Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem meg volt az első közúti ellenőrzésem (új forgalmival), 20 msp múlva visszakaptam....tökéletes minden, további jó utat! Semmi diesel vs. benzin és 1.7 vs. 1.4 dillema. ;)

Elküldve
Nekem meg volt az első közúti ellenőrzésem (új forgalmival), 20 msp múlva visszakaptam....tökéletes minden, további jó utat! Semmi diesel vs. benzin és 1.7 vs. 1.4 dillema. ;)

Vagy kifogtál végre normális rendőröket. ;)

Ebként megnéztem a szerelési kézikönyvben, elvileg felrakható a jelenlegi lökhárító betétre is az új lökös.Szal ha ultragáz, uninstalláld légyszi a a festenivalókról. ;)

Elküldve

Na, akkor mégiscsak lehet legalizálni egy lopott rendőrautót? :P ;) ;)

Elküldve
Valakinek valami lövése van arról hogy mi van akkor ha elveszett a szervízkönyv?

Hogyan lehet pótólni?

Ahova járt az autó szervízbe, ott nem tudják pótolni?

Elküldve
A hátulját nem láttam,komjádinál indultunk lámpától,leakart nyomni a kanyarodó sávból,de nem bírt megelőzni! ;)

Meglátta az arcodat és ijedtében leugrott a gázpedálról ;)

Elküldve
Toyota Corolla vs Morzsa 0:1 ;)

BMW M3 vs. Astra turbo 1:0

tegnap este a hungárián olyan éjfél felé Aztán egy Gsi-s tolt és kiderült Albert volt ;) na erre ittunk is egyet a kerepesin.

Elküldve

Mi meg piros lámpánál álltunk Fx vs. piros Corsa 1.4 Sport, túráztatja a gépet tiltásig nem foglalkoztam vele hagytam elmenni. Következő pirosnál megint túráztatja és beintett nekem....ok akkor most én is nyomni fogom a gázpedált.... ;) ;)

Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 ;)

Elküldve
Mi meg piros lámpánál álltunk Fx vs. piros Corsa 1.4 Sport, túráztatja a gépet tiltásig nem foglalkoztam vele hagytam elmenni. Következő pirosnál megint túráztatja és beintett nekem....ok akkor most én is nyomni fogom a gázpedált.... ;) ;)

Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 :P

Legközelebb használd a kék fényt, attól megnyugszik ;)

Elküldve

Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 :P

Akkor most már tényleg nyomnunk kell majd egyet! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.