Stefan Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Randi? Mennyünk házhoz? Mennyi lenne a tiszteletdíjunk? <_< Örüljél, hogy még nem neked kell fizetned :lol: :lol: :lol:
szobikari Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Örüljél, hogy még nem neked kell fizetned :lol: :lol: <_< Ebből látszik Pitta, hogy eltérőek a kompetenciáink, nálad alap, hogy fizetned kell :lol:
fimre Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, segítséget szeretnék kérni. 10 év után szeretnénk lecserélni Ladánkat egy 4-5 éves G Astrára. Mivel nem értek az autókhoz, mindenféleképpen szeretném átnézetni vásárlás előtt. Kecskeméti lévén a Tormási szervizre gondoltam, tudtok esetleg még valakit ajánlani? Mire figyeljünk vásárláskor? Mennyire jellemző a rozsdásodás a G szériára? Illetve a kötelező dolgok cseréje (szíjak, olajak, szűrők stb.) kb mennyibe kerül ennél a típusnál? Előre is kösz a válaszokat, üdv: fimre
szobikari Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, segítséget szeretnék kérni. 10 év után szeretnénk lecserélni Ladánkat egy 4-5 éves G Astrára. Mivel nem értek az autókhoz, mindenféleképpen szeretném átnézetni vásárlás előtt. Kecskeméti lévén a Tormási szervizre gondoltam, tudtok esetleg még valakit ajánlani? Mire figyeljünk vásárláskor? Mennyire jellemző a rozsdásodás a G szériára? Illetve a kötelező dolgok cseréje (szíjak, olajak, szűrők stb.) kb mennyibe kerül ennél a típusnál? Előre is kösz a válaszokat, üdv: fimre Üdv! Egy használtautó szerintem mindenképpen zsákbamacska, hiába nézed meg tudományosan, mérsz a rétegmérővel, méretsz sűrítési végnyomást, ugyanúgy lehet sírás a vége, mint ha csak beleugrasz egybe. Amit én biztos megnéznék egy autón kicsit tüzetesebben: motor, futómű, karosszéria. Nem rohad-e, nem folyik, nem habos az olaj, nincs a kiegyenlítő tartályban olaj, nem látszik-e rajta sérülés, javítás, a futómű nem lóg-e nagyon, fényezés nem üt-e nagyon el a különböző elemeken... ( + még ezer dolog ezen kívül... :lol: ) És azért egy kompressziót ( sűrítési végnyomás <_< ) + egy rétegvastagságot biztos méretnék :lol: És talán elkísérhet egy ismerős is, aki jobban ért az autókhoz. Bővebb infókat találsz még itt is: Astra G technikai topik üdv!
Berlinetta Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Miért nem vótál talin ? Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom.
Gepard Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 ..... Bővebb infókat találsz még itt is: Astra G technikai topik Szebben le sem lehetett volna írni. No comment. Pistáé elég bőven. <_< :lol:
Xray Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom. Hát én pont megkérdeztem hogy hol van az uj kolegina! :lol: :lol:
berlina Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 majd átmegyek, ha kész a manta vagy nemsokára kész lesz vagy sokára mert a terv az terv addig is húzd a kurzort a tehénre http://www.polwerk.hu/
J0hnny Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 majd átmegyek, ha kész a manta vagy nemsokára kész lesz vagy sokára mert a terv az terv addig is húzd a kurzort a tehénre http://www.polwerk.hu/ Ergo soha nem jösz! <_<
spzoli Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg sz@r az avatarja a usernek aki linkelte <_< :lol:
J0hnny Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 sz@r az avatarja a usernek aki linkelte <_< :lol: Jah,mer nem a kereket bámulja! :lol:
szobikari Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Szebben le sem lehetett volna írni. Valami rosszat írtam? <_<
Gepard Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Valami rosszat írtam? <_< Épp ellenkezőleg, szerintem kimerítő volt a válasz.
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom. én meg azért hívtalak, hogy miért nem jössz?
Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg A sárvédő ívek és az indexek F Astra, a motorháztető G Astrás, az első lámpák viszont maradtak Kadettek, ráadásul az Vauxhall embléma, de bal kormányos, és nem tetszik pirosban. Nyertem? <_<
Gepard Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 És a Kadett lámpa is rosszul áll a G Astra mocitető alatt.
Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 És a Kadett lámpa is rosszul áll a G Astra mocitető alatt. Jaja. Épp módosítottam a Hsz-t, mire írtad. :lol: Egyébként szerintem nem is áll rosszul neki az a süllyesztett lámpa. Olyan Geo Metro-s. <_<
Stefan Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg Szerintem szépen összerakta. Már múlt héten is akartak jönni vele Lurdyhoz csak lerobbantak valahol :lol: Na, itt van egy kis hűűű meg hááá!!! <_<
Berlinetta Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 én meg azért hívtalak, hogy miért nem jössz? De jó hogy ennyire aggódsz értem.
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 De jó hogy ennyire aggódsz értem. ...vártunk... Pisti még egy kancsó vizet is a széke mellé tett hátha lesz vizes póló verseny <_< :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 Szerintem szépen összerakta. Már múlt héten is akartak jönni vele Lurdyhoz csak lerobbantak valahol :lol: Na, itt van egy kis hűűű meg hááá!!! <_<
Berlinetta Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 ...vártunk... Pisti még egy kancsó vizet is a széke mellé tett hátha lesz vizes póló verseny <_< :lol: :lol: Én meg szőke vagyok és el is hiszem. :lol:
Recommended Posts