J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Amikor volt minek, én is nyomtam! ;) ;) ;) Nyomod te azt ma is,csak adod itt a szüzet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nyomod te azt ma is,csak adod itt a szüzet! ;) Mivel a 195 miatt "kissé" belomhult a szerkezet, leginkább kanyarodós helyeken szoktam viccóni a stifti kanyarvételi viselkedésére rosszul emlékező autóstársakat.Az is nagyon jóópofa szokott lenni...... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hű, van neked? Enyimet is ledínózzuk? ;) Persze, megoldható! ;) Losi! Fater lesérült, az előkészítést elkezdem. Uninstalálni fogom a hátsó lökösről a fémtartót. Este nem megyek talizni, wlan-t építek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Mivel a 195 miatt "kissé" belomhult a szerkezet, leginkább kanyarodós helyeken szoktam viccóni a stifti kanyarvételi viselkedésére rosszul emlékező autóstársakat.Az is nagyon jóópofa szokott lenni...... ;) ;) ;) Ismerős érzés! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Losi! Fater lesérült, az előkészítést elkezdem. Uninstalálni fogom a hátsó lökösről a fémtartót Okhaj!Már csak az hibádzik a lámpával egyetemben a Phase I.-hez! ;) Apudnak jobbulást kívánok. Én ma vettem a TESCO-ban egy leárazott görkorit, aztán elkezdtem a görkoris tanulmányaimat a nagyobbik lányom hathatós segítségével.Persze eleinte xarrá aláztak a nők, de most már nem akarok olyan gyorsan hanyatt vágódni.Azért van még mit tanulni, mert ezek a fránya görgők olykor külön életet élnek! ;) Az első elesésem is megvolt, de a kölcsönkönyökvédő megvédte a jobb könyökömet a gyalázattól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Mivel a 195 miatt "kissé" belomhult a szerkezet, leginkább kanyarodós helyeken szoktam viccóni a stifti kanyarvételi viselkedésére rosszul emlékező autóstársakat.Az is nagyon jóópofa szokott lenni...... ;) ;) ;) Te figyelj márrrrrrrr. Ha befékezel kanyarban azt hogy tolerálja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Kezedre vigyázz, mert úgy jársz, mint Pista! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Te figyelj márrrrrrrr. Ha befékezel kanyarban azt hogy tolerálja ? Megáll...... ;) ;) Na jó.Picit emeli a sejhaját, és tesz egy gyenge kísérletet a mégnagyobb billenésre, a kanyarstabik miatt nem tör ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Az első elesésem is megvolt, de a kölcsönkönyökvédő megvédte a jobb könyökömet a gyalázattól. ;) A könyökre vigyázni kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Térdre is,mert nem hiányzik egy keresztszalag szakadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 És lehet a gyerek sem. ;) (Kivéve Hajni, mert ő egy csoda. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Te figyelj márrrrrrrr. Ha befékezel kanyarban azt hogy tolerálja ? Kilincs ... tető... kilincs ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 A könyökre vigyázni kell!!! Tudommm! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Tudommm! :P ;) ;) Térdvédőt is szerez be. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Térdre is,mert nem hiányzik egy keresztszalag szakadás. Le kell rakni egy párnát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Le kell rakni egy párnát ;) Jó vicc ;) Volt már térdműtéted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Jó vicc ;) Volt már térdműtéted? Komplett agy műtétje volt.... szal érthető ha hülyeséget beszél! :P ;) Kivettek neki egy agyrágó bogarat ami éhen halt a fejében! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Komplett agy műtétje volt.... szal érthető ha hülyeséget beszél! :D ;) Kivettek neki egy agyrágó bogarat ami éhen halt a fejében! ;) :P -_- Szegény ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én is sajnálom a bogarat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Valójában nem egy bogár, hanem egy csomó van a fejemben. Ha kioldod, akkor leesnek a füleim ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Valójában nem egy bogár, hanem egy csomó van a fejemben. Ha kioldod, akkor leesnek a füleim ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Térdvédőt is szerez be. ;) Egyelőre meghalni sincs időm, hála a cégnek.Gepárddal és a kollégákkal sz.punk reggel 6-tól este 6-ig.Ez kb. szerdáig így fog menni.CSak 7fő óta csinyázzuk, és bevallom, nekem már tete a t.köm ezzel. Szal amint lesz végre idő, megveszem a védőfelszerelést, mert a lányom térdvédője éppen jó a könyökömre, de nem áll jól a bíborlila sajnos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Egyelőre meghalni sincs időm, hála a cégnek.Gepárddal és a kollégákkal sz.punk reggel 6-tól este 6-ig.Ez kb. szerdáig így fog menni.CSak 7fő óta csinyázzuk, és bevallom, nekem már tete a t.köm ezzel. Szal amint lesz végre idő, megveszem a védőfelszerelést, mert a lányom térdvédője éppen jó a könyökömre, de nem áll jól a bíborlila sajnos! ;) Akkor nektek aztán nagyon kell a térdvédő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Akkor nektek aztán nagyon kell a térdvédő ;) Egyelőre nem a melóhelyen görkorizok.Bár ami késik, nem múlik.Lehet, egy lazább éjszakás műszakban be fogom vinni.Elvégre a raktár padozata elég sííma! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Egyelőre meghalni sincs időm, hála a cégnek.Gepárddal és a kollégákkal sz.punk reggel 6-tól este 6-ig.Ez kb. szerdáig így fog menni.CSak 7fő óta csinyázzuk, és bevallom, nekem már tete a t.köm ezzel. Szal amint lesz végre idő, megveszem a védőfelszerelést, mert a lányom térdvédője éppen jó a könyökömre, de nem áll jól a bíborlila sajnos! ;) Munkával Én is így vagyok és ezért nem megyek talikra. ;) Majd lesz fekete az majd jól áll. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts