Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi Udi! Megvan a "cucc", este viszem is be... <_< :lol:

Jahaaaam, csatlakozom köszi :)

Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ?

És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :lol: :lol:

Elküldve
1. Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ?

2. És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :) :lol:

1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta.

2. kinyitod az ajtót, beteszed (ülésre, csomitartóba, stb). <_< Az injektorsorról kell lehúzni a csatikat, és ezt kell közé iktatni.

A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go.

Így kínainak tűnik, de ha ott vagy akkor már világos minden, én az előbb csináltam meg.

A srácoknak köszi a segítséget, ami főleg szerszám terén volt érdemi.

Működik.

Ja, és volt egy trabisunk is. :lol:

Elküldve
A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go.

Lehetőleg a fűtésboxhoz menő vízcsőhöz közel a motorhoz (kis vízkör) kell berakni és ne a termosztát és a hűtő között lévő vízcsőhöz. <_<

Elküldve
szerintem működik, ha már el tudja a bontóba vinni, bár mittudomén :)

Van oylan bontó ami el is megy érte ha nem menne! <_<

Elküldve
Szerezz már infót a trabiról!

Műszaki van-e rajta, évjárat?

Még akár pályanapra is jó lehet. <_<

"hi!

azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni.

de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla"

a műszaki állapotát felméretem velük és írok

Elküldve
"hi!

azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni.

de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla"

a műszaki állapotát felméretem velük és írok

vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel

Elküldve
vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel

abból indult az egész, hogy bontót keres kecskemét környékén, ahol kiadnák neki a bontásit, amivel ugye ki lehet vonatni

Elküldve

De annyiért még jó lehetnekem horgász autónak is.

Szóval ne kapkodjunk azzal a kivonatással.

Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap.

Szerintem nem is kaptam, mert az előző 5 év benne van a forgalmiban.

Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_<

Ja, és a kollégája ahogy jött a kocsi mögül rögtön kérdezte, hogy ittam-e?

Mondom: A kocsi ETANOLLAL megy, ezért van cefre szaga, szóval a szondát csak tartsa meg magának. Lúzer.

Elküldve

Engem is ellenőriztek az "Fx2"-vel reggel 7:10-kor. Pályán is mértek Örkénynél a szokásos helyen....sok külföldit megbírságoltak. <_<

Elküldve
Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap.

Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_<

De rendes volt......azért kérdezz utána, hogy megteheti-e...

A rendszám alapján nem sokáig élvezték a társaságát.....

Elküldve

Csatlakozom!!!

Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e.

Elküldve
Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e.

Hát, ma én is megpróbáltam beszerelni, de sajnos sikertelen művelet volt, mert a kábeltartó műanyag dobozt, (ami alatt lapulnak a csatik), nem olyan egyszerű leszedni... :)

Felhívtam Bazsit, és tényleg nem olyan mint Gepárd autójában a kábeltartó doboz, így most majd megyek ki hozzá, remélem, sikerül már ott betenni a HUNFLEX-et... <_<

Elküldve

Omega B

Beszéltem a tulajjal, olyasmi márkafanatikus mint sokan itt a klubban.Ez az Omi a 3. autó de nincs rá ideje, több mint egy éve áll nála.

Ennyiért nem rossz vétel.A bal eleje volt buccos, de ezt a képek is tanusítják.

Klímagondjai vannak+nincs rajta műszaki.Azért ennyi.

Nálam nem játszik sajnos, fiatal autóra gyúrok.

Ebként én is csatlakozom az előttem szólókhoz, Boldog Szülinapot Paja és Johnny!

Elküldve
se automata váltó, se automata klíma, se tempomat full fapad...köszi de nem :)

Nem is neked szántam..... <_< :lol:

De aki olcsón fenntartható bolondbiztos motorral szerelt autót keres, neki tökéletes lehet. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.