Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Wolfi! neked "hajtva" az 1.0 rettenet mennyit eszik?

Me nekem városban, klímával, "hajtva" 5,8-6,0 volt a legutóbb.

Az nagyon derék ;) Nekem most volt egy telitankos mérésem, de be sem merem ide írni, mert félek a lincseléstől ;)

Elküldve

Az szép!

Az asszonykámé beveri a 8-at simán. Mondjuk lehet az a gond, hogy az övé meg nincs "hajtva"

Elküldve
Az szép!

Az asszonykámé beveri a 8-at simán. Mondjuk lehet az a gond, hogy az övé meg nincs "hajtva"

Kicsit hidegebb időben, sok rövidtávval az szerintem még nem is ( olyan ) sok ;)

Elküldve
Kicsit hidegebb időben, sok rövidtávval az szerintem még nem is ( olyan ) sok ;)

Ez csak városon belül ennyi. Kint egész jól fogyaszt, bár ritkán hagyja el a várost.

Arra ott az astra, az csak biztonságosabb valamivel.

Elküldve
Az nagyon derék :P Nekem most volt egy telitankos mérésem, de be sem merem ide írni, mert félek a lincseléstől ;)

Én csak 1 szót írok a fogyimra: LEXAROM! ;) ;)

Elküldve

Nos, kihasználva az 1.0 minden lehetőségét ;) , a legutolsó fogyasztási adat 5.7L volt, ebben volt némi hosszútáv is.

Elküldve
Az szép!

Néha kérjed csak kőccsön! ;)

Amúgy a csúcsfogyi az 7.4L volt, amikor mínuszok voltak sokáig.

Elküldve
Néha kérjed csak kőccsön! ;)

Amúgy a csúcsfogyi az 7.4L volt, amikor mínuszok voltak sokáig.

Hm, akkor valami nem kóser nállunk ;)

Mit sasoljak meg? ;)

Elküldve
Én csak 1 szót írok a fogyimra: LEXAROM! ;) ;)

na ezaz!

Nehogymá itt beszéljék meg a stiftek meg takonyR-ek fogyasztását,

klímával mi? me vagánykodsz? ;) :P -_-

nekem 31,84L/100km lett a fogyim ja és klímával 3000km-re vetítve igaz meg is mozgattam 40 tonnát :D

Elküldve
na ezaz!

Nehogymá itt beszéljék meg a stiftek meg takonyR-ek fogyasztását,

klímával mi? me vagánykodsz? ;) ;) ;)

nekem 31,84L/100km lett a fogyim ja és klímával 3000km-re vetítve igaz meg is mozgattam 40 tonnát :P

Engem nemzavar a mutyukis Hsz :P Már nem is érdekel kinek milye van :P NEKEM LEGYEN OPELEM! -_- :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.