mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Köszi Udi! Megvan a "cucc", este viszem is be... <_< :lol: Jahaaaam, csatlakozom köszi :) Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ? És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :lol: :lol:
Gepard Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 1. Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ? 2. És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :) :lol: 1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta. 2. kinyitod az ajtót, beteszed (ülésre, csomitartóba, stb). <_< Az injektorsorról kell lehúzni a csatikat, és ezt kell közé iktatni. A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go. Így kínainak tűnik, de ha ott vagy akkor már világos minden, én az előbb csináltam meg. A srácoknak köszi a segítséget, ami főleg szerszám terén volt érdemi. Működik. Ja, és volt egy trabisunk is. :lol:
Joee Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Vasárnap megyek barkácsolni az Udihoz én is. Remélem sikerül majd <_<
yooccoo Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Milyen állapotban van a járgány? Működik? szerintem működik, ha már el tudja a bontóba vinni, bár mittudomén <_<
Gepard Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Szerezz már infót a trabiról! Műszaki van-e rajta, évjárat? Még akár pályanapra is jó lehet. <_<
Udi Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go. Lehetőleg a fűtésboxhoz menő vízcsőhöz közel a motorhoz (kis vízkör) kell berakni és ne a termosztát és a hűtő között lévő vízcsőhöz. <_<
Xray Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 szerintem működik, ha már el tudja a bontóba vinni, bár mittudomén :) Van oylan bontó ami el is megy érte ha nem menne! <_<
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 ....1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta.... Őőőőőőő mármint az, hogy deluxe ? Hol ? Nem láttam rajta ilyet.
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Szerezz már infót a trabiról! Műszaki van-e rajta, évjárat? Még akár pályanapra is jó lehet. <_< "hi! azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni. de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla" a műszaki állapotát felméretem velük és írok
tomi023 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 "hi! azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni. de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla" a műszaki állapotát felméretem velük és írok vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel abból indult az egész, hogy bontót keres kecskemét környékén, ahol kiadnák neki a bontásit, amivel ugye ki lehet vonatni
Gepard Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 De annyiért még jó lehetnekem horgász autónak is. Szóval ne kapkodjunk azzal a kivonatással. Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap. Szerintem nem is kaptam, mert az előző 5 év benne van a forgalmiban. Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_< Ja, és a kollégája ahogy jött a kocsi mögül rögtön kérdezte, hogy ittam-e? Mondom: A kocsi ETANOLLAL megy, ezért van cefre szaga, szóval a szondát csak tartsa meg magának. Lúzer.
Udi Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Engem is ellenőriztek az "Fx2"-vel reggel 7:10-kor. Pályán is mértek Örkénynél a szokásos helyen....sok külföldit megbírságoltak. <_<
warwolf Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap. Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_< De rendes volt......azért kérdezz utána, hogy megteheti-e... szerelem A rendszám alapján nem sokáig élvezték a társaságát.....
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 A rendszám alapján nem sokáig élvezték a társaságát..... vagy most került be <_<
Udi Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Csatlakozom!!! Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e.
Kacsero Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 http://www.couchavenue.com/wp-content/uplo...rthday-sexy.gif Isten éltessen sokáig Paja és Johnny! :) <_< CSATLAKOZOM! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! :)
Kacsero Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e. Hát, ma én is megpróbáltam beszerelni, de sajnos sikertelen művelet volt, mert a kábeltartó műanyag dobozt, (ami alatt lapulnak a csatik), nem olyan egyszerű leszedni... :) Felhívtam Bazsit, és tényleg nem olyan mint Gepárd autójában a kábeltartó doboz, így most majd megyek ki hozzá, remélem, sikerül már ott betenni a HUNFLEX-et... <_<
tomi023 Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Paja megnéztem a ködlámpát, a bárdinál 5000 körül van TYC, vagy te gyárit szeretnél?
warwolf Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Omega B Beszéltem a tulajjal, olyasmi márkafanatikus mint sokan itt a klubban.Ez az Omi a 3. autó de nincs rá ideje, több mint egy éve áll nála. Ennyiért nem rossz vétel.A bal eleje volt buccos, de ezt a képek is tanusítják. Klímagondjai vannak+nincs rajta műszaki.Azért ennyi. Nálam nem játszik sajnos, fiatal autóra gyúrok. Ebként én is csatlakozom az előttem szólókhoz, Boldog Szülinapot Paja és Johnny!
tomi023 Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Omega B Ebként én is csatlakozom az előttem szólókhoz, Boldog Szülinapot Paja és Johnny! se automata váltó, se automata klíma, se tempomat full fapad...köszi de nem <_<
warwolf Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 se automata váltó, se automata klíma, se tempomat full fapad...köszi de nem :) Nem is neked szántam..... <_< :lol: De aki olcsón fenntartható bolondbiztos motorral szerelt autót keres, neki tökéletes lehet. :)
Recommended Posts