tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol: mióta van szuzukid? már viszket a tenyered mi, építenél valami V6 Corsat :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 mióta van szuzukid? már viszket a tenyered mi, építenél valami V6 Corsat :lol: Így van!Pénzt akarok locsolni egy ilyen projektbe!Sokat! :lol: :lol: Má' nincs Suzukim..... :lol: :P :D
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Má' nincs Suzukim..... :lol: :lol: :lol: mivan mivan???
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Keserű szájízű, még ha szép emlék is. :lol: Nem is használtad...pedig... Most jön az,hogy valami totál értelmetlen sast fogsz venni! :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Pajához csatlakozva, vitt Tomi egy kört az Omival.Egy álom azaz autó, ahogy suhan, rezzenéstelenül.Hihetetlen feeling.Főleg így, hogy rendbe lett rakva a futómű.Gyakorlatilag nem történik semmi, az autómata kultúráltan teszi a dolgát, szinte nem is lehet észrevenni, hogy kapcsol. Paja hátul kis híján elaludt, mert Tomi vezetési kultúrája nemkicsit változott! :P Előnyére! :D Tomi, köszi hogy vittél. :lol: Najah,meg a rinyavasat majdnem letéptem,mert az ótómata mire kigondolta hanyadikban is vagyunk majdnem köszcsi,puszcsi lett! :lol: Corsánál meg visszabaszom 3-ba oszt had szóljon a móka! :lol: Találkoztam tegnap haverral DP parkolóban.Kész a passat kombija,múltkor lurdy praktikernél láttam tréleren...vezérlés nyekk...400ropi...húzott 1.9TDi. Éjjel a DP parkolóban melóztunk,vácin ment a racsing rendessen! :lol:
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 ... Má' nincs Suzukim..... :lol: :lol: :P :lol: Megvan már, hogy mi lesz helyette vagy még csak tapogatózás van a lehetőségek függvényében? Csak nehogy egy 1.0 vagy 1.2 -es kisfogyasztású, városi autónak tökéletes Corsa legyen :D :lol:
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Najah,meg a rinyavasat majdnem letéptem,mert az ótómata mire kigondolta hanyadikban is vagyunk majdnem köszcsi,puszcsi lett! :lol: Corsánál meg visszabaszom 3-ba oszt had szóljon a móka! :lol: Lassan majd megtanulja Tomi, hogy előbb nagygáz, és ha sok visszavesz, mint fordítva, és/vagy 0,5 seccel előre dolgozik a lába. Minden csak tanulás kérdése... vagy visszarakja kézzel 2 be oszt had szóljon a móka...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 és/vagy 0,5 seccel előre dolgozik a lába. Minden csak tanulás kérdése... vagy visszarakja kézzel 2 be oszt had szóljon a móka... vagy gyorsabb vagy mint az autómata vagy megvárod a sorod :lol:
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 vagy gyorsabb vagy mint az autómata vagy megvárod a sorod :lol: hja, csak dzsoni a sorsot nem akarja megvárni... inkább elé menne :lol: Mondjuk tény, hogy én anno már bőszen a sport gombot nyomkodtam mikor vártam, hogy eljöjjön szemből a delikvens, hogy előzhessek...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 hja, csak dzsoni a sorsot nem akarja megvárni... inkább elé menne :lol: Mert mindig csak a baxxadneki Corsa... :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Mondjuk tény, hogy én anno már bőszen a sport gombot nyomkodtam mikor vártam, hogy eljöjjön szemből a delikvens, hogy előzhessek... hop hop hop, akkor ezért eszi az olajat :lol:
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 hop hop hop, akkor ezért eszi az olajat :lol: A sportgombtól? Dehogy... olajevő kis manót tettem bele... persze leszerződtem jónéhány olajcéggel előtte... :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Mert mindig csak a baxxadneki Corsa... :lol: Ugyanmá! :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Most jön az,hogy valami totál értelmetlen sast fogsz venni! :lol: Ha mégis értelmesnek ítélnéd amit veszek, nyugodtan meghívhatsz majd egy pizzára.Oksi? :P :lol: Megvan már, hogy mi lesz helyette vagy még csak tapogatózás van a lehetőségek függvényében? Csak nehogy egy 1.0 vagy 1.2 -es kisfogyasztású, városi autónak tökéletes Corsa legyen :D :lol: Jelöltek vannak, de konkrétat majd ha meglesz.Amúgy jellemzően a jelöltek 2L-s gépek.Édes pofák ezek a pörgős kisblokkok, de...... :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Édes pofák ezek a pörgős kisblokkok, de...... :lol: :lol: Coupeval beszélni kéne eladó-e a ződ! :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: Coupeval beszélni kéne eladó-e a ződ! :lol: Tesója tuti nem adja el.nem az a fajta.Már amennyire megismertem persze. :lol:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Zafira kontra Cordoba.......Nem voltak egy súlycsoport..... :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Zafira kontra Cordoba.......Nem voltak egy súlycsoport..... :lol: Mekkora állat az, aki az elkerülés végett balra rántja a kormányt, így meg frontálisan csattan...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Mekkora állat az, aki az elkerülés végett balra rántja a kormányt, így meg frontálisan csattan... Igen, és ezért remélem, hogy jó alaposan meg fogják b.aszni a száját. :lol: Hmmm..... :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Hmmm..... :lol: :D :lol: :P :lol: picsába ez nagyon komolyan néz ki mikor hozzuk el? megyek alkudni :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Hmmm..... :lol: '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is.
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is. de ez egy BMW, Olyanja még nem vót :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Losi? ha elhappolná valaki a bömbit Ladát megnézted?
zocsa Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 a rendezvényen lesz klub shop és ott minden klubtárgy beszerezhető Egyébként milyen klubbos cuccok vannak még? :lol:
warwolf Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Ladát megnézted? Kicsúsztam az időből, 14:00-ig bent kellett maradnom sajnos.A Fortunába is futólag voltam, aztán léptem haza. '90----mivel különb mint egy A Omi?Öreg szar ez is. 192LE hátsó keréken, és a leírást nézve eléggé alkuképes az ár..... :lol:
Recommended Posts