Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Most nem a házasélet gyakorlásáról volt szó! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 megvolt a navitest THX Udi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nekem meg volt az első közúti ellenőrzésem (új forgalmival), 20 msp múlva visszakaptam....tökéletes minden, további jó utat! Semmi diesel vs. benzin és 1.7 vs. 1.4 dillema. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nekem meg volt az első közúti ellenőrzésem (új forgalmival), 20 msp múlva visszakaptam....tökéletes minden, további jó utat! Semmi diesel vs. benzin és 1.7 vs. 1.4 dillema. ;) Vagy kifogtál végre normális rendőröket. ;) Ebként megnéztem a szerelési kézikönyvben, elvileg felrakható a jelenlegi lökhárító betétre is az új lökös.Szal ha ultragáz, uninstalláld légyszi a a festenivalókról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nekem meg volt az első közúti ellenőrzésem (új forgalmival), 20 msp múlva visszakaptam....tökéletes minden, további jó utat! Semmi diesel vs. benzin és 1.7 vs. 1.4 dillema. ;) Na, akkor mégiscsak lehet legalizálni egy lopott rendőrautót? :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Na, akkor mégiscsak lehet legalizálni egy lopott rendőrautót? :D -_- ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Valakinek valami lövése van arról hogy mi van akkor ha elveszett a szervízkönyv? Hogyan lehet pótólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Valakinek valami lövése van arról hogy mi van akkor ha elveszett a szervízkönyv? Hogyan lehet pótólni? Ahova járt az autó szervízbe, ott nem tudják pótolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Valakinek valami lövése van arról hogy mi van akkor ha elveszett a szervízkönyv? Hogyan lehet pótólni? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Kopoltyú reinkarnáció. Alex0403 cartárs.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Toyota Corolla vs Morzsa 0:1 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Toyota Corolla vs Morzsa 0:1 ;) Bio E85 ;) És még mivel eteted a lovakat??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Toyota Corolla vs Morzsa 0:1 :P Biztos ügyetlen volt a sofőr...... ;) ;) ;) Legalább TS volt? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A hátulját nem láttam,komjádinál indultunk lámpától,leakart nyomni a kanyarodó sávból,de nem bírt megelőzni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A hátulját nem láttam,komjádinál indultunk lámpától,leakart nyomni a kanyarodó sávból,de nem bírt megelőzni! ;) Meglátta az arcodat és ijedtében leugrott a gázpedálról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Meglátta az arcodat és ijedtében leugrott a gázpedálról ;) Okos enged.... -_- ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Okos enged.... -_- ;) ;) ;) Te álszent!Te kis bio! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Toyota Corolla vs Morzsa 0:1 ;) BMW M3 vs. Astra turbo 1:0 tegnap este a hungárián olyan éjfél felé Aztán egy Gsi-s tolt és kiderült Albert volt ;) na erre ittunk is egyet a kerepesin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Mi meg piros lámpánál álltunk Fx vs. piros Corsa 1.4 Sport, túráztatja a gépet tiltásig nem foglalkoztam vele hagytam elmenni. Következő pirosnál megint túráztatja és beintett nekem....ok akkor most én is nyomni fogom a gázpedált.... ;) ;) Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Mi meg piros lámpánál álltunk Fx vs. piros Corsa 1.4 Sport, túráztatja a gépet tiltásig nem foglalkoztam vele hagytam elmenni. Következő pirosnál megint túráztatja és beintett nekem....ok akkor most én is nyomni fogom a gázpedált.... ;) ;) Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 :P Legközelebb használd a kék fényt, attól megnyugszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ...na erre ittunk is egyet a kerepesin. A nagy ijedségre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Mi meg piros lámpánál álltunk Fx vs. piros Corsa 1.4 Sport, túráztatja a gépet tiltásig nem foglalkoztam vele hagytam elmenni. Következő pirosnál megint túráztatja és beintett nekem....ok akkor most én is nyomni fogom a gázpedált.... ;) ;) Eredmény Fx vs. Corsa 1:0 :P Akkor most már tényleg nyomnunk kell majd egyet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 MR.Dyno-val is megmérjük az a tuti.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 MR.Dyno-val is megmérjük az a tuti.... ;) Hű, van neked? Enyimet is ledínózzuk? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Te álszent!Te kis bio! ;) Amikor volt minek, én is nyomtam! :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts