is vele sokan. 4. Amit Gabo mondott az alkatrészárakról, igaz.Horror, kivéve ami sűrűn kopik, mint pl. futómű.Még a fék is gáz, az ugy. cucc hamar tönkre megy. 5. Amelyik típus tetszik, (E34-E36-E38) Már lassan a legfiatalabb darab is nagykorúvá érik.A fiatalabb darabok áráért pedig szvsz. irreálisan sokat kérnek. 6. Ilyenek miatt nem veszek BMW-t.Nem vagyok ennyire a pénztárcám ellensége. :lol: :lol:
Turci Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Demá'mikó'? :lol: :lol: Ebként megynyugvás képpen elárulom, hogy nem veszek BMW-t. 1. Nincs értelmes eladó darab, elég szűk a piac azokban szegmensekben ahol én mozoghatnék.(2,0-ig bezárólag) 2. Nagy motoros BMW-t végképp nem veszek, mert nincs kedvem mindenféle hülje lehúzós adókat fizetgetni. 3. Fogyasztás miatt sem veszek BMW-t, mert az 525TDS-n kívül minden bömbi zabál, az 1.8TDS pedig egy rakás f@os, ami sűrűn szétesik.Az 525-tel egyetemben, ami ugye az Opelben is szolgált.Szívtak is vele sokan. 4. Amit Gabo mondott az alkatrészárakról, igaz.Horror, kivéve ami sűrűn kopik, mint pl. futómű.Még a fék is gáz, az ugy. cucc hamar tönkre megy. 5. Amelyik típus tetszik, (E34-E36-E38) Már lassan a legfiatalabb darab is nagykorúvá érik.A fiatalabb darabok áráért pedig szvsz. irreálisan sokat kérnek. 6. Ilyenek miatt nem veszek BMW-t.Nem vagyok ennyire a pénztárcám ellensége. :lol: :lol: Kb. 1 hete ezt magyarázzuk neked de mindegy :P
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Kb. 1 hete ezt magyarázzuk neked de mindegy :lol: Haggyadmá. Én legalább utána olvastam, beszéltem egy rakás BMW fanatikus emberrel, emaileztem és nem csak a hawerom meg ismerősöm mondta.Ha lett volna normális E34 520i 24V, bizony megvettem volna.De nincs.Ami jó, azt értelemszerűen nem adják el. Ami xar, azt vegyék meg a lámák.Én nem fogom. Persze hoztak volna be kintről normálisnak látszót, potom 1.18M lett volna.Éppen mint egy 2001-es Vectra B2, v. B2 Omi ára.S, akkor még nem is v.mi extrás darabról beszélünk.Mert 20i-nél kivéve a 94.06. utáni darabokat, elég szűken mérték szériában az extrákat.Miután bejött a képbe az E39, már más volt a helyzet.
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Azé' ez szép lesz a sok egynyolchúszelep után..... :lol: :lol: :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Ma hallgattam a MALOM rádiót, és tök jó lett a pályanapos beharangozó! :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Hol fogható ? Esetleg online? www.malom.hu és jobbra fent a malom radió klikk.
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :P :lol: :lol: Naa, gratula! (?) :lol:
paja Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Szép zőőőőd....... :lol: :lol: :lol: Gratula.... :lol:
hening Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Hmmm.......egész jó...... :lol: :lol: :lol: :lol: Na végre. Már kezdtem azt hinni, hogy nem húz "haza" a szíved. :P Gratulálok. Innen nézve cíííp ótó.
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Köszi mindenkinek!nem csak a szívem, az eszem is ezt diktálta.Vannak hibái, de sztem megbocsátható egy 14 éves autónak.Törve nem volt. A többit majd megoldjuk szépen lassan. :lol:
Turci Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Áldom az összes közterület felügyelőt!Egyszer állok meg szabálytalanul egyből lecsapnak!Who thats fucking going on!10.ezerért!
warwolf Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Áldom az összes közterület felügyelőt!Egyszer állok meg szabálytalanul egyből lecsapnak!Who thats fucking going on!10.ezerért! Ennyire rossz helyen álltál meg? :lol:
Recommended Posts