Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Csak összejött az ezeröcskös.... :lol: :lol: <_<

Annó, réges-régen a vőfély a menyasszony pörgetés után is ezt mondta..... :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre!Km órát szeretnék cserélni a kocsiba de bontóba nem találtam csak benzines fordulatszám mérős órát!Ebbe is benne van az izzítás visszajelző csak az a kérdés hogy ha beteszem a diesel autóba működne e rendesen a fordulatszám mérő?Előre is köszi

Elküldve
Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre!Km órát szeretnék cserélni a kocsiba de bontóba nem találtam csak benzines fordulatszám mérős órát!Ebbe is benne van az izzítás visszajelző csak az a kérdés hogy ha beteszem a diesel autóba működne e rendesen a fordulatszám mérő?Előre is köszi

Nem!

Nem jó bele!

Elküldve

Turci, és J0hnny hsz-ét átraktam inkább ide.

Joe régi gépe kezd ismét átalakulni? <_<

Szerintem addig ne is cseréld ki a műszerfalat amíg nem veszel hozzá plazmát is!

Amúgy meg olvass bele az F astra topicba ott már volt ilyenről szó.

Elküldve

Valaki anno elkérte az Így csináld - Opel Astra F könyvemet jó lenne ha vissza tudná adni....klíma beépítéshez kellene. <_<

Elküldve

megvannak a számok.

Vasárnap 13-15 óráig miénk a pálya a Vacsi közön a Shell kútnál.

lefoglaltam, ott találkozunk.

Ki jön még?

addig megnézem a labdáimat, lehet azt is venni kell...

Elküldve
Szia Zoli!

Rég jártál már errefelé.

Valamelyik pénteken eljössz mostanában, régen láttunk.

Szia Pisti!

Zoli mostanában nem ér rá,de ha át jöttök akkor találkozhatok velünk. <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.