Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Valóban ;) Még mindíg nem jó az aláírásod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Nocsak, újabb megvilágosodás? ;) Sanyi Ős Suzukisnak minősül, mert olykor a szülei Swiftjével jár Opel talikra! ;) Szal hallelúja helyett inkább pár üveg sör neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 A legvadabb dolog életemben: Suzukival mentem Mantás esküvőre. Sose próbáljátok ki! ;) Amúgy annyira ős Suzuki, hogy a miénk még nem magyar gyártású. És jobban is megy, mint az újabbak. (jobban megy, jobban megy... Szóval megy, na. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 A legvadabb dolog életemben: Suzukival mentem Mantás esküvőre. Sose próbáljátok ki! ;) Amúgy annyira ős Suzuki, hogy a miénk még nem magyar gyártású. És jobban is megy, mint az újabbak. (jobban megy, jobban megy... Szóval megy, na. ;)) Inkább azt meséljétek el, amikor körbe lett porolva és tele lett rajzolva Opel jellel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Ha ismered a sztorit, akkor minek meséljem el? ;) Amúgy akkor lett Gelkó is hivatalosan a kerékalátétem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Ha ismered a sztorit, akkor minek meséljem el? ;) Amúgy akkor lett Gelkó is hivatalosan a kerékalátétem. Hátha valaki még nem ismeri, meg legalább lássunk valami olyat is, amire oda kell figyelni a szektához csatlakozásnál ;) Az alátétes történet viszont nincs meg. Ő emelte a sárvédőt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Amúgy annyira ős Suzuki, hogy a miénk még nem magyar gyártású. És jobban is megy, mint az újabbak. (jobban megy, jobban megy... Szóval megy, na. ;)) Nekem is volt Japán összerakás, és valóban összerakottabb autó benyomását keltette. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Még mindíg nem jó az aláírásod ;) Én is ilyen egyszerű szavakkal tudom leírni, hogy mit akarok ... ;) Inkább kitöröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Még mindíg nem jó az aláírásod ;) Te is googléból nézted baxod , nemtom most mit janizol itt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Te is googléból nézted baxod , nemtom most mit janizol itt ;) Én -veled ellentétben- tudtam eddíg is, csak azt is tudtam, hogy nekem úgy sem fogtok hinni, úgyhogy muszáj volt belinkelni. Egyébként meg menj már le a grundra és nézd már meg, hogy még mindíg beindul e a GSi, fura hangja volt legutóbb ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Én -veled ellentétben- tudtam eddíg is, csak azt is tudtam, hogy nekem úgy sem fogtok hinni, úgyhogy muszáj volt belinkelni. Egyébként meg menj már le a grundra és nézd már meg, hogy még mindíg beindul e a GSi, fura hangja volt legutóbb ;) :P ;) pfffff..... most erre mit írjak? Főleg egy olyannak aki olaj nélkül autózik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Stefan Vadkerten nagy nagyon rábaxol, abbana pillanatban hogy a kis buksid letetted aludni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Inkább azt meséljétek el, amikor körbe lett porolva és tele lett rajzolva Opel jellel ;) Mikor mi mentünk az erőműlátogatásra vW-vel ;) , bár akkor is az opeljel ki volt téve a szélvédőre. Nehogy megszólják a dolgot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 pfffff..... most erre mit írjak? Főleg egy olyannak aki olaj nélkül autózik! :P Semmit ne írj! ;) Amúgy amikor autóztam, akkor még volt benne olaj (azért füstölt úgy). Amikor nem volt, akkor megálltam :P ;) Stefan Vadkerten nagy nagyon rábaxol, abbana pillanatban hogy a kis buksid letetted aludni ;) :P Speed rulez -_- Apu! Apu! Buksi kiszökött! Buksiiiii!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Volt ma nálam GSiCsabi!Kisit szakértettük a szekerének a futóművét! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Volt ma nálam GSiCsabi!Kisit szakértettük a szekerének a futóművét! ;) Az omega után röhögve vállaljuk Csabival! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Az omega után röhögve vállaljuk Csabival! ;) Kb. annyira bonyolult mint egy F Astra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Reninek meg GRATULA!!!! ;) Köszöni szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Tegnap megjavult a szekér! Eszembe jutott hogy aki meg chipkedte az autót az biztos tud hibakódot is olvasni, és tudott. Kiderült hogy az adagoló vezérlőjében (aminek az új ára a srác szerint 500E, és nincs okom kételkedni) megolvadt valami, ami forrasztható. Sajnos ez is tipus hiba mint az hogy folyik az olaj az adagolónál, sőt hogy egy kapillárison keresztül felnyomja egészen a motor vezérlő egységig. Azt mondta a srác hogy azért nem szereti az opelt mert ami típus hibára rájönnek, azt sem javítják ki. De legalább újra füstölhetek ;) . Ennyi a történet. Mindenkinek Nagyon Derűs, Napsugarakban és Pihenésben Gazdag hétvégét kívánok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Lőttem pár képet ma: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Lőttem pár képet ma: http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/37577500.jpg http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/37577496.jpg http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/37577498.jpg Én csak ilyen amatőret. Nekem is ki kéne menni a pusztába, hogy szebb legyen a háttér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 A gyík meg baxxa neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Stefan! Gyík mikor volt kimosva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Lőttem pár képet ma: Juj de szép zöld már minden arrafele ;) is! És a verda is jól mutat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Stefan! Gyík mikor volt kimosva? Nem koszos az, csak fakó, mert kiszívta a nap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts