tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Tomi mit csinálsz? ülök a széken de előtte behűtöm a szilenteket, az üdítőket, és intézem a meleg ebédet...
Gepard Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Behűti a sört, hogy jóóómunkásemberekneszomjuhozzanak :) Az jó!
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 pár kép: Megcsináltad a kamionfényt, vagy magátol megjavult, esetleg az működött is, csak nem láttuk? :)
warwolf Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Azé' én is ültem ám benne! :) KÉP Inkább levettem linkre, mert kisit szééthúúzta az oldalt.
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Azé' én is ültem ám benne! :P Pesze... megvenni azt nem, de beleülni, villogni, az igen... :) :( :hiya:
warwolf Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Pesze... megvenni azt nem, de beleülni, villogni, az igen... :) :( :P Szokni a gondolatot! :hiya: 1X még nekem is lehet majd ilyenem! :lol:
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Szokni a gondolatot! :) 1X még nekem is lehet majd ilyenem! :( 3,2 automata, mi?... Háát ha kivárod türelemmel.... :P :hiya:
warwolf Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 3,2 automata, mi?... Háát ha kivárod türelemmel.... :) :( Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat.Zömében város+rövid távok.Annyit nem utazok hosszútávon, hogy megérje egy ilyen kategória.A 2.2 ebből a szempontból humánusabb, de EZ lenne az arany középút.Nyilván nem ennyiért.Körbenéztem a gépet, szép/jó/egyben van/ de max. ha 7k-t ér.De ugye minden relatív.De kb. ez az az árkategória, amiben jelen helyzetemben mozogni tudnék.
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat.Zömében város+rövid távok.Annyit nem utazok hosszútávon, hogy megérje egy ilyen kategória.A 2.2 ebből a szempontból humánusabb, de EZ lenne az arany középút.Nyilván nem ennyiért.Körbenéztem a gépet, szép/jó/egyben van/ de max. ha 7k-t ér.De ugye minden relatív.De kb. ez az az árkategória, amiben jelen helyzetemben mozogni tudnék. Én nagyon nem vok dízelpárti, de a helyedben inkább vmi kímélt 2,5 TD / DTI ben gondolkodnék...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat. Micsoda? Bp-n város 50-50 etanollal nem több 17-19 lityinél persze garázdálkodva olykor sokszor :( :P :hiya: hol drága az NEKED? :) :D :lol:
warwolf Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Én nagyon nem vok dízelpárti, de a helyedben inkább vmi kímélt 2,5 TD / DTI ben gondolkodnék... Traktort nem veszek.Láttam, mit össze szívnak a srácok ezekkel a csodás szerkezetekkel, és hogy milyen olcsóságos hozzájuk bárminemű motoralkatrész. Micsoda? Bp-n város 50-50 etanollal nem több 17-19 lityinél persze garázdálkodva olykor sokszor :( :P :hiya: hol drága az NEKED? :) :D :D Tudom rossz összehasonlítási alap a jelenlegi lélekvesztőm, de negyed költségből, és harmadfogyasztással elpiriszkelek vele.9-10L még szűken.De Majd' 20L, már kicsitsenem.Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :lol:
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :P Gondolom ismered a viccet: Mi akar lenni katona? - Tábornok, Őrmester úr! - Maga hülye? - Miért? Feltétel? :hiya: :lol: :) :(
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Megcsináltad a kamionfényt, vagy magátol megjavult, esetleg az működött is, csak nem láttuk? :) mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. nem csoda, hogy nem ment. Mindet újrakábeleztem, átforrasztottam, vászonszalaggal gyárivá tettem a kötegeket. Az egyikben egy db led nem ment, azt cseréltem. A bal első néha csak fél fényerővel világít, azzal még futok egy kört. De van benne 2x470 Ohm 1x1N4001 és 3db led sorba.
ENDYKA Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. Gratula a géphez! :( Használd egészséggel! :)
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Gratula a géphez! :P Használd egészséggel! :) THX :(
Stefan Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 ... Tudom rossz összehasonlítási alap a jelenlegi lélekvesztőm, de negyed költségből, és harmadfogyasztással elpiriszkelek vele.9-10L még szűken.De Majd' 20L, már kicsitsenem.Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :) A Stiftit is használod etanollal?
Gabo Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. nem csoda, hogy nem ment. Mindet újrakábeleztem, átforrasztottam, vászonszalaggal gyárivá tettem a kötegeket. Az egyikben egy db led nem ment, azt cseréltem. A bal első néha csak fél fényerővel világít, azzal még futok egy kört. De van benne 2x470 Ohm 1x1N4001 és 3db led sorba. Jóhír :lol: Én télre akartam megcsinálni.. mielőtt jött volna a testvére, de a testvére mindent elevett a kicsi elöl szal maradtak a használt ruhák :P :hiya: :) :(
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 hát most elég sokba kerül nekem a felruházás :( de hát ez egy OMEGA :) Most megyek az alkatrészekért: Első-alsó lengőkar szilent Első lengőkar belső szilent Első stabilizátor kar Alsó talpas gömbfej mindenből kettőt veszek a szilenteket lefagyasztom!
warwolf Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 A Stiftit is használod etanollal? Próbáltam, de macerákódott vele 50% felett.Így nem erőltettem.A fogyija így is alacsony.Spórol nekem gyárilag! :)
Stefan Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Próbáltam, de macerákódott vele 50% felett.Így nem erőltettem.A fogyija így is alacsony.Spórol nekem gyárilag! :( Átalakítás nélkül mindegyik maceráskodik 50% felett nem? De tényleg csak környezettudatosság miatt lenne érdemes foglalkozni vele, nem a spórolás miatt :)
warwolf Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Átalakítás nélkül mindegyik maceráskodik 50% felett nem? De tényleg csak környezettudatosság miatt lenne érdemes foglalkozni vele, nem a spórolás miatt :) Amiatt valóban érdemes lenne.De ennél a járgánynál kb. ennyi.... :(
Gabo Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 hát most elég sokba kerül nekem a felruházás :lol: de hát ez egy OMEGA :P Most megyek az alkatrészekért: Első-alsó lengőkar szilent Első lengőkar belső szilent Első stabilizátor kar Alsó talpas gömbfej mindenből kettőt veszek a szilenteket lefagyasztom! Hát sajnálom, hogy így tönkretetted... :D :) :hiya: :( :D
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Van még hely, jöhet(tek)sz. Ok. THX. Akkor úgy néz ki, hogy megyünk! :)
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Bakker... 2 napja nincs BIO a kecskeméti kúton... :( Mára ígérték, de még most sem volt...kénytelen voltam 95-öst tankolni :)
Recommended Posts