Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint?
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint? láttad Schumi fejét! :huh: újoncnak semmi nem számít, a betonfal sem, de legalább udvarias, most meg kicsúszik....inkább a Schumi sérült nyakkal!
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint? Jóó ez!Legalább zajlik az élet! :huh: :lol: Ez a bádüer nagyon vadul nyomja! ^_^ B)
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 hemilton kerekeit meg nem csomagolták ki :huh: :lol: ^_^
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 hemilton kerekeit meg nem csomagolták ki :huh: :lol: ^_^ A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII
hening Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Hajszálhíján! Ne aggódj,nekem is hullik már! :lol: Nekem nem. :P Én beretválom. :huh: :lol: Naná jön az ősz lassan minden állat vedlik! ^_^ B) A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII Nem kell. Jobban csípem a Barichello-t.
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII Szvsz. inkább ennyit jelent, hogy nincsenek agyon elektronizálva a verdák, és most végre kijön, hogy ki is tud vezetni igazán.Schumié minden tiszteletem, de már baromira untam azt a fajta autóversenyzést.Mióta változtattak a szabályokon, végre újra verseny van.
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Szvsz. inkább ennyit jelent, hogy nincsenek agyon elektronizálva a verdák, és most végre kijön, hogy ki is tud vezetni igazán.Schumié minden tiszteletem, de már baromira untam azt a fajta autóversenyzést.Mióta változtattak a szabályokon, végre újra verseny van. Nem baj jövőre kenterbe verjük a bandát ferrarival!
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Nem baj jövőre kenterbe verjük a bandát ferrarival! Főleg ha Alonso is meg nemerősített hírek szerint a Maranelloiakhoz igazol....
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Sajnos az idén én sem tudok 100%-ot nyújtani, de megpróbálok lélekben veletek lenni... Nektek ennél most 1000X fontosabb dolgotok lesz.......lehet, éppen akkor ugye....Majd megyünk és visszük a páleszt! :huh: :lol:
paja Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 A hobón most megy a Nyolc Tanú c. film. Jó kis autósüldözéses rész megy, G Astra vs. H Astra.... :huh:
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Ja srácok!Jövő hét végén Hungaroringen Gt kupa lesz!A belépés ingyenes ha valakit érdekel van még két hely ki adó a kocsiban!
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 A hobón most megy a Nyolc Tanú c. film. Jó kis autósüldözéses rész megy, G Astra vs. H Astra.... :huh: Kívánságra sajnos Shrek 2 van..... :lol: ^_^ B)
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Ja srácok!Jövő hét végén Hungaroringen Gt kupa lesz!A belépés ingyenes ha valakit érdekel van még két hely ki adó a kocsiban! Melyik napra tervezed? Bár úgyis jössz holnap, majd megbeszéljük akkor :huh:
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Kívánságra sajnos Shrek 2 van..... :huh: :lol: ^_^ Lehet jobban jártam volna azzal mint ezzel a Dzsudi Foszteres filmel! B)
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Melyik napra tervezed? Bár úgyis jössz holnap, majd megbeszéljük akkor :lol: én is menni akarok! :huh:
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 én is menni akarok! :huh: Hova? Holnap hozzám? :lol: ^_^
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 én is menni akarok! :huh: Szombaton időmérő,vasárnap pedig futam!Az időmérő annyira nem izgat de futam nem lehet rossz!A ring oldalán vannak képek a kocsikról!Ilyet eddig csak tv-ben láttam!A költség csak annyi hogy szét dobjuk az üzemanyag költséget!
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Szombaton időmérő,vasárnap pedig futam!Az időmérő annyira nem izgat de futam nem lehet rossz!A ring oldalán vannak képek a kocsikról!Ilyet eddig csak tv-ben láttam!A költség csak annyi hogy szét dobjuk az üzemanyag költséget! én sem láttam még ilyet ezért jó lenne látni
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 én sem láttam még ilyet ezért jó lenne látni Lesz 1-2 okos járgány!Gyerünk!Két hely van még üres az autóba!
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Azért mondtam ha valakit érdekel meg dumáljuk!
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 http://www.hungaroring.hu/FIA-GT Itt vannak a verdák!
caterpillar Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Sziasztok. Van 1 opel vektrám 91-es, és kéne 1 kis segítség váltóolaj csere, v utántöltés terén hól kell betölteni, és hól a szintjelzője? előre is köszönöm a segítséget!
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Sziasztok. Van 1 opel vektrám 91-es, és kéne 1 kis segítség váltóolaj csere, v utántöltés terén hól kell betölteni, és hól a szintjelzője? előre is köszönöm a segítséget! Felül a szuszogónál tudod betölteni vagy a kmóra spirált kitekered és ott,leengedni pedig alul a karternél,pár csavar fogja. Szintjelző elvileg a bal kihajtás felett,de egyszerűbb lemárni 1.7decit és beönteni.
caterpillar Elküldve Augusztus23, 2009 Elküldve Augusztus23, 2009 Felül a szuszogónál tudod betölteni vagy a kmóra spirált kitekered és ott,leengedni pedig alul a karternél,pár csavar fogja. Szintjelző elvileg a bal kihajtás felett,de egyszerűbb lemárni 1.7decit és beönteni. kicsit világosabban, a szuszogó az a csavar amit műanyag sapka fed? és mi az a króm spirál, és hól van az a bal kihajtás? bocsesz ha értetlen vok csak nem ez a szakmám és most kezdtem bele az autóm szerelgetésébe. és még 1 fontos kérdés honann tudnék letőlteni a kocsimhoz kézikönyvet magyarúl?
Recommended Posts