Kacsero Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Szegedre (Sziksós fürdő) jön valaki a hétvégén? SZERINTED???? :) <_<
Kacsero Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. <_< :) :)
Kacsero Elküldve Július6, 2009 Elküldve Július6, 2009 a toyota kint a szervizben 4db porlasztócsúcs kicserélve, de a motorvezérlő egység is beszart, így kaptam egy csere hiace-t. talán péntekre meglesz a sajátom. a porlasztó 160.000 Ft/db és ugye kell 4 a vezérlő majd 400.000 Ft egy éves a vas és elment mind a 23.000 km-t már a toyota sem a régi :) :) Nem garanciás? vagy ez nem tartozik már abba? <_<
Gepard Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 <_< :) :) Nem röhög, de vagy most hétvégén csinálom meg, vagy az utána levőn, de akkor meg Szelid. Nagyon húzni pedig már nem szeretném a dolgot.
tomi023 Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. nekem jó a vasárnap! de aztán majd átjössz festeni <_<
Joee Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. Lehet nekünk sem okés a dolog, mert tegnap Nagymamámat behozta a mentő. Otthon elesett, ennek következtében napozott ott pár órát így leégett, eltört a válla amit műteni kell, egyenlőre nem zárható ki az agyvérzés sem. Szóval még nem tudom mi lesz hétvégéig. Majd még jelentkezem addig <_<
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 SZERINTED???? :) :) Jó, csak gondoltam, hátha valaki csak ezt off... olvassa :lol: <_<
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Hát ez szomorú.... <_< mi több szégyen ! A TOYOTA SZÉGYENE !!!!! Lehet, hogy harakiri is volt :)
Stefan Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 ... Szóval még nem tudom mi lesz hétvégéig. Majd még jelentkezem addig :) <_< Jobbulást! Remélem azért be tudtok majd nézni!
Xray Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Jó, csak gondoltam, hátha valaki csak ezt off... olvassa :) <_< Hány fogad van OFF -MEN! :)
Gepard Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 nekem jó a vasárnap! de aztán majd átjössz festeni <_< Rendben. Mondjuk utálok festeni, de cserébe elvállalom.
Joee Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 <_< Jobbulást! Remélem azért be tudtok majd nézni! Köszi! Szeretnénk menni, de úgyfest szombaton érkeznek vonattal vidéki rokonok, aztán menni kell cipelni őket, meg bevinni látogatni :) Azért még próbálom másra hárítani eme nemes feladatot :)
Kacsero Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 Jó lenne, ha tudnátok jönni, (Gepárd & Joee) mert akkor idén megint egyedül kell képviselnem a kecskeméti társulatot... <_<
Gepard Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Jó lenne, ha tudnátok jönni, (Gepárd & Joee) mert akkor idén megint egyedül kell képviselnem a kecskeméti társulatot... <_< Teljesen igazad van, én részemről nagyon szeretnék menni. Azért lett szelid egy héttel későbbre rakva, hogy a két találkozó ne üsse egymást. De a garázs alját be kell fejeznem mielőbb. Később meg nem tudom, hogy lesz ráérő idő. Segítségem most van, ha pedig csúszik akkor simán 2-3 hetet tolódik az egész, és a fene tudja, mikor lesz kész teljesen. A betonra pedig tudjátok, hogy amíg meg nem köt, nem igazán illik kocsival rámenni. Aknát egyelőre nem is csinálunk, csak kihagyjuk a helyét.
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Ma délelött, dudáltam J0hhnynak a Hungárián... :) kicsi az a város, ha ott is kecskeméti opelossal futok össze <_<
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Teljesen igazad van, én részemről nagyon szeretnék menni. Azért lett szelid egy héttel későbbre rakva, hogy a két találkozó ne üsse egymást. De a garázs alját be kell fejeznem mielőbb. Később meg nem tudom, hogy lesz ráérő idő. Segítségem most van, ha pedig csúszik akkor simán 2-3 hetet tolódik az egész, és a fene tudja, mikor lesz kész teljesen. A betonra pedig tudjátok, hogy amíg meg nem köt, nem igazán illik kocsival rámenni. Aknát egyelőre nem is csinálunk, csak kihagyjuk a helyét. Most 7végére nem jó időzítés a betonozás, mert szétmossa az eső... nameg ki akar esőben betonozni <_<
Gepard Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Most 7végére nem jó időzítés a betonozás, mert szétmossa az eső... nameg ki akar esőben betonozni :) Ha esni fog akkor Szeged! <_<
tomi023 Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 holnap 13-re jönnek a klímaszerelők beszerelik a klímát így már jobb lesz :) aztán meg ha esne az eső? a verébdeszka nem ázik, fölötte van a cserép <_<
berlina Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 színesfilm http://www.youtube.com/user/homeproject
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Gepárd http://data.hu/get/1548531/nehez_a_szivem.mp3.html Kedvenc mai zenekarom fel is dolgozta: Senki nem tudta mi ez,én meg ott örjöngtem egymagam! :)
warwolf Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 holnap 13-re jönnek a klímaszerelők beszerelik a klímát így már jobb lesz :( aztán meg ha esne az eső? a verébdeszka nem ázik, fölötte van a cserép :) 2.2 v. 3.2? :P
Gepard Elküldve Július9, 2009 Elküldve Július9, 2009 Gepárd Kedvenc mai zenekarom fel is dolgozta: Jó is ez. Vasárnap fánk is lesz.
Gepard Elküldve Július9, 2009 Elküldve Július9, 2009 Debrecenbe lassan le kéne foglalni a szállást. Ha 4 ágyast veszünk alapul az jó? Írjunk listát? 1. Gepard 2. 3. 4.
tomi023 Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Debrecenbe lassan le kéne foglalni a szállást. Ha 4 ágyast veszünk alapul az jó? Írjunk listát? 1. Gepard 2. Tomi 3. 4. mi lesz a betonozással ki jön még vasárnap? és akkor most ki jön szegedre?
Kacsero Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 és akkor most ki jön szegedre? Én biztos megyek, mert ez volt megbeszélve, ... :( Azért, még jó, hogy a tavalyi tali után arról volt szó, hogy idén több autóval képviseljük, mind a MOTE-t, mind a kecskeméti szekciót... sajnálom, hogy ez megint nem sikerül, és asszem 1 kisebb klubban, mint a corsa klub nagyobb az összetartás... uff... Szóval, aki jönni akar, 07.30-kor az autópályánál, az 54-es (halasi úti) kihajtónál a szeged felé vezető oldalon MOL úton tali! :)
Recommended Posts