warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus. Nyűgöző!Az kemény.Elég jó emlékeim vannak anno még sor koromból! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Gondoltam öreg Kadettre is, néztem is már, 280 körül lett volna egy 4 ajtós, de nagyon rohadt..... asszem 1.6 diesel volt délelőtt wapon néztem én is a Skodákat, van hiredtve néhány 1,3-as, de legalább 100-al kevesebbért. Amúgy én is Kadett-ra vágyom télinek, Kombit szeretnék vhoroggal, karbist, és min 24 évest, a veteránbizi miatt. Szerintem itt nem lehetünk OFF, ez a Chat szoba - kötetlen társalgás. Ja és a felícia motoros 120-as (vagyis nemis 120-as) szerintem is egy raritás, tehát érdekes mégcsak beszélni is róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Hát nem tudom 120 -as Skodához van -e normális minőségű gyári alkatrész, vagy csak amolyan LADA - Trabant magyar kisipari!! mert ha nincs én nem javasolnék Skodát! Jajj de nagyon sokat szívtam én a kisipari szar alkatrészekkel! Akkor inkább a szakadt D Kadett!!! Az legalább érték, és ütöm vágom autónak nagyon jó egy vonóhoroggal (ja)!! Csak a dízellel nagyon vigyázni kell, mert ugye ilyen korban.... Jó kis 1.6 benya...oszt hadd húzza a trágyás utánfutót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus. Persze,vágom a szakzsargon mester!!!! :wink: Totálkiment a fejemből az egész,másik topikban láttam,hogy merre is melozol! Akkor azért láttalak reggelente egy csomószor a gurulón vágtatni a nato hangárok felé! :) Nincs ott hely,ahol te dolgozol egy jó elektronikai müszerésznek,angol nyelvizsgával,érettségivel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Kérdés: A másodikai Bulit ne napoljuk-e el és menjünk mindannyian --> http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=822 ? Légyszi válaszoljatok mielőbb. Csak azért vetem fel a dolgot mert páran 26.-án pécsre megyünk, 2.-án ugye kecskemét lenne, 10.-én meg Fót, és a három hétvége egymás után nem hinném, hogy okos ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Részemről Fót okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 1. Ha sokan mentek Fótra akkor valahogy valószínűleg megoldjuk mi is! 8) Ha meg nem halok addig ettűl a virulenciától! :lol: :shock: 2. Nem tudom mi lett volna a 2. -ai! "buli"?? ...vagy csak dumcsi? Nekem tuldonképpen mindegy, a 2. -a az nekem jó, 9. -ei meg kiforrja magát pár napon belül. 3. Volt szó Szelidi -tóról is asszem Na az, meg Pécs biztos, hogy nem fog menni! :) :) 4. Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne? 6. Nem kellene nekünk valami Szekciózászlót kreálni?? Feleim?? 7. Ha valai tudna legalább 195/65 -ös, de inkább peresebb gumit nyári változatban!! lehet 205/45, /50 is.. Használt érdekelne, minimum 60% -os, hibátlan!...és felszereléssel együtt 45 rugóba bele kellene férni!! Uis fölötte már inkább veszek csak 2 újat az elejére! Ja és 15" a kerekem Legolcsóbban Tesco melletti gumisnál láttam újat 11 rugóért, Dayton márkájút (tán pirelli minta) Értelmes gumit 16 rugótól árulnak ebben a méretben! 8) Kérem vissza az F Astrámat! :P :shock: 8. Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :) 9. Most pedig megyek vissza a takaró alá mielőtt megpusztulok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 kecsgtetni! hm...... :roll: talán kecskegetni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szerintem a 2.ai beszélgetős lett volna, ugyi? Döntsön a többség, lehet, hogy én is elgurulok Fótra, azért lett volna jó a Kecs. helyszín, mert igy nem került volna pízbe a Kecskemétieknek. De mondom, nem gond, én speciel még úgysem voltam Fóton. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 4. Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne? 8. Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :D Nem tudom te hogy vagy vele,de téged elengednek szabira akkor?Agusztus eleje!Repülőnap! :roll: Ok mester,majd dumcsizunk errő 4szemközt,annyira nem sürgös,de ha adódik valami hely ott,akkor szólj,ha van rá lehetőséged! Amúgy meg jobbulást,toljál be valami jóféle pálinkát,aztán be a takaró alá asszonypajtással izzadni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Látod a repülőnapos bulit nem is kalkulálóttam be! :smt017 Vén szenilis állat vok...talán azé' :D Hát akkor nem tudom, majd meglássuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Még nagyon messze van április 9. , de ha nem jön közbe semmi akor bennevagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Sziasztok! Egy körkérdés a kecskemétiekhez. Van-e valami öreg Opel a környéken, amit érdemes, és, vagy meg lehet nézni????? Holnap lehet átugrok, és ki lehetne pótolni a programom! Van tippetek??? Ja esetleg tudtok valakit, akinek vannak eladó alkatrészei? A-B-C Rekord burák, kasztni stb.... köszi előre is a segítséget. Bocsi hogy ilyen utolsó pillanatban, de most aktualizálódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Húhúúú! Most néztem meg berlina kocsiját! nagyon pöpec!!! Gratula!!!! Megnéztem a tar.hu-t is. Ha esetleg vannak további képeid, esetleg sztorid, szívesen fogadnám! Felkerülhetne a Lightningra. Nagyon egyben van a gép! Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Kedves Cartárs ez télleg az uccsó pillanatra sikerült!! :P Hááát ha volna valami kert hátuljából kitolható vén Opel arra még én is érdeklődnék! :wink: Persze csak azért, hogy ne rozsdásodjon neki ott tovább! Itthon van hely, beállítanám....de sajna én nem tudok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Úgy látom a többség elfogadja a 10.-i fóti talit, ha nincs ellenvetés akkor maradjunk ebben. A feljutást megoldjuk, mi Wolfival már voltunk a nyáron, szerintem vállaljuk a felvezető szerepét. A szekciók közti versenyre kiváncsi vagyok, meg kellene nyernünk. Ja és akkor Johnny rokona is be tudna ott lépni, illetve megkapná a matricát meg ilyenek. Ha nem jön el akkor meg elhozzuk a cuccait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hát köszi! Na majd alakul valahogy. Azt tudom, hogy talán két éve valaki vett csepelről egy B Rekordot, ami Kecsóra került. Azóta el is kellett volna készülni vele.... Biztosan akadnak még ott öreg vasak! Nem szoktatok a városban látni valamit???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hát köszi! Na majd alakul valahogy. Azt tudom, hogy talán két éve valaki vett csepelről egy B Rekordot, ami Kecsóra került. Azóta el is kellett volna készülni vele.... Biztosan akadnak még ott öreg vasak! Nem szoktatok a városban látni valamit???? Ritkán.Legalább is én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Úgy látom a többség elfogadja a 10.-i fóti talit, . az a TALI 9 ÉN LESZ 8) :D tessék résztvenni rajta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Háááát..veteránkörnyékit nem! :D Ascona 1.6 van a szomszédba de az még fiatal nyolcvanvalahanyas! Meg egy Senit szoktam látni, de az is az utolsó kiadásokból való! Te jössz 9 -én Fótra?? :wink: ...gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 üdv Car-társak! Ez a tali valóban 9-e, íratkozzunk a listára szerintem. Holnap megveszem a középső könyöklőt. +rendeltem a hátsó kapaszkodóvilágítást. Megcsináljik elhalványodósra. Az első nagy közös szekció tali 2005.04.09. FÓT, Tópart szervező a MOTE Tervezet gyülekező a helyszínen 10h-tól. Belépőjegy fejenként 1.000 Ft nem klubtagoknak is. Programok: - Astra G alakúló gyűlés - Corsa Tigra szekció megbeszélés - Omega szekció, probáljuk meg:-) - GSI szekció részvétel - Kecskemét szekció? (jöhetnétek:-)) A szekciók között verseny lesz! Amelyet Uhuhu kartárs vezényel le. 01. Orsi és Dark 02. Virág és Hemi 03. Senátor Admirális család 04. Kati és Uhuhu 05. Geri + c20xe (vagy MsAztec ha addig tudok importálni) 06. Npasi 07. opeltomi+ a Rekord 08. Greg + Melinda (Omega) 09. BallaImi 10. aga+agané 11. Addamsky 12. telo 13. Albertka 14. Gsi.Tamás + életem párja (ha nem lessz semmi ott a helyem) 15. Kavics (C corsa sátánmókus) 16. gyurszi (ASTRA) 17. Flowachild 18. kori és ani 19. babu és babuka 20.Hagalex és Turner... 21 Atommanó+né 22 23 24 25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Nagyon egyben van a gép!Azért annyira nem, egy állandó para, mikor mi ceregmozog, az pedig a legnagyobb: ugyan mi lehet még a lakk alatt amit nem is merek megtudni..... Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahova. nagyon várom!! szoktam látni itt Kőrösön még egy 4a fehéret a hátsóajtókon Sport felirattal. Szerintem eredeti fényezés kicsit megmattulva. Kecsó környékén van még egy piros dízel, tavaly láttam a praktikernél. Meg állítólag van egy öregúr piros A Mantá-val, MVOK tag, sejtem, hogy képben lehet milyen járgányokat lehetne meglesni a körzetben. Tavaly láttam még itt Kőrösön a városban egy sárga 3,0E Senátort, (idén még nem láttam.) Tegnap este viszont egy sötétnarancs Fiat vagy Polski 1500-öt (nemtok különbséget tenni), hátul van neki egy nagy kerek ködlámpája, (ezt korábban még nem láttam). Meg van Kecsó egy nagyon szépen fehér C Kadett, erről van fotó a tavalyi Soltvadkerti taliképek egyikén. Projektalapról viszont neigen tudok. DE!, a Monorierdei Opel bontóban áll vagy két éve (akkor láttam előszőr ott) egy fehér C Kadett CC Coupe váz (azaz szerintem Coupe, nem vok szakértője, de ami biztos: nem 2a sedan nem 4a sedan és nem is Caravan), a hátulja még megvan, a többi lassan elfogyott....... Meg a múlthéten láttam még náluk a kerítésen kívülről vagy két db 8 lukú mantafelnit teljesen feketére festve, azaz elég gáz állapotban egy D Kadett alatt. (ezt küldöm Pü-be is.) Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken. Itt Suegeden van egy pár öreg vas, de sok csak most készülget. Van 4 C Rekord coupé, 3 db 4 ajtós, 2 db kétajtós, 2 A Commo coupé, egy 4 ajtós, 3 B Rekord, egy A rekord, 4 C kadett, egy pár B ascona, meg sokminden amit nem tudok..... ja készül egy A manta is, meg van egy pár Senator is. Hátha belefutok valakibe.... Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad???? Ja a szegedi Berlina dízel!!!! Ott a pup a motorháztetőn, nagyon jól néz ki! Sajna csak vasárnap, vagy utána tudok képet küldeni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Gyerekek!! Akkor most másodikán talizzunk vagy ne?? ..ésa 9. -ét is meg kellene beszélni valamikor, mondjuk kettedikén!! :D Gondolom együtt megyünk fel! Esetleg a délebben lakókat bevárhatnánk pl. Szeged, Kőrös stb...és velük! :P Jójez az ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken.Nagyon-nagyon nem vagyok képben!! csak az utóbbi 3 évben veszem észre ezekat a vasakat .. Hátha belefutok valakibe.... Szerintem a MVOK-on keresztül érdeklődj az öregúrról, vagy ezt most mérmondom ha úgy van ahogy tudom akkor ismerede... Én sajnos nem ismerem, csak hallottam, hogy létezik. Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad???? Eddig nem nagyon említettem ezt így: nem, nem restauráltam (ezt említettem). De: az autó az Opel Tormási Márkaker és Szervíz tulajdonában volt 92-től 2002-ig (azóta van nálam). Vele jártak a Srácok Opel tanfolyamra, (tehát kijelenthető: az egyik legtöbb gyakorlati tudást hordozza magában :D) ) Ők hozták be a Rüsselsheim melletti Trebitzből.... (nem Trebitz, hanem Trebur (Z.)) 2001-ben a Jász utcai telep restaurálta. 2002-ben használati autóra volt szükségem, kereskedéseket jártam és be volt állítva a használtautók közé, tehát nem pont ezt és ilyet kerestem: talált darab. Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts