warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 védőcső nincs egyes helyeken valami hálós csőben vannak elvezetve. Nem is csodálom, hogy sokat visszahívtak. Azok az autók már megjelenésükkor is erősen megosztották az autós szakembereket.Magyarán úgy voltak xarok ahogy voltak.Sajnos nem hinném, hogy ez azóta is változott.De ez a "benyaszűrő a tankban" dolog kicsit kiverte a biztit nálam. Milyen jó is a tele tankban kotorászni, miközben az ember kezét szétsz@bja a benya.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ezt a képet nagyítsátok csak ki!Kicsit látszik ott a mókus ish..... :lol: ^_^ meg a baltával feltárt mellek.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nah majd egyszer cserélünk egy hétre aztán megtudod milyen az, amikor v.mi murvára nem megy, hiába állsz 2lábbal a gázpedálon! :huh: :lol: ^_^ B) Nekem akarod ezt elmagyarázni? :P Dezső pont ilyen baszod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Képet el ne felejtsetek csinálni J0hnnyról a Suzukiban! :huh: Mocskos katasztrófaturista! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Téves. Vadkerten ült szusiban, csak nem készült róla kép. :lol: bezony,tapasztalni akartam milyen is placs,de inkább maradok a morzsánál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 meg a baltával feltárt mellek.... :huh: Apróság! :lol: :lol: Nekem akarod ezt elmagyarázni? ^_^ Dezső pont ilyen baszod! B) De itt a hang már 80km/h-nál is olyan, mint ha legalább 150km/h-val tépnél! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nagy nehezen de összeállt az új 4-2-1 leömlő....hővédőlemez nem lett tökéletes majd megcsinálom saját magam és jó lesz. :huh: Viszont iszonyatosan jól megy az Fx 1.4-eshez képest! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nagy nehezen de összeállt az új 4-2-1 leömlő....hővédőlemez nem lett tökéletes majd megcsinálom saját magam és jó lesz. :lol: Viszont iszonyatosan jól megy az Fx 1.4-eshez képest! Padon már mértétek, hogy hol tart most lovak számában az Fx? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Padon még nem mértük de hamarosan el fog készülni az Fx és lemérjük MR.Dyno-val úgy néz ki találtam még pár elkóborolt pacit... :lol: Közben skodálatos dolog történt....megérkeztek keresztszüleim Csehországból természtesen a Skoda 1000 MB de luxe-al. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Padon még nem mértük de hamarosan el fog készülni az Fx és lemérjük MR.Dyno-val úgy néz ki találtam még pár elkóborolt pacit... ^_^ Közben skodálatos dolog történt....megérkeztek keresztszüleim Csehországból természtesen a Skoda 1000 MB de luxe-al. :lol: Uhh, az egy szép gép. Esetleg 1-2 képet dobhatnál róla. Vagy fent vannak Carstylingon? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Mittaláltam neked! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Mittaláltam neked! ^_^ B) neenenenenneeeeee, már itt is :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 neenenenenneeeeee, már itt is :huh: :lol: Nem bírtam kihagyni! ^_^ B) :P Érdekes buli lehetett annyi szent, amikor azok a képek készültek.Kb. a 3 csaj belelovallta egymást.Azaz Iza Rider is tömör gyönyör! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem bírtam kihagyni! :huh: :lol: ^_^ Érdekes buli lehetett annyi szent, amikor azok a képek készültek.Kb. a 3 csaj belelovallta egymást.Azaz Iza Rider is tömör gyönyör! B) :P Lementettem a képet, majd elküldöm Tominak, csemegézzen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Lementettem a képet, majd elküldöm Tominak, csemegézzen. :huh: Az a baj, hogy elég sötét sajnos......mármint a kép.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Az a baj, hogy elég sötét sajnos......mármint a kép.... :huh: Passzol a corsához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 9000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Plakát: No ennyi jött ki most belőlem csak sajna.... remélem azért így is jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Plakát: No ennyi jött ki most belőlem csak sajna.... remélem azért így is jó lesz! http://xray78.extra.hu/palya.jpg Így másnaposan (sokadnaposan) nem is rossz :lol: De mi ez a sok Calibra? Fürivel iszogattál Bliccen? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Így másnaposan (sokadnaposan) nem is rossz :lol: De mi ez a sok Calibra? Fürivel iszogattál Bliccen? :huh: Hát apukám el kell hogy szomorítsalak de én besem voltam rugva B) De ha kinyitod a csipákat van ott korza is! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Plakát: No ennyi jött ki most belőlem csak sajna.... remélem azért így is jó lesz! http://xray78.extra.hu/palya.jpg Majd vadászunk még képekete, van dvd onnét kinézünk pár még ettől is mutatósabbat. (ne csak calibra legyen) :huh: Egyelőre ez is megteszi, köszönjük a fáradozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Majd vadászunk még képekete, van dvd onnét kinézünk pár még ettől is mutatósabbat. (ne csak calibra legyen) :huh: Egyelőre ez is megteszi, köszönjük a fáradozást. Van pár Omega pikcsörszöm ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Plakát: No ennyi jött ki most belőlem csak sajna.... remélem azért így is jó lesz! http://xray78.extra.hu/palya.jpg[/] küld át nekem szerkeszthető formában meg a TTF-et is, továbbgondolom ... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Elég lazák vagytok....FTP feltöltési adatokat nyilvános fórumon közölni. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Elég lazák vagytok....FTP feltöltési adatokat nyilvános fórumon közölni. :lol: :P Usem kapja meg az origi anyagot ^_^ Mert majd én még dolgozok rajta,,,, meg már így könnyű az alap ötlet megvan :huh: szal még nemadom neki.... vann még bennem ötlet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts