warwolf Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus. Nyűgöző!Az kemény.Elég jó emlékeim vannak anno még sor koromból! :)
berlina Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Gondoltam öreg Kadettre is, néztem is már, 280 körül lett volna egy 4 ajtós, de nagyon rohadt..... asszem 1.6 diesel volt délelőtt wapon néztem én is a Skodákat, van hiredtve néhány 1,3-as, de legalább 100-al kevesebbért. Amúgy én is Kadett-ra vágyom télinek, Kombit szeretnék vhoroggal, karbist, és min 24 évest, a veteránbizi miatt. Szerintem itt nem lehetünk OFF, ez a Chat szoba - kötetlen társalgás. Ja és a felícia motoros 120-as (vagyis nemis 120-as) szerintem is egy raritás, tehát érdekes mégcsak beszélni is róla.
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Hát nem tudom 120 -as Skodához van -e normális minőségű gyári alkatrész, vagy csak amolyan LADA - Trabant magyar kisipari!! mert ha nincs én nem javasolnék Skodát! Jajj de nagyon sokat szívtam én a kisipari szar alkatrészekkel! Akkor inkább a szakadt D Kadett!!! Az legalább érték, és ütöm vágom autónak nagyon jó egy vonóhoroggal (ja)!! Csak a dízellel nagyon vigyázni kell, mert ugye ilyen korban.... Jó kis 1.6 benya...oszt hadd húzza a trágyás utánfutót! :)
J0hnny Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus. Persze,vágom a szakzsargon mester!!!! :wink: Totálkiment a fejemből az egész,másik topikban láttam,hogy merre is melozol! Akkor azért láttalak reggelente egy csomószor a gurulón vágtatni a nato hangárok felé! :) Nincs ott hely,ahol te dolgozol egy jó elektronikai müszerésznek,angol nyelvizsgával,érettségivel? :)
Gepard Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Kérdés: A másodikai Bulit ne napoljuk-e el és menjünk mindannyian --> http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=822 ? Légyszi válaszoljatok mielőbb. Csak azért vetem fel a dolgot mert páran 26.-án pécsre megyünk, 2.-án ugye kecskemét lenne, 10.-én meg Fót, és a három hétvége egymás után nem hinném, hogy okos ötlet.
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 1. Ha sokan mentek Fótra akkor valahogy valószínűleg megoldjuk mi is! 8) Ha meg nem halok addig ettűl a virulenciától! :lol: :shock: 2. Nem tudom mi lett volna a 2. -ai! "buli"?? ...vagy csak dumcsi? Nekem tuldonképpen mindegy, a 2. -a az nekem jó, 9. -ei meg kiforrja magát pár napon belül. 3. Volt szó Szelidi -tóról is asszem Na az, meg Pécs biztos, hogy nem fog menni! :) :) 4. Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne? 6. Nem kellene nekünk valami Szekciózászlót kreálni?? Feleim?? 7. Ha valai tudna legalább 195/65 -ös, de inkább peresebb gumit nyári változatban!! lehet 205/45, /50 is.. Használt érdekelne, minimum 60% -os, hibátlan!...és felszereléssel együtt 45 rugóba bele kellene férni!! Uis fölötte már inkább veszek csak 2 újat az elejére! Ja és 15" a kerekem Legolcsóbban Tesco melletti gumisnál láttam újat 11 rugóért, Dayton márkájút (tán pirelli minta) Értelmes gumit 16 rugótól árulnak ebben a méretben! 8) Kérem vissza az F Astrámat! :P :shock: 8. Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :) 9. Most pedig megyek vissza a takaró alá mielőtt megpusztulok! :P
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 kecsgtetni! hm...... :roll: talán kecskegetni???
corsarulez Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Szerintem a 2.ai beszélgetős lett volna, ugyi? Döntsön a többség, lehet, hogy én is elgurulok Fótra, azért lett volna jó a Kecs. helyszín, mert igy nem került volna pízbe a Kecskemétieknek. De mondom, nem gond, én speciel még úgysem voltam Fóton. :D
J0hnny Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 4. Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne? 8. Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :D Nem tudom te hogy vagy vele,de téged elengednek szabira akkor?Agusztus eleje!Repülőnap! :roll: Ok mester,majd dumcsizunk errő 4szemközt,annyira nem sürgös,de ha adódik valami hely ott,akkor szólj,ha van rá lehetőséged! Amúgy meg jobbulást,toljál be valami jóféle pálinkát,aztán be a takaró alá asszonypajtással izzadni! :P
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Látod a repülőnapos bulit nem is kalkulálóttam be! :smt017 Vén szenilis állat vok...talán azé' :D Hát akkor nem tudom, majd meglássuk!
Joee Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Még nagyon messze van április 9. , de ha nem jön közbe semmi akor bennevagyok.
lightning Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Sziasztok! Egy körkérdés a kecskemétiekhez. Van-e valami öreg Opel a környéken, amit érdemes, és, vagy meg lehet nézni????? Holnap lehet átugrok, és ki lehetne pótolni a programom! Van tippetek??? Ja esetleg tudtok valakit, akinek vannak eladó alkatrészei? A-B-C Rekord burák, kasztni stb.... köszi előre is a segítséget. Bocsi hogy ilyen utolsó pillanatban, de most aktualizálódott.
lightning Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Húhúúú! Most néztem meg berlina kocsiját! nagyon pöpec!!! Gratula!!!! Megnéztem a tar.hu-t is. Ha esetleg vannak további képeid, esetleg sztorid, szívesen fogadnám! Felkerülhetne a Lightningra. Nagyon egyben van a gép! Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahová.
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Kedves Cartárs ez télleg az uccsó pillanatra sikerült!! :P Hááát ha volna valami kert hátuljából kitolható vén Opel arra még én is érdeklődnék! :wink: Persze csak azért, hogy ne rozsdásodjon neki ott tovább! Itthon van hely, beállítanám....de sajna én nem tudok! :D
Gepard Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Úgy látom a többség elfogadja a 10.-i fóti talit, ha nincs ellenvetés akkor maradjunk ebben. A feljutást megoldjuk, mi Wolfival már voltunk a nyáron, szerintem vállaljuk a felvezető szerepét. A szekciók közti versenyre kiváncsi vagyok, meg kellene nyernünk. Ja és akkor Johnny rokona is be tudna ott lépni, illetve megkapná a matricát meg ilyenek. Ha nem jön el akkor meg elhozzuk a cuccait.
lightning Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Hát köszi! Na majd alakul valahogy. Azt tudom, hogy talán két éve valaki vett csepelről egy B Rekordot, ami Kecsóra került. Azóta el is kellett volna készülni vele.... Biztosan akadnak még ott öreg vasak! Nem szoktatok a városban látni valamit????
warwolf Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Hát köszi! Na majd alakul valahogy. Azt tudom, hogy talán két éve valaki vett csepelről egy B Rekordot, ami Kecsóra került. Azóta el is kellett volna készülni vele.... Biztosan akadnak még ott öreg vasak! Nem szoktatok a városban látni valamit???? Ritkán.Legalább is én. :D
uhuhu Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Úgy látom a többség elfogadja a 10.-i fóti talit, . az a TALI 9 ÉN LESZ 8) :D tessék résztvenni rajta.....
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Háááát..veteránkörnyékit nem! :D Ascona 1.6 van a szomszédba de az még fiatal nyolcvanvalahanyas! Meg egy Senit szoktam látni, de az is az utolsó kiadásokból való! Te jössz 9 -én Fótra?? :wink: ...gyere!
tomi023 Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 üdv Car-társak! Ez a tali valóban 9-e, íratkozzunk a listára szerintem. Holnap megveszem a középső könyöklőt. +rendeltem a hátsó kapaszkodóvilágítást. Megcsináljik elhalványodósra. Az első nagy közös szekció tali 2005.04.09. FÓT, Tópart szervező a MOTE Tervezet gyülekező a helyszínen 10h-tól. Belépőjegy fejenként 1.000 Ft nem klubtagoknak is. Programok: - Astra G alakúló gyűlés - Corsa Tigra szekció megbeszélés - Omega szekció, probáljuk meg:-) - GSI szekció részvétel - Kecskemét szekció? (jöhetnétek:-)) A szekciók között verseny lesz! Amelyet Uhuhu kartárs vezényel le. 01. Orsi és Dark 02. Virág és Hemi 03. Senátor Admirális család 04. Kati és Uhuhu 05. Geri + c20xe (vagy MsAztec ha addig tudok importálni) 06. Npasi 07. opeltomi+ a Rekord 08. Greg + Melinda (Omega) 09. BallaImi 10. aga+agané 11. Addamsky 12. telo 13. Albertka 14. Gsi.Tamás + életem párja (ha nem lessz semmi ott a helyem) 15. Kavics (C corsa sátánmókus) 16. gyurszi (ASTRA) 17. Flowachild 18. kori és ani 19. babu és babuka 20.Hagalex és Turner... 21 Atommanó+né 22 23 24 25
berlina Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Nagyon egyben van a gép!Azért annyira nem, egy állandó para, mikor mi ceregmozog, az pedig a legnagyobb: ugyan mi lehet még a lakk alatt amit nem is merek megtudni..... Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahova. nagyon várom!! szoktam látni itt Kőrösön még egy 4a fehéret a hátsóajtókon Sport felirattal. Szerintem eredeti fényezés kicsit megmattulva. Kecsó környékén van még egy piros dízel, tavaly láttam a praktikernél. Meg állítólag van egy öregúr piros A Mantá-val, MVOK tag, sejtem, hogy képben lehet milyen járgányokat lehetne meglesni a körzetben. Tavaly láttam még itt Kőrösön a városban egy sárga 3,0E Senátort, (idén még nem láttam.) Tegnap este viszont egy sötétnarancs Fiat vagy Polski 1500-öt (nemtok különbséget tenni), hátul van neki egy nagy kerek ködlámpája, (ezt korábban még nem láttam). Meg van Kecsó egy nagyon szépen fehér C Kadett, erről van fotó a tavalyi Soltvadkerti taliképek egyikén. Projektalapról viszont neigen tudok. DE!, a Monorierdei Opel bontóban áll vagy két éve (akkor láttam előszőr ott) egy fehér C Kadett CC Coupe váz (azaz szerintem Coupe, nem vok szakértője, de ami biztos: nem 2a sedan nem 4a sedan és nem is Caravan), a hátulja még megvan, a többi lassan elfogyott....... Meg a múlthéten láttam még náluk a kerítésen kívülről vagy két db 8 lukú mantafelnit teljesen feketére festve, azaz elég gáz állapotban egy D Kadett alatt. (ezt küldöm Pü-be is.) Z
lightning Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken. Itt Suegeden van egy pár öreg vas, de sok csak most készülget. Van 4 C Rekord coupé, 3 db 4 ajtós, 2 db kétajtós, 2 A Commo coupé, egy 4 ajtós, 3 B Rekord, egy A rekord, 4 C kadett, egy pár B ascona, meg sokminden amit nem tudok..... ja készül egy A manta is, meg van egy pár Senator is. Hátha belefutok valakibe.... Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad???? Ja a szegedi Berlina dízel!!!! Ott a pup a motorháztetőn, nagyon jól néz ki! Sajna csak vasárnap, vagy utána tudok képet küldeni róla.
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Gyerekek!! Akkor most másodikán talizzunk vagy ne?? ..ésa 9. -ét is meg kellene beszélni valamikor, mondjuk kettedikén!! :D Gondolom együtt megyünk fel! Esetleg a délebben lakókat bevárhatnánk pl. Szeged, Kőrös stb...és velük! :P Jójez az ötlet?
berlina Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken.Nagyon-nagyon nem vagyok képben!! csak az utóbbi 3 évben veszem észre ezekat a vasakat .. Hátha belefutok valakibe.... Szerintem a MVOK-on keresztül érdeklődj az öregúrról, vagy ezt most mérmondom ha úgy van ahogy tudom akkor ismerede... Én sajnos nem ismerem, csak hallottam, hogy létezik. Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad???? Eddig nem nagyon említettem ezt így: nem, nem restauráltam (ezt említettem). De: az autó az Opel Tormási Márkaker és Szervíz tulajdonában volt 92-től 2002-ig (azóta van nálam). Vele jártak a Srácok Opel tanfolyamra, (tehát kijelenthető: az egyik legtöbb gyakorlati tudást hordozza magában :D) ) Ők hozták be a Rüsselsheim melletti Trebitzből.... (nem Trebitz, hanem Trebur (Z.)) 2001-ben a Jász utcai telep restaurálta. 2002-ben használati autóra volt szükségem, kereskedéseket jártam és be volt állítva a használtautók közé, tehát nem pont ezt és ilyet kerestem: talált darab. Z
Recommended Posts