J0hnny Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Hát sajnálom, hogy így tönkretetted... :lol: :) :hiya: :( :D Khmm...nem véletlen volt eladó! :P Amúgy a kardán körül is körbenézünk majd,ki kell költöztetni a zakatoló vonatot hátulról.
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Bakker... 2 napja nincs BIO a kecskeméti kúton... :P Mára ígérték, de még most sem volt...kénytelen voltam 95-öst tankolni :) Fejbe is csapkodom őket,ha nem lesz otthon anyag. :(
Gabo Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Khmm...nem véletlen volt eladó! :) Amúgy a kardán körül is körbenézünk majd,ki kell költöztetni a zakatoló vonatot hátulról. Igazság szerint ha a kedves bankom nem ül 2 hetet a papírjaimon, akkor nem adtam volna el most. Mivel a héten utalnak egy pár fillért... mostmár mindegy, csak halkan megjegyezm, megcsináltattam volna magamnak, hidd el... A tervem az volt, hogy az első 3 kintlévő hónapom után kezdtem volna hirdetni, de mivel megrekedt a pénzügyi manőverem, és nem tudtam mi lesz a vége, illetve a munkavízum sem úgy áll ahogy kellene Mondhatnám kapóra jött. De ha Tomi meggondolja magát, nekem úgy is jó.... (úgy 3-4 hónapig, aztán utána tényleg felesleges lesz :hiya: :( :P )
warwolf Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 De ha Tomi meggondolja magát, nekem úgy is jó.... (úgy 3-4 hónapig, aztán utána tényleg felesleges lesz :hiya: :) :( ) Jó ez így.Tomi mindig is Omegáról álmodott, még Vectrás korában is.Szóval tutijó kezekbe került a gép. Azt a pár kopóalkatrészt meg kicserézzük pikk-pakk, és szebb volt mint lesz! :P
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 De ha Tomi meggondolja magát, nekem úgy is jó.... (úgy 3-4 hónapig, aztán utána tényleg felesleges lesz :D :P :hiya: ) NEM ÚJ AUTÓT VETTEM, különben az is beszart mint tudjuk azon kb 1milla volt a javítás na tehát ahhoz képest ez semmi. Amúgy nem azért veszek meg ennyi mindent a futóműbe mert minden szar, hanem mert ha már szét szereljük akkor csináljuk meg és kész. meg mert Johnny ezt mondta :) Lehet elég lenne 2db szilent és kész. egyébként nem akartam eladni de ha teszel egy jó ajánlatot, beszélhetünk róla...de ennél jobban szeretem, kezd kialakulni a szerelem! :( tegnap a motorteret mosogattam, meg kapott egy vatta új akksit, 74-est alig fért bele, megvettem az új gyújtás kapcsoló elektromos részét, ma bevittem Bazsinak a mechanikát, meghekkeli. délutánra kész, aztán behozom a gumisnak a felniket, hogy gumizza föl és szombaton szerviz, de ki állít nekem futóművet szombat délután? :lol:
paja Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Tomi ! Gratula az új vashoz !!! Igazi marketinges verda.... :) :( :P A piros marad ?
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 A piros marad ? THX! a piros marad hétfőtől péntekig. Az Omi most is a garázsban hűsöl.
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Igazság szerint ha a kedves bankom nem ül 2 hetet a papírjaimon, akkor nem adtam volna el most. Mivel a héten utalnak egy pár fillért... mostmár mindegy, csak halkan megjegyezm, megcsináltattam volna magamnak, hidd el... A tervem az volt, hogy az első 3 kintlévő hónapom után kezdtem volna hirdetni, de mivel megrekedt a pénzügyi manőverem, és nem tudtam mi lesz a vége, illetve a munkavízum sem úgy áll ahogy kellene Mondhatnám kapóra jött. De ha Tomi meggondolja magát, nekem úgy is jó.... (úgy 3-4 hónapig, aztán utána tényleg felesleges lesz :D :( :P ) Tudod,hogy csak szívatlak! :hiya: Nehogy komolyan vedd már! :lol: Gabó!Amikor faterod odacsapta az alját kardán is kapott? :)
Gabo Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Tudod,hogy csak szívatlak! :P Nehogy komolyan vedd már! :hiya: Gabó!Amikor faterod odacsapta az alját kardán is kapott? :( Azt mondja nem. Most vagy hiszek neki vagy nem... igazából nem tom eldönteni, hogy pl a futóműért miért nem ugatott amikor elkezdte a nyekergést, szal fura mostanában az öregem (öregszik, sajna rohamléptekkel) igazából azért hiszek neki, mert ha a kardán is leért volna, akkor a két középső dobot is letépi miegymás. Mondjuk vhol megvan a felxicső, annak az alját nyírta el a sín, azaz nem "derékban" kapta el. (azt mondjuk elképzelem, hogy rádöngetett a sínre, az első futót megütötte, ráfékezett, és mivel picit ültetett, pont beleért a flexicső, csak így bírom elképzelni, mert ő azt mondja 2vel ment át az átjárón, de akkor miért ért le a cső.. szal nem tom... Amúgy véleményem szerint nem kardán - mert a zaj frekvenciája nem elég nagy ahhoz... azért egy 3-4000 ezret forgó dologtól kissé lassú a dömdömdömdöm... az dddddddddd lenne.. nem? :) én továbbra is a kipufogóra tippelek, hogy billeg a hegesztés miatt, mert agy arrébb került centikkel az egész...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 egyébként nem akartam eladni de ha teszel egy jó ajánlatot, beszélhetünk róla...de ennél jobban szeretem, kezd kialakulni a szerelem! :) Hát olyan 4-500 ezer.. használhatatlan futómű, rossz gyújtáskapcsoló :( :P :hiya: - megjegyzem csak Téged nem szeret, mert amikor levittem sem volt vele gond... csa Nálad.. hát... lehet hogy aszerelem egyoldalú... -még - majd megszokja az új gazdáját, csak simogasd sokat és beszélj hozzá... Tisztára mint Hörby - vagy Dudu, csak neki más nevet adtam volna... nem is tom, mintha a beast-et emlegettem volna annó... :D :D :D tegnap a motorteret mosogattam, meg kapott egy vatta új akksit, 74-est alig fért bele, megvettem az új gyújtás kapcsoló elektromos részét, ma bevittem Bazsinak a mechanikát, meghekkeli. délutánra kész, aztán behozom a gumisnak a felniket, hogy gumizza föl és szombaton szerviz, de ki állít nekem futóművet szombat délután? :P hja hát az akkumérettel vigyázni kell... gondolom észrevetted, hogy kicsit meg van nyesve az akkutér... ami az A Omegába van 74es akksi.. na az nem ment bele... 1 centivel kisebb kellett volna.. szal ezért maradt benne a szlovén remekmű... szombaton? nemé hogy Kecsón nincs egy futóműves se nyitva szombaton legalább délig... Nekem anno vasárnapra kinyitott a ződkártyás :lol:
spzoli Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Nekem anno vasárnapra kinyitott a ződkártyás :( mert rátámaszkodtál a csengőjére vazzzee :)
Gabo Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 mert rátámaszkodtál a csengőjére vazzzee :) Dehogy.. péntek este 10-11 fele hívtam fel, mert úgy hirdette magát, hogy nonstop.... aztán mondta hogy annyira nem, de a kedvemért kinyit.. a szlovák úton az osztrák benyakút után - ahol van az eredetiségvizsgálat miegymás, jó fej volt, ráadásul benéztem mert 2000 Ft-al kevesebb volt nálam, és csak másnap vittem neki... szal nagyon jó fej volt!
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 de ki állít nekem futóművet szombat délután? :) Beszélj a Mátéval,hátha nyitva lesz még akkor vagy Árpi? :(
Stefan Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Beszélj a Mátéval,hátha nyitva lesz még akkor vagy Árpi? :( A Senatoros Árpi? :)
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 megjegyzem csak Téged nem szeret ma megvettem bele az összes mozgó alkatrészt az első futóműbe, voltam a mosóban átbeszéltem velük egy komplett mosást takarítást, bőrápolást. ezek után csak meg szeret má!, és ma még elmegyünk tankolni is, ugyanis ma jön a tanker a shell-hez, szükség is lesz rá :)
Gabo Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 ma még elmegyünk tankolni is, ugyanis ma jön a tanker a shell-hez, szükség is lesz rá :( :P :hiya: :lol: Na igen a benyát azt szereti :D :D Lehetőleg 100ast... azt nagyon csipázza!... Viccen kívül, olyan 0,1 - 0,15 l/h fogyi csökkenést okozott amikor 100assal jártam a 98 hoz képest (igaz a 100as szlovén OMV, a 98 meg itthoni esso vagy auchan volt.... ) - ugye csak alapjáraton tudtam ezt megnézni, mert ha mentem, logikusan toltam neki mint az állat hagy menjen szét a motor, hisz eladom izibe :) :D :P :P 95 össel nem tudtam összemérni, mert miután nem jártam ki, már csak 95-t kapott és akkor nem néztem már a fogyiadatokat...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Dehogy.. péntek este 10-11 fele hívtam fel, mert úgy hirdette magát, hogy nonstop.... aztán mondta hogy annyira nem, de a kedvemért kinyit.. a szlovák úton az osztrák benyakút után - ahol van az eredetiségvizsgálat miegymás, jó fej volt, ráadásul benéztem mert 2000 Ft-al kevesebb volt nálam, és csak másnap vittem neki... szal nagyon jó fej volt! Jaahhhh ot már voltam én is régebben, szombaton :) :( :P
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Gyere le szombaton Csabiékhoz és berakjuk! :( Úgyis Tomi Omiját szereljük! Ez hogy is néz ki pontosan ? :)
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Ez hogy is néz ki pontosan ? :) Szombaton Tomi gépét ácsoljuk Morgó Csabinál. Ha pályán jösz,akkor a dunaföldvári lehajtón gyere be kecskemét felé és balról lesz egy Agip kút.Onnan hívj és kimegyünk eléd.
Kacsero Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Fejbe is csapkodom őket,ha nem lesz otthon anyag. :) Az a baj, hogy csak ez az 1 kút van itt... legközelebb kkfházán van kút... Gepárd! ...ha esetleg Neked, munkába jövet-menet, útbaesne a kút, ránéznél, hogy van -e már E85?
Tambi Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Sziasztok!Segítsetek nekem abban,hogy hogy tudom megállapítani szétszedés nélkül hogy milyen axiál csukló való 1 vectra b kombi '98-as 2.0 16v X20XEV-be 14x1.5 vagy 16x1.5-ös menetű? Előre is köszi!
Kacsero Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Sziasztok!Segítsetek nekem abban,hogy hogy tudom megállapítani szétszedés nélkül hogy milyen axiál csukló való 1 vectra b kombi '98-as 2.0 16v X20XEV-be 14x1.5 vagy 16x1.5-ös menetű? Előre is köszi! Helló. Lehet, ha a vectra topikba tennéd fel a kérdésed, több infót kapnál... :)
paja Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Sziasztok!Segítsetek nekem abban,hogy hogy tudom megállapítani szétszedés nélkül hogy milyen axiál csukló való 1 vectra b kombi '98-as 2.0 16v X20XEV-be 14x1.5 vagy 16x1.5-ös menetű? Előre is köszi! Talán itt kéne érdeklődnöd.....! :) :( :P
warwolf Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Sziasztok!Segítsetek nekem abban,hogy hogy tudom megállapítani szétszedés nélkül hogy milyen axiál csukló való 1 vectra b kombi '98-as 2.0 16v X20XEV-be 14x1.5 vagy 16x1.5-ös menetű? Előre is köszi! Ugyanaz, mint bármely más nagyblokkos Opelbe.Ha autós boltba mész és kéred, a helyes méretet fogod kapni.Nem lesz olcsóság az ABS gyűrű miatt.
Recommended Posts