Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ez most az a matrinya amit a mi Tomásunk csinál??? A multkor a szezonnyitó pősti bulin nem adtak senkinek Senátorék keretet, meg stb...ami nekem szólt??? Tomás mintha mondta volna, hogy lehozza.... :D :?:

Elküldve
Ez most az a matrinya amit a mi Tomásunk csinál??? A multkor a szezonnyitó pősti bulin nem adtak senkinek Senátorék keretet, meg stb...ami nekem szólt??? Tomás mintha mondta volna, hogy lehozza.... :D :?:

Nem tudok róla, hogy bárki hozott volna ilyesmit, de ha nincs akkor Fóton megkapod, úgy nem lesz jó?

Elküldve

Tőlem mehetünk úgy is, csak akkor azt kellene tudni, ki mire szavaz.

Pálya vagy régi 5-ös?

Szerintem ráérünk, részemről az 5-ös oké.

Plusz az ezres amibe a pálya kerülne, jó lesz a beugróra.

Elküldve

Tomi!

Szombaton délután megyek Budapestre Kecskeméten keresztül,a sapit átvenném ha van 5perc szabad időd.Kb 3órakkor leszek ott.

De ha nem érsz rá akkor esetleg 1 klubtársat megkérek.

A fóti talira nem biztos hogy tudok menni.

köszi!

Elküldve
Tőlem mehetünk úgy is, csak akkor azt kellene tudni, ki mire szavaz.

Pálya vagy régi 5-ös?

Szerintem ráérünk, részemről az 5-ös oké.

Plusz az ezres amibe a pálya kerülne, jó lesz a beugróra.

amikor mi mentunk jobban jártunk a pályával

turheto minoség, állando tempo -> nem veszes fogyasztas...sztem siman megsporoltam az uzemanyagon a matrica árát

Elküldve
Pedig Te ellenezted a legjobban... :roll:

ez igaz...ebböl is látszik hogy nem vagyok tökéletes :D

viszont észérvekkel meggyőztetek és beláttam hogy igazatok van...elvégre ez az én érdekem is volt :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.