Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Fűzőben leszek és nem fog látszódni ;)

akkor Diszkvalifikálunk!

elkezdődik az astra tuning...hétfőn megy kárpitoshoz, utána Árpi megcsinálja a klímát, egy gyors olajcsere még a héten aztán vezérlés Beszéltem Hic-kollégával hátha marad valami az övéből, meg felhívtam Morgót neme visszavásárolhatnám a rádióm ;) ez nagyon klassz lenne mert akkor csak egy első szett kell és kész ;) most alufelnit is keresgélek...

Megosztás:

Igazad van.Nekem is ki kellett cserélnem a 15 éves autómon a gyári lengőkart.Horribilis áron.Szilentekkel, és talpassal együtt volt 5e.ft.

Sógorom 20 éves Corollájához is horror áron volt a hátsó lengéscsillapító.Volt vagy 11e.ft a SACHS.Ő is még a gyárit szedte ki belőle.

Kellett hozzá féktárcsa+betét.Az is v.mi 20e.ft volt mindennel.Ja ige, a vezérlése is belekerült vagy 15e.ft-ba+hawerje kicserélte.

Hozzátenném, lassan 5 éve használja, és megjárta vele Hollandiát, Németországot.Gond nélkül.

De sem én, sem pedig Ő nem küzd pl. AGR gonddal, gyújtótrafóval, alapjárati léptetővel, mindenféle agyonbaxott szenzorral.

Ha mégis kellene, goo to internet, és láss csodát, van belőle bontva.Csak a szentendrei japánautó bontót kell elkerülni, mert idiót@k.

A vallási identitásom pedig magánügy. ;) ;)

Mégmindig nem érted,min akadtam fenn...mindegy.Megint másról beszélsz.

Megosztás:

Ebben mi a visszavonulás? ;)

Nem voltál régebben politikus? Kormányszóvivő? Sikkasztó TSZ-elnök? -_-

:P Jól van, nem éreztem hol a határ, emiatt bocsánatot kérek Lositól! ;)

Ez nekem annak tűnik... ;)

Amúgymeg: van nálam egy irgalmatlan nagy pofon, nem kéred véletlenül? :D

Most már fejezzétek be a veszekedést.

Make love not war :D

Megosztás:

Losi!

Fater kezd felépülni, remélem 1-2 héten belül lefesti a dolgokat. :D

Királyság, már nagyon várom.Ha kell menni csiszolni v. ilyenek, légyszi szólj. ;)

Mégmindig nem érted,min akadtam fenn...mindegy.Megint másról beszélsz.

Akkor csicseregjél bazzegg..... ;)

Amúgymeg: van nálam egy irgalmatlan nagy pofon, nem kéred véletlenül? ;)

Hagyd, inkább menjünk beszélgetni a mieinkhez.! :P

Amúgy kaptam infót, hogy kell ablaktörlő lapátot hackelni, hogy ne csúfoskodjon az ablak közepén.Asszem ma délután meg is csinálom.... -_-

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.