Isti DTI Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Térdre is,mert nem hiányzik egy keresztszalag szakadás. Hát az az egyik legrosszabb dolog a világon. Nekem lassan 5 éve volt de az ellenségemnek sem kívánnám főleg a rehabilitációs részét... ;)
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Hát az az egyik legrosszabb dolog a világon. Nekem lassan 5 éve volt de az ellenségemnek sem kívánnám főleg a rehabilitációs részét... ;) Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;)
warwolf Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;) Én csak egy teljes bokszalag és részleges achillesín szakadást tudok felmutatni még anno 17 éves koromból.Az időjárás változásra azóta is érzékeny.....olyankor leülök kicsit. ;)
J0hnny Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Jó vicc ;) Volt már térdműtéted? Egyik tüdeje már rég nincs meg,kellett a hely a májának! ;)
J0hnny Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 megveszem a védőfelszerelést, mert a lányom térdvédője éppen jó a könyökömre, de nem áll jól a bíborlila sajnos! :P Pedig milyen kis cukcsi lehetsz benne! -_- Én ma lecseréztem haver fosvágenyében az olajat(castrol-t kapott),iszonyat sz.pás levenni az olajszűrőt a mocijáról,gyakorlatilag megint nőgyógyászkodni kellett.A motor elején van,a kipuftorok,a szervószivattyú és a klima csövek között.A tervezőjével cseréltetném ki naponta többször... ;) Szegény srác kezd rájönni,hogy nem is olyan tip-top ez a gép,minél többször van nálam a sas,annál több hibát találok. Ma befeküdtem a gépe orra alá,aztán láttam,hogy bizony az első futómű sem az igazi,stabrúd bekötők cserések lesznek lassan,no meg a hosszbordásszíja is,mert elég foghíjas már.A kuplung pedál szorul,nem tudtam a problémán segíteni,a bowden önbeállós,a pedál pedig full műanyagból van,még pedál gumi sincs rajta!!! ;) Egy valami viszont tuti.Hátsó lengéscsillapítókat sürgősen cserélni kell,mivel olyan mértékben sz@rok,hogy ha 50-nél nagyobb kátyúba mész bele,szabályossan arrébb teszi a valagát a sas menet közben.Ijesztő micsoda kitörésekre képes így,én még csak csak kezelem,de haver a friss jogsival necces...11ropi hozzá a cucc per stück,de nem lesz egyszerű a csere,mert a foxin hátul is gólyaláb van a merev hátsó hídhoz,nem olyan mint az opel.Hogy mivel fogom azt a hátsó mini rugót összehúzni még nem tudom... ;)
warwolf Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Szegény srác kezd rájönni,hogy nem is olyan tip-top ez a gép,minél többször van nálam a sas,annál több hibát találok. Látod, látod?Ha pl. Mitsu Coltot vagy ilyesmit vett volna, nem kellene ilyesmivel sz.pni! ;) Te meg minden xart elvállalsz! ;)
Berlinetta Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Én csak egy teljes bokszalag és részleges achillesín szakadást tudok felmutatni még anno 17 éves koromból.Az időjárás változásra azóta is érzékeny.....olyankor leülök kicsit. ;) Az időjárás változást én is megérzem,de már nem vészes.Viszont a klimát nem csipem 2 éve szépen megfázott ;) ,akkor volt az hogy a fájdalomtól legszívesebben lekapartam volta a vakolatot a falról. ;)
Xray Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;) nekem nemrégiben a Long throatik merve az az a hosszanti bordizom idege sérült kb 2 éve , műteni kelett volna (tudod mikor turjon bele a nyaakamnál a majom orvos ;)) de már gyógyulok sztem még lessz vagy 2 év mire 100% lessz de szépen lassan a kövi hónaptól go vissza az edzőterembe! ;)
Isti DTI Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Tegnap volt valami találkozó a centrum parkolóban? Volt ott egy pár "tunning" g astra. ;) Az egyikre másfél autót vertem a görög udvartól a malomig, viszont kanyarban erős, mert ültetve is van meg vagy 205 ös kerekek vannak rajta. Van valakinek tipp arra hogy lehet egy combo-t úgy ültetni hogy megmaradjon a teherbíró képessége, de egy pár centit közeledjen is a földhöz?
Isti DTI Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Megnéztem a corsa forumokat, Combo hírből nincs köztük. A forgalmiban corsa c combo van, mégsem jegyzik sehol a kisautóm és társait, vagy ennyire egyedül vagyok?
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Látod, látod?Ha pl. Mitsu Coltot vagy ilyesmit vett volna, nem kellene ilyesmivel sz.pni! ;) Te meg minden xart elvállalsz! ;) Hagyámá,a micu colton nem kopik a szíj? ;) Na meg annak a lengéscsillapítója jobban bírja ezeket az utakat? Nem hiszem. Használtautó.Ennyi! Csak ha én is ott lettem volna a vételnél,még ma sem lenne autója valszeg. A coltnak meg ronda a belseje! :P
Stefan Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 ... A coltnak meg ronda a belseje! ;) Jaja, olyan lőporos ;)
Berlinetta Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Megnéztem a corsa forumokat, Combo hírből nincs köztük. A forgalmiban corsa c combo van, mégsem jegyzik sehol a kisautóm és társait, vagy ennyire egyedül vagyok? Én sem találtam semmit . ;) Indítani kell új témát,mert lehet hogy többen is keresik.
Xray Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Mna ma elhoztam keverő pultot amit demóval bizniceltem nagyon prof 4+1 csatorna mindenféle "bizbasz csillagszóró" van sok tekerő meg csuszka! ;) :P Már csak egy Prof hangkarit kell vennem és nem kell Dj konzol! ;) Lepróbáltam , nagyon fain! ;) Melleslek ma piszok jót autóztam Hajós return Paks közt -_-
Stefan Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Mna ma elhoztam keverő pultot amit demóval bizniceltem nagyon prof 4+1 csatorna mindenféle "bizbasz csillagszóró" van sok tekerő meg csuszka! ;) -_- Már csak egy Prof hangkarit kell vennem és nem kell Dj konzol! ;) Lepróbáltam , nagyon fain! :P http://kepfeltoltes.hu/090426/DSC01573_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090426/DSC01575_www...ltoltes.hu_.jpg Melleslek ma piszok jót autóztam Hajós return Paks közt :D Demó ilyenekkel is foglalkozik? Beleraktátok az Astra motorját? ;)
warwolf Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Tegnap volt valami találkozó a centrum parkolóban? Volt ott egy pár "tunning" g astra. ;) Mi nem vegyülünk "azokkal" a népekkel! ;) Amúgy péntek este van a hivatalos tali időpont a piactérnél az El Bundinál.Ott szoktunk kommunikálni. :P Na meg annak a lengéscsillapítója jobban bírja ezeket az utakat? A coltnak meg ronda a belseje! -_- Erről ne kezdjünk el vitatkozni......sztem.... ;)
tomi023 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Térdvédőt is szerez be. :P és szeress nem is merem kiírni mert még valaki visszaidézi ;) ;) ;)
Berlinetta Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Tomi! Lebuktál. ;) Ugye Te nem szoktál visszaolvasni? ;) ;)
Stefan Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Tomi! Lebuktál. ;) Ugye Te nem szoktál visszaolvasni? ;) :P Csak a képeket nézegette ;)
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Erről ne kezdjünk el vitatkozni......sztem.... ;) Ne is,mert szerintem ha coltot vett volna azon is találnék hibát,sőt még a te bevásárlókocsidon is találnék! ;)
Udi Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Lehet, hogy eladom az Fx-et minden extra nélkül gyári állapotban és veszek egy Fx2-öt... ;)
Stefan Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Lehet, hogy eladom az Fx-et minden extra nélkül gyári állapotban és veszek egy Fx2-öt... ;) ;) Kár volt akkor annyit költeni rá nem? Amúgy G lenne az Fx2?
Udi Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Ugyanolyan lenne mint az Fx.... X14NZ, ma fogom megnézni. Karosszéria miatt cserélném le... ;)
Stefan Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Ugyanolyan lenne mint az Fx.... X14NZ, ma fogom megnézni. Karosszéria miatt cserélném le... ;) Unod a rendőrautót, vagy ez is az lenne? ;)
Recommended Posts