Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Gondoltam öreg Kadettre is, néztem is már, 280 körül lett volna egy 4 ajtós, de nagyon rohadt..... asszem 1.6 diesel volt

délelőtt wapon néztem én is a Skodákat, van hiredtve néhány 1,3-as, de legalább 100-al kevesebbért.

Amúgy én is Kadett-ra vágyom télinek, Kombit szeretnék vhoroggal, karbist, és min 24 évest, a veteránbizi miatt.

Szerintem itt nem lehetünk OFF, ez a Chat szoba - kötetlen társalgás. Ja és a felícia motoros 120-as (vagyis nemis 120-as) szerintem is egy raritás, tehát érdekes mégcsak beszélni is róla.

Megosztás:

Hát nem tudom 120 -as Skodához van -e normális minőségű gyári alkatrész, vagy csak amolyan LADA - Trabant magyar kisipari!!

mert ha nincs én nem javasolnék Skodát! Jajj de nagyon sokat szívtam én a kisipari szar alkatrészekkel!

Akkor inkább a szakadt D Kadett!!! Az legalább érték, és ütöm vágom autónak nagyon jó egy vonóhoroggal (ja)!!

Csak a dízellel nagyon vigyázni kell, mert ugye ilyen korban.... Jó kis 1.6 benya...oszt hadd húzza a trágyás utánfutót! :)

Megosztás:

Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus.

Persze,vágom a szakzsargon mester!!!! :wink:

Totálkiment a fejemből az egész,másik topikban láttam,hogy merre is melozol!

Akkor azért láttalak reggelente egy csomószor a gurulón vágtatni a nato hangárok felé! :)

Nincs ott hely,ahol te dolgozol egy jó elektronikai müszerésznek,angol nyelvizsgával,érettségivel? :)

Megosztás:

1.

Ha sokan mentek Fótra akkor valahogy valószínűleg megoldjuk mi is! 8)

Ha meg nem halok addig ettűl a virulenciától! :lol: :shock:

2.

Nem tudom mi lett volna a 2. -ai! "buli"?? ...vagy csak dumcsi? Nekem tuldonképpen mindegy, a 2. -a az nekem jó, 9. -ei meg kiforrja magát pár napon belül.

3.

Volt szó Szelidi -tóról is asszem Na az, meg Pécs biztos, hogy nem fog menni! :) :)

4.

Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne?

6.

Nem kellene nekünk valami Szekciózászlót kreálni?? Feleim??

7.

Ha valai tudna legalább 195/65 -ös, de inkább peresebb gumit nyári változatban!! lehet 205/45, /50 is..

Használt érdekelne, minimum 60% -os, hibátlan!...és felszereléssel együtt 45 rugóba bele kellene férni!! Uis fölötte már inkább veszek csak 2 újat az elejére! Ja és 15" a kerekem Legolcsóbban Tesco melletti gumisnál láttam újat 11 rugóért, Dayton márkájút (tán pirelli minta)

Értelmes gumit 16 rugótól árulnak ebben a méretben! 8)

Kérem vissza az F Astrámat! :P :shock:

8.

Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :)

9.

Most pedig megyek vissza a takaró alá mielőtt megpusztulok! :P

Megosztás:

4.

Viszont izzítok a Nemzetközire!! (lélekben legalábbis!) 1 - 2 napra jó lenne lemenni.... Majd meglátjuk, túl messze vanmég, van valaki aki gondolkodik benne?

8.

Mnemonic! Beszéljünk meg egy időt amikor megkeresl, és élősdiben megdumálju mik a lehetőségek!! sajna nem sok jóval tudlak kecsgtetni! :roll: :D

Nem tudom te hogy vagy vele,de téged elengednek szabira akkor?Agusztus eleje!Repülőnap! :roll:

Ok mester,majd dumcsizunk errő 4szemközt,annyira nem sürgös,de ha adódik valami hely ott,akkor szólj,ha van rá lehetőséged!

Amúgy meg jobbulást,toljál be valami jóféle pálinkát,aztán be a takaró alá asszonypajtással izzadni! :P

Megosztás:

Sziasztok! Egy körkérdés a kecskemétiekhez. Van-e valami öreg Opel a környéken, amit érdemes, és, vagy meg lehet nézni????? Holnap lehet átugrok, és ki lehetne pótolni a programom! Van tippetek???

Ja esetleg tudtok valakit, akinek vannak eladó alkatrészei? A-B-C Rekord burák, kasztni stb.... köszi előre is a segítséget. Bocsi hogy ilyen utolsó pillanatban, de most aktualizálódott.

Megosztás:

Húhúúú! Most néztem meg berlina kocsiját! nagyon pöpec!!! Gratula!!!! Megnéztem a tar.hu-t is. Ha esetleg vannak további képeid, esetleg sztorid, szívesen fogadnám! Felkerülhetne a Lightningra. Nagyon egyben van a gép!

Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahová.

Megosztás:

Kedves Cartárs ez télleg az uccsó pillanatra sikerült!! :P

Hááát ha volna valami kert hátuljából kitolható vén Opel arra még én is érdeklődnék! :wink: Persze csak azért, hogy ne rozsdásodjon neki ott tovább! Itthon van hely, beállítanám....de sajna én nem tudok! :D

Megosztás:

Úgy látom a többség elfogadja a 10.-i fóti talit, ha nincs ellenvetés akkor maradjunk ebben.

A feljutást megoldjuk, mi Wolfival már voltunk a nyáron, szerintem vállaljuk a felvezető szerepét.

A szekciók közti versenyre kiváncsi vagyok, meg kellene nyernünk.

Ja és akkor Johnny rokona is be tudna ott lépni, illetve megkapná a matricát meg ilyenek. Ha nem jön el akkor meg elhozzuk a cuccait.

Megosztás:

Hát köszi! Na majd alakul valahogy. Azt tudom, hogy talán két éve valaki vett csepelről egy B Rekordot, ami Kecsóra került. Azóta el is kellett volna készülni vele.... Biztosan akadnak még ott öreg vasak!

Nem szoktatok a városban látni valamit????

Ritkán.Legalább is én. :D

Megosztás:

üdv Car-társak!

Ez a tali valóban 9-e, íratkozzunk a listára szerintem.

Holnap megveszem a középső könyöklőt. +rendeltem a hátsó kapaszkodóvilágítást. Megcsináljik elhalványodósra.

Az első nagy közös szekció tali 2005.04.09. FÓT, Tópart szervező a MOTE

Tervezet gyülekező a helyszínen 10h-tól.

Belépőjegy fejenként 1.000 Ft nem klubtagoknak is.

Programok:

- Astra G alakúló gyűlés

- Corsa Tigra szekció megbeszélés

- Omega szekció, probáljuk meg:-)

- GSI szekció részvétel

- Kecskemét szekció? (jöhetnétek:-))

A szekciók között verseny lesz! Amelyet Uhuhu kartárs vezényel le.

01. Orsi és Dark

02. Virág és Hemi

03. Senátor Admirális család

04. Kati és Uhuhu

05. Geri + c20xe (vagy MsAztec ha addig tudok importálni)

06. Npasi

07. opeltomi+ a Rekord

08. Greg + Melinda (Omega)

09. BallaImi

10. aga+agané

11. Addamsky

12. telo

13. Albertka

14. Gsi.Tamás + életem párja (ha nem lessz semmi ott a helyem)

15. Kavics (C corsa sátánmókus)

16. gyurszi (ASTRA)

17. Flowachild

18. kori és ani

19. babu és babuka

20.Hagalex és Turner...

21 Atommanó+né

22

23

24

25

Megosztás:

Nagyon egyben van a gép!
Azért annyira nem, egy állandó para, mikor mi ceregmozog, az pedig a legnagyobb: ugyan mi lehet még a lakk alatt amit nem is merek megtudni.....

Épp ma láttam egy ugyanilyen Berlina-t Szegeden, lefotóztam, igaz telóval... Az metalkék, szintén baba!!! Ha lesz időm felteszem valahova.

nagyon várom!!

szoktam látni itt Kőrösön még egy 4a fehéret a hátsóajtókon Sport felirattal.

Szerintem eredeti fényezés kicsit megmattulva. Kecsó környékén van még egy piros dízel, tavaly láttam a praktikernél.

Meg állítólag van egy öregúr piros A Mantá-val, MVOK tag, sejtem, hogy képben lehet milyen járgányokat lehetne meglesni a körzetben.

Tavaly láttam még itt Kőrösön a városban egy sárga 3,0E Senátort, (idén még nem láttam.)

Tegnap este viszont egy sötétnarancs Fiat vagy Polski 1500-öt (nemtok különbséget tenni), hátul van neki egy nagy kerek ködlámpája, (ezt korábban még nem láttam).

Meg van Kecsó egy nagyon szépen fehér C Kadett, erről van fotó a tavalyi Soltvadkerti taliképek egyikén.

Projektalapról viszont neigen tudok.

DE!, a Monorierdei Opel bontóban áll vagy két éve (akkor láttam előszőr ott) egy fehér C Kadett CC Coupe váz (azaz szerintem Coupe, nem vok szakértője, de ami biztos: nem 2a sedan nem 4a sedan és nem is Caravan), a hátulja még megvan, a többi lassan elfogyott.......

Meg a múlthéten láttam még náluk a kerítésen kívülről vagy két db 8 lukú mantafelnit teljesen feketére festve, azaz elég gáz állapotban egy D Kadett alatt.

(ezt küldöm Pü-be is.)

Z

Megosztás:

Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken. Itt Suegeden van egy pár öreg vas, de sok csak most készülget. Van 4 C Rekord coupé, 3 db 4 ajtós, 2 db kétajtós, 2 A Commo coupé, egy 4 ajtós, 3 B Rekord, egy A rekord, 4 C kadett, egy pár B ascona, meg sokminden amit nem tudok..... ja készül egy A manta is, meg van egy pár Senator is.

Hátha belefutok valakibe....

Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad???? Ja a szegedi Berlina dízel!!!! Ott a pup a motorháztetőn, nagyon jól néz ki! Sajna csak vasárnap, vagy utána tudok képet küldeni róla.

Megosztás:

Hú! Látom azért Berlina, képben vagy a környéken.
Nagyon-nagyon nem vagyok képben!! csak az utóbbi 3 évben veszem észre ezekat a vasakat ..

Hátha belefutok valakibe....

Szerintem a MVOK-on keresztül érdeklődj az öregúrról, vagy ezt most mérmondom ha úgy van ahogy tudom akkor ismerede...

Én sajnos nem ismerem, csak hallottam, hogy létezik.

Egyébként akkor így vetted a gépet???? Vagy Te restauráltad????

Eddig nem nagyon említettem ezt így: nem, nem restauráltam (ezt említettem).

De: az autó az Opel Tormási Márkaker és Szervíz tulajdonában volt 92-től 2002-ig (azóta van nálam). Vele jártak a Srácok Opel tanfolyamra, (tehát kijelenthető: az egyik legtöbb gyakorlati tudást hordozza magában :D) )

Ők hozták be a Rüsselsheim melletti Trebitzből.... (nem Trebitz, hanem Trebur (Z.))

2001-ben a Jász utcai telep restaurálta.

2002-ben használati autóra volt szükségem, kereskedéseket jártam és be volt állítva a használtautók közé, tehát nem pont ezt és ilyet kerestem: talált darab.

Z

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.