mélykék76 Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 ....Szóval, aki jönni akar, 07.30-kor az autópályánál, az 54-es (halasi úti) kihajtónál a szeged felé vezető oldalon MOL úton tali! :).... Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P
Kacsero Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :)
Stefan Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :) Tényleg elég korán indulnak... :( Gondoltam is rá, hogy inkább majd utolérem őket valahol a pályán :P
tomi023 Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :) :( én nem szerintem 9 előtt nem megyek, 40 perc alatt ott vagyok, de a verébdeszkát is festenem kell...
Udi Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Szívesen mentem volna, de nincs autóm (klíma beépítés) és dolgoznom is kell holnap reggel 7 órától a KMK-ban. :) Ma esti talit is kihagyom emiatt...
Joee Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Mi is menni akartunk , de hát pont holnap vonul ide a család Békéscsabáról Mamát látogatni. Illendőség kedvéért ki kell menjek értük a vonatállomásra, ebédet adni stb, Muszáj volt bevállalnom, mert ha most nem akkor jövőhétvégén kellett volna velük foglalkoznom. Inkább a mostanit választottam, Szelíd csak fontosabb. :)
Stefan Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :)
szobikari Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090712/P7050004_www...ltoltes.hu_.jpg Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :) Stefan, ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :P Szia Csabi! :(
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :( Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni!
J0hnny Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :P Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni! Nem klubtagoknak mennyi? :(
Stefan Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Stefan, ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :( Szia Csabi! :) Majd bepótoljuk :hiya: :P
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Nem klubtagoknak mennyi? :) te megkapod fű alatt ma este :(
Celi Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 te megkapod fű alatt ma este :) >Hali! A nem Kecskemétiek is kapnak?
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 >Hali! A nem Kecskemétiek is kapnak? persze! el is várjuk! :)
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :( Képek hamarosan fent lesznek, feltöltése folyamatban :hiya: Videót, majd átküldöm, mert nem tudom feltenni.. :) Addig is 1-2 jó kép.. :P
Stefan Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 ... http://gallery.site.hu/d/9813962-1/Kep_049.jpg http://gallery.site.hu/d/9814055-1/Kep_050.jpg :)
J0hnny Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Hát ez no comment! :) Csak egy corsás ilyen hülye! :(
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Hát ez no comment! :) Csak egy corsás ilyen hülye! :( Mondjuk az én ötletem volt, hogy üljön fel rá, de nem kellett nagyon bíztatni... :P Akit érdekel feltettem a többi képet is, az autóstalis topikba... :hiya:
Berlinetta Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Sok Boldog névnapot.... :) Apropó mostanában elvagy tünve!? Köszönöm Xray! :P Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm. Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :(
Xray Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Köszönöm Xray! :( Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm. Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :) De jó neked, én most megyek az erőműbe.... idén csak a BW-lessz a nyaralás! :P
Gepard Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Na megjöttem. Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam Szegedre menni (a fiamat is vinni szerettem volna), de sajnos így jött ki. A betonozás csak egy volt az okok közül. Két talicska beton között mindig pihentem egy kicsit, mert a gyomrom még elég zilált volt. Vasárnapra már egész rendbe jöttem.
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 ...Csak egy corsás ilyen hülye! :) Mondjuk az én ötletem volt, hogy üljön fel rá... Tehát szesztesómnak akkor is igaza van! :(
Stefan Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Na, megyek lassan alukálni, mert nemsokára feljön a nap :)
Udi Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Ma voltam Tormásinál és Bazsi feltöltötte a klímát....működik rendesen csak a nagy nyomáskapcsolója rossz 20 bar-nál nem indítja el a ventit. Mivel egy nagy Astra G ventilátorom van ez nem probléma, klíma kapcsoláskor egy relével elindítom a ventit és mehet nyugodtan padlógázzal amíg a klíma működik. Végre pakolhatom vissza a műszerfalat... :( Klímát beépíteni extra nagy sz@pás és hatalmas türelmet és kitartást igényel. :P Köszönöm Kiskaszának, Bazsinak, Losinak a segítséget!!!! :)
Recommended Posts