Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Joee!

No problem....hétvégén egyik nap Kecskeméten leszek akkor is megtudjuk csinálni. :D

OK!

Itthon leszek, festem a frissen vakol új mennyezetes szobánkat.

Nagyon unom már az eféle tevékenységet, de majdcsak kész lesz :lol:

Elküldve

Na tessék Paját is felcsinálták.... :lol: :D

Udi az Ignác kezelésije azt írja, hogy max 10% etanolt lehet beletenni. Ezt ugye átalakító nélkül kell érteni?

Szerintem igen.

Elküldve

Gepárd!

Jól gondolod már szereltek Ignis-be is Hunflexet, ha megnézed az E85 Kft. weboldalát a referenciák alatt találsz egy kecskeméti Ignist. :lol:

Elküldve
OK!

Itthon leszek, festem a frissen vakol új mennyezetes szobánkat.

Nagyon unom már az eféle tevékenységet, de majdcsak kész lesz :lol:

kertesház rulez :D én verébdeszkát festek

Elküldve
Tele tököm ezzel a túlsztárolt majommal...mindehol ő van,pedig nem ő az egyetlen,aki ezt megtudja csinálni.
Na jó, de tudod ő amerikai. Azoknak mindig jobban körbe van nyalva a segge. :lol:

A mi ez?-re a válasz: Az akkumulátoron egy tányérnyi süti, a motoron egy forrasztó pisztoly, a kormány tövében öngyújtótöltő. Ha ezt összerakjuk, fogalmam sincs, hogy mi lesz belőle...

Elküldve
Bazsinál tempomat beépítés?

Bazsival Pajánál és ő csak reggel tudta meg mikor beült az autóba :lol:

elkövettünk egy hibát, két csavart nem tettem vissza és ezt kiszúrta, de még a nyomokat is igyekeztünk eltüntetni a bekötőúton.

Elküldve

TOMI és BAZSI !

EZER KÖSZÖNET !

Sikerült azért meglepnetek jól ki lett fundálva..... :D :D

Nagyon szuper, nyomogattam egész úton..... :lol: és még egy hibaforrás is meg lett szüntetve... :lol:

Még egyszer köszi, jövök nektek....

Elküldve

Péter barátom fiat-ja:

DSC00588.JPG

a rohadt szusis kurv4 anyját! :lol: :D :lol:

Se biztosítása,se műszakija nem volt,záróvonalon akart megfordulni.

Aki tud fiat bontót szóljon.

Elküldve
A fiat, hogy került az út ezen pontjára?

Kicsit írd már le bővebben!

Ez a régi 5-ös végén van,a nullás felüljárójának némedi felé eső részén.

Peti jött szabályosan befelé pestnek,erre az út széléről egy szusi bevágott elé jobbról,megakart fordulni,de nem nézett hátra.

Peti nem tudott már mit tenni fékezett,balra nem lehetett menekülni,mert éppen jöttek szemből.

A szusin 2 éve se bizti,se műszaki,megdicsérte a rendőr...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.