corsarulez Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 01. Orsi és Dark 02. Virág és Hemi 03. Senátor Admirális család 04. Kati és Uhuhu 05. Geri + c20xe (vagy MsAztec ha addig tudok importálni) 06. Npasi 07. opeltomi+ a Rekord 08. Greg + Melinda (Omega) 09. BallaImi 10. aga+agané 11. Addamsky 12. telo 13. Albertka 14. Gsi.Tamás + életem párja (ha nem lessz semmi ott a helyem) 15. Kavics (C corsa sátánmókus) 16. gyurszi (ASTRA) 17. Flowachild 18. kori és ani 19. babu és babuka 20.Hagalex és Turner... 21 Atommanó+né 22 Corsarulez+vőlegény 23 24 25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 A 2005.03.02.-ei talitokat azért megtartjátok nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Rulezke szivem!! Nem itt kell ám feliratkozni!!! :banghead: Mikor láttam, hogy Tomi023 bekopizta, már tudtam, hogy baj lesz!!! Itt alul az üzenősoromon van a link!! Tessék átmenni oda, és ott felíratkozni!! :banghead: De ha gondolod én átosonok, hogy ne lássák, és beírlak!! Úgy jó lesz??? ..csak szójjál! :roll: Hemi nem március!! ...április...02. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 A 2005.03.02.-ei talitokat azért megtartjátok nem? én is szeretem a többrétegű vicceket akkor most hogy is: 04/02is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 haga! légyszi irj fel! Köszi! látom,te szakkértő vagy, hol van ez a lista. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Akkor most legyen másodika vagy sem? Személy szerint elég lenne a 9.-e is. Persze ne én döntsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 én is szeretem a többrétegű vicceket akkor most hogy is: 04/02is? oké elbasztam mint anno az itteni vezír:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Majd én döntök! 8) Na mi legyen? :?: A másodika végül is költségkímélő bizonyos értelemben, de főleg Corsaruleznek, és Újratöltve Cartársaknak. Ha nekik nem megterhelő esetleg, mert ugye nekünk itt vagyon helyben a dolog. Szóval beszéljenek ők.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hemi :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Wolfi bazze!! Ezt jól eldöntötted! Asszonyal is ilyen határozott vagy??? Határozzottan mosogatol mi?? :D Hemit ne báncsátok csak a tyürü égeti még a kezit, oszt melléütötte! És 1ébként is forduljon el mindenki, mert észrevétlen át kell osonnom Corsát felírni a Fóti talira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 És 1ébként is forduljon el mindenki, mert észrevétlen át kell osonnom Corsát felírni a Fóti talira! Erről lemaradtál Sanya :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ...nekem is van egy ilyen érzésem... :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Én már szoktatom magam a fóti tali gondolatához. 8) A 2. is jó lett volna.Csak az a gond,hogy túl sok szombat egymás után lefoglalva...... lázad a család! Merthogy áprilisban még 2 hétvégés elfogaltságom lesz.... Pedig jó lenne összegyűlni, kitárgyalni a gondunk-bajunk örömünk, alföldi egyéni szemszögünkből....... De tuti találunk rá másik időpontot is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Akkor haggyuk.....vagy jön aki jö oszt jóvan?? :shock: Húúú most én is baromi határozott voltam! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szerintem most hagyjuk a 2.-át, egy hétre rá úgyis talizunk. Meg nekem is kell a család lekivilágát is ápolnom. Hemi, átszerkesztenéd a honlapon ismét a szöveget? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 De ha mégis megtartjátok, valszeg átugrok egy pizzára!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Okay. :D Na menés nekem is alunni! :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá...... :shock: :shock: Nem tartyuk!!! Neeemmmm! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Olvastátok, hogy a fóti talin szekciók közti verseny lesz? Na, és aki "kétlaki", az most mellik csapatban leszen?? :shock: (nem mintha az én szaktudásom annyira erősítené a csapatot!! :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Olvastátok, hogy a fóti talin szekciók közti verseny lesz? Na, és aki "kétlaki", az most mellik csapatban leszen?? :shock: (nem mintha az én szaktudásom annyira erősítené a csapatot!! :D :P ) Ő lesz a kakukktojás! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Olvastátok, hogy a fóti talin szekciók közti verseny lesz? Na, és aki "kétlaki", az most mellik csapatban leszen?? :shock: (nem mintha az én szaktudásom annyira erősítené a csapatot!! :D :P ) Rulez és Haga a kettősügynökök :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Én még nem vagyok, csak leszek! De csak akkor jáccok a másk csapatba, ha nem lesz elég gAstrás, hogy "ki legyen minden kerekük"!! :D Amúgy tuggyátok jól, hogy alaphelyzetből ehhez a szeksönhöz tartozok! :wink: :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Akkor ha jófiú leszel adunk neked is kecskemet.opelclub.hu matrinyát, mer' nekünk már van, bibibííí. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hannézemcsak! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ahhoz előbb fotózni kellene. De olyan mint az opelklubos, csak ez elöl van és ívre van hajtva ( vágva ,rajzolva stb..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts