Hagalex Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Hééé....Izé.. ide nem kell ám nikket lopkonni kisaccony!! :)
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 (Turner) Ad az enyimé ötezret? :?: :) :) :) :P :lol: 8)
warwolf Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 :smt021 Szívatjuk szivatjuk a nééépet??!! :P Sem'baj több is veszett a Koriéknál anno.(Mohács) :) :) :)
corsarulez Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Legközelebbi szekciógyűlésen neked meg Hagánénak elmagyarázzuk a dízel motor műkködési elvét! :) 8) Ez nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! :evil: Ezért még számolunk! :evil: (1, 2, 3, 4.... :) )
Gepard Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Ez nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! :evil: (1, 2, 3, 4.... :P ) De olvasni....... Mert ott van az aláírásában..... :) :) :)
warwolf Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Szóval voltam a Deák Árpiéknál Lakitelken.Kb. 2 óra alatt megvolt a vezműszíj csere, 10e. volt a munkadíj,és a megbeszélt dolgon kívül még cserés lett a hosszbordás szíj, meg annak spanológergőlye,meg átnézte a járgány ától zettig, és még Extraként a TECH2-vel is megvizsgálta. Így az anyag olyan 40e. volt, mert az első betétek is cserélve lettek, és 10e. volt mindezért a fizetés! Sztem én innentől kezdve hozzá fogom hordani a gépem.Remélem nem kell sűrűn.
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 RulezEz nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! Ezért még számolunk! :oops: :oops: én csak gondoltam poenkodok már kicsit...arról én nem tehetek csókolom hogy "rozsdás szegbe teccet lépni"!! :roll: :roll: ...Verekedni mi? Ahhoz volna eszetek mi? :wink:
corsarulez Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Ok, nincs harag. :wink: :) Én is viszem szervízbe a kocsit, de csak amolyan tél végi átvizsgálásra, meg azért, mert az alvázat normálisan le tudja mosni, nem úgy mint tavaly, mikor Suzuki szervízbe vittem a kocsit, és úgy mosták le alúlról, hogy utána fél óráig szaggatottan járt a motor meg fulladozott! :evil: Meg megnézetem az akksit is, már több, mint 3 éves, néha hidegben már lassabban forgatja a motort, lehet, hogy újat kell vennem. Ti mit ajánlotok? Milyen márkát? Most Opel-es van benne. Mekkorát? 45 vagy 55 Ah-t?
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Sztem a 45Ah elég a Corsának... Hidegben minden autó aksija lassabban teker... Nekem is vinni kéne, de most éppen nincs"kedvem"....majd ha lesz!! :) :roll:
berlina Elküldve Március14, 2005 Elküldve Március14, 2005 helo srácok hovaírjamhovaírjam: szétszedtem a karbit, összeraktam könyvből: pöccre indul!! (gázzal, benyával nem merem ááá) kicsit alacsonyabb az alapjárat, most olyan a hangja, mint egy hosszában félbevágott V8. összeraktam, beállítottam, fölcsavaroztam, megkerestem a slusszkulcsot, gyííí. :) büszke
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Elküldve Március14, 2005 Gratula!! :) :) látod tucc te ha naon akarsz! :wink:
corsarulez Elküldve Március14, 2005 Elküldve Március14, 2005 Berlina! Le a kalappal előtted! :) Láttam más topicokban is, hogy bőszen fordítgatsz meg kutatsz! :)
berlina Elküldve Március15, 2005 Elküldve Március15, 2005 Én most nagyon azon vagyok, hogy veszek egy Skoda 120-ast.... Amivel tanyára, szőlőbe, kátyúfertőzött utakra és egyéb veszélyes helyekre lehetne menni, meg télen azt vinném ki a sóra! Az Opelt persze megtartanám! Kínálnak eladót, sötétkék metál...... megnézted már, gázos? szerintem az egy tökéletes csataló lehetne.
corsarulez Elküldve Március15, 2005 Elküldve Március15, 2005 Igen, gázos, 350et kérnek érte. felicia motoros. (opp, off voltam) Mindez azért van, mert kaptam egy kőfelverődést a mocháztetőre, úgyogy egyre jobban féltem az Opelt..... :)
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Elküldve Március15, 2005 Igen, gázos, 350et kérnek érte. felicia motoros. (opp, off voltam) Mindez azért van, mert kaptam egy kőfelverődést a mocháztetőre, úgyogy egyre jobban féltem az Opelt..... :) 350000 Forintért 120-as Skoda ? :shock: :shock: Az nem semmi.
berlina Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 ÁÁ, szóval ez AZ A 135-ös? Vagy egy másik egy másik országrészből? Ha 135-ös akkor azt talán nem lenne barátságos télen széthajtani, vagy talán mégis inkább azt mint az OPIt. Akkor majd szalonállapot is?
corsarulez Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 kezdünk off lenni.... Nem, sima 120-as, csak felicia mocival, kicsit félek az ilyen motorcserés dolgoktól, mert ha felakad az eredetvizsgán, az szívás. A műszaki még oké lenne, mert + 5000 ért még akkor is leműszakiztatják, ha működésképtelen és karikára rohadt a gép..... Gondoltam öreg Kadettre is, néztem is már, 280 körül lett volna egy 4 ajtós, de nagyon rohadt..... asszem 1.6 diesel volt
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Mélykék írta:350000 Forintért 120-as Skoda ? Az nem semmi. Na ja.... :shock: ...aranyból van? :)
J0hnny Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Haga:neked meg osztom kifele sürü pofonokat! :) Há te a reptéren dolgozol,én meg tok róla vazee??? :mrgreen: Mit csinálsz amúgy ott pontosan? Ui: Én is ott dolgozom! :mrgreen:
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 ?????????????????????????? Miffan?? Izé...hát a multkor nem tisztáztuk esztet?? Igen ottan dolgozok...bajod?? Fáj a karod?? Mennyé az orvoshoz!! ...ezt ismerted? :) :) ...gyerekkorunk debil csúfolódása!
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus.
Recommended Posts