paja Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Tököd érjen bokáig Pali bátyám! <_< Köszi, viszont neked is hasonló jókat. Köszi a többieknek is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Paja megnéztem a ködlámpát, a bárdinál 5000 körül van TYC, vagy te gyárit szeretnél? Láng-nál 4000 körül van a DEPO, a gyári 20-ezer/db.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Láng-nál 4000 körül van a DEPO, a gyári 20-ezer/db.... Patacsinál 3500Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Voltam Bazsinál... sikerült beszerelni a HUNFLEX-et... igaz, kis szívás volt vele, de a végén csak a helyére ment... <_< Gepárd, vagy Joee! Szelíd miatt, keressétek már fel Bazsit, a részletek miatt, mert nem nagyon van ideje fórumot olvasni, én meg fejből nem tudtam elmondani Neki a lehetőségeket, meg árakat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Nem is neked szántam..... <_< :) De aki olcsón fenntartható bolondbiztos motorral szerelt autót keres, neki tökéletes lehet. :) Közben írt vissza a srác, a járgány új gazdára lelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta. 2. kinyitod az ajtót, beteszed (ülésre, csomitartóba, stb). <_< Az injektorsorról kell lehúzni a csatikat, és ezt kell közé iktatni. A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go. Így kínainak tűnik, de ha ott vagy akkor már világos minden, én az előbb csináltam meg. A srácoknak köszi a segítséget, ami főleg szerszám terén volt érdemi. Működik. Ja, és volt egy trabisunk is. :) Mélykék Pista! Gepárd is válaszolt, tehát ugyanazt tudom mondani, hogy rá van írva és az injektor csatikon kivül van egy két vezetékes hőfokjeladó is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mélykék Pista! Gepárd is válaszolt, tehát ugyanazt tudom mondani, hogy rá van írva és az injektor csatikon kivül van egy két vezetékes hőfokjeladó is. :) Okééé, de erre még írtam <_< Nekem nincs rajta deluxe szöveg. Konkrétan rá van írva ? Majd csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Holnap megyek érte én is, ha kell lefotózom és összehasonlítjuk....de a hőfok jeladóról felismerhető. A classic változaton csak injektor csatik vannak és egy test kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Holnap megyek érte én is, ha kell lefotózom és összehasonlítjuk. DE LUXE feliratot én senem talátam rajta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 megrendeltem két új ködlámpát 4000 Ft/db áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Gepárd, vagy Joee! Szelíd miatt, keressétek már fel Bazsit, a részletek miatt, mert nem nagyon van ideje fórumot olvasni, én meg fejből nem tudtam elmondani Neki a lehetőségeket, meg árakat... Megtettem. Max 1 napra jön, ha lesz ideje <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 DE LUXE feliratot én senem talátam rajta... <_< Akkor én lehet, hogy valamit elnéztem, majd még megvizsgálom. A lényeg, hogy működik. Pajának, J0hnnynak, utólag is sokadikat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 DE LUXE feliratot én senem talátam rajta... <_< Nem baj, úgy is raktok rá GSi-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem baj, úgy is raktok rá GSi-t :) Stefan, Stefan. TE már megint lógod a munkaidőt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Pista, Tomi nem sikerült beszélni az emberrel a trabi állapotáról, de kaptam telefonszámot, zaklassátok szeretettel <_< 06-hetven-2816935 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Köszi, majd napközben rácsörgünk. Az etanolosok nézzenek már be ide is! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az etanolosok nézzenek már be ide is! Köszi. Megtettem :) és IDE ki jön???? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az etanolosok nézzenek már be ide is! Köszi. Listára már ráraktatok, véleményt meg írok majd ha lesz egy kicsivel több tapasztalat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megtettem :) és IDE ki jön???? <_< Felíratkoztam. Joe, oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sziasztok! Péntek délután elhoztam a kocsit a szerelőtől,hál istennek megint ott van!Hol is máshol,inkább ott mint a garázsban!Már lassan új autóm lesz!Jajj de jó!Minden szimering ,tömítés ki van cserélve csak a főtengelyé maradt!Most orrán-száján folyik az olaj!Nem csöpög,folyik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ki kellene cserélni azonnal....nekem 1x pályán "130-nál" nyomta ki a hátsó főtengely szimeringet, szerencsére a veki digit műszerfalon van olajnyomásmérő az mentett meg a mocigeneráltól. Külön köszönet Tominak, J0hnny-nak, Losinak, Bazsinak a segítségért amit akkor nyújtottak nekem. <_< Képek az akcióról itt: http://www.kep.tar.hu/udi/50494917#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Stefan, Stefan. TE már megint lógod a munkaidőt? <_< Kikérem magamnak, nem lógok! Egy csomó kombinálás és kalkuláció eredménye, hogy időt tudjak szakítani egy kis offolásra :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ...!Most orrán-száján folyik az olaj!Nem csöpög,folyik! <_< Szerintem ismerkedik veled, Joe soha nem panaszkodott ilyesmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Elb@szott egy módja az ismerkedésnek. Persze egy szimering roppant sérülékeny jószág. Trabinál egyszer véletlenül én is elcsíptem úgy, hogy az első beindításig észre sem vettem. Anyáztam is becsülettel, meg a fenti jó öreg is szóba került. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Elb@szott egy módja az ismerkedésnek. Ismered a mondást: Lakva ismerni meg a másikat. Na én erre gondoltam. Persze a tényen akkor sem javít, hogy ez elég szemét módja valóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts