Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
....Szóval, aki jönni akar, 07.30-kor az autópályánál, az 54-es (halasi úti) kihajtónál a szeged felé vezető oldalon MOL úton tali! :)....

Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P

Elküldve
Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P

Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :)

Elküldve
Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :)

Tényleg elég korán indulnak... :(

Gondoltam is rá, hogy inkább majd utolérem őket valahol a pályán :P

Elküldve
Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :) :(

én nem szerintem 9 előtt nem megyek, 40 perc alatt ott vagyok, de a verébdeszkát is festenem kell...

Elküldve

Szívesen mentem volna, de nincs autóm (klíma beépítés) és dolgoznom is kell holnap reggel 7 órától a KMK-ban. :)

Ma esti talit is kihagyom emiatt...

Elküldve

Mi is menni akartunk , de hát pont holnap vonul ide a család Békéscsabáról Mamát látogatni.

Illendőség kedvéért ki kell menjek értük a vonatállomásra, ebédet adni stb,

Muszáj volt bevállalnom, mert ha most nem akkor jövőhétvégén kellett volna velük foglalkoznom.

Inkább a mostanit választottam, Szelíd csak fontosabb. :)

Elküldve

P7050004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk?

Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :)

Elküldve
http://kepfeltoltes.hu/090712/P7050004_www...ltoltes.hu_.jpg

Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk?

Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :)

Stefan,

ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :P

Szia Csabi! :(

Elküldve

Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre.

már ha engeditek :(

Köszi: Én és az Elnök :)

mostantól folyamatosan lehet jönni!

Elküldve
Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre.

már ha engeditek :P

Köszi: Én és az Elnök :)

mostantól folyamatosan lehet jönni!

Nem klubtagoknak mennyi? :(

Elküldve
Stefan,

ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :(

Szia Csabi! :)

Majd bepótoljuk :hiya: :P

Elküldve

Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :(

Képek hamarosan fent lesznek, feltöltése folyamatban :hiya:

Videót, majd átküldöm, mert nem tudom feltenni.. :)

Addig is 1-2 jó kép.. :P

Kep_049.jpg

Kep_050.jpg

Elküldve
Hát ez no comment! :)

Csak egy corsás ilyen hülye! :(

Mondjuk az én ötletem volt, hogy üljön fel rá, de nem kellett nagyon bíztatni... :P

Akit érdekel feltettem a többi képet is, az autóstalis topikba... :hiya:

Elküldve
Sok Boldog névnapot.... :)

Apropó mostanában elvagy tünve!?

Köszönöm Xray! :P

Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm.

Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :(

Elküldve
Köszönöm Xray! :(

Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm.

Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :)

De jó neked, én most megyek az erőműbe.... idén csak a BW-lessz a nyaralás! :P

Elküldve

Na megjöttem.

Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam Szegedre menni (a fiamat is vinni szerettem volna), de sajnos így jött ki. A betonozás csak egy volt az okok közül. Két talicska beton között mindig pihentem egy kicsit, mert a gyomrom még elég zilált volt.

Vasárnapra már egész rendbe jöttem.

Elküldve

Ma voltam Tormásinál és Bazsi feltöltötte a klímát....működik rendesen csak a nagy nyomáskapcsolója rossz 20 bar-nál nem indítja el a ventit. Mivel egy nagy Astra G ventilátorom van ez nem probléma, klíma kapcsoláskor egy relével elindítom a ventit és mehet nyugodtan padlógázzal amíg a klíma működik. Végre pakolhatom vissza a műszerfalat... :(

Klímát beépíteni extra nagy sz@pás és hatalmas türelmet és kitartást igényel. :P

Köszönöm Kiskaszának, Bazsinak, Losinak a segítséget!!!! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.