Gepard Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Nem szívesen lennék nálatok családtag ;) A kis perverz. :lol: :lol:
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Nem szívesen lennék nálatok családtag ;) Ráadásul ha kicsit játszik, még agresszív is :lol:
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Stefan! Nézegettem a gyorsulási eredményedet, nem nagyon értem hogy ott a közepén milyen adatok vannak megtennéd hogy elmagyarázod :lol: Tudom béna vagyok de hát ez van. Amúgy én is szívesen gyorsulnék egy ilyenen hogy megtudjam hogy mit bir a szekér, de félek nagyon gáz lenne és sokan röhögnének ;)
szobikari Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 A kis perverz. ;) :lol: Ne hízelegj :lol: Bár itt divat az offolás :P, de itt van valami, amit mindenkinek meg kell néznie :lol: http://belsoseg.blog.hu/2009/04/07/fuj_csu...alaz_skandallum :) :( B)
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Stefan! Nézegettem a gyorsulási eredményedet, nem nagyon értem hogy ott a közepén milyen adatok vannak megtennéd hogy elmagyarázod :) Tudom béna vagyok de hát ez van. Amúgy én is szívesen gyorsulnék egy ilyenen hogy megtudjam hogy mit bir a szekér, de félek nagyon gáz lenne és sokan röhögnének ;) Van GPS-es PDA-ra egy progi, amivel félmásodpercnél pontosabban nem lehet mérni, ráadásul az eredmények igen erősen függenek a GPS jel pontosságától is (ezért fordulhatott elő, hogy az 1.4i 1sec alatt gyorsult 70-ről 160-ra :lol: ), szóval nem kell készpénznek venni, de sokszor egész reális adatok jönnek ki (ha megvárom míg megtalálja rendesen a műholdakat). A diagramokon nem tudom mit magyarázzak. Arra volt beállítva, hogy a 400m-t mennyi idő alatt futja a gép. A grafikonon az idő függvényében (x tengely) nézi a gyorsulást (acceleration [g]), a távolságot (distance [m]) és a sebességet (speed [km/h]). Én is éjszaka próbáltam amúgy, amikor nem látták, meg üres volt az út is :lol: szerk.: most nézem, hogy te a timeslip-re gondolsz? :lol:
Berlinetta Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Úgy látom,mindenkire jó hatással van a tavasz. ;)
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 szerk.: most nézem, hogy te a timeslip-re gondolsz? :lol: jaja ;) igazából a 60' a 330' meg az 1000' érdekelne hogy micsoda.
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 jaja ;) igazából a 60' a 330' meg az 1000' érdekelne hogy micsoda. Távolság lábban (feet) megadva.
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Távolság lábban (feet) megadva. Így már értem. Ez is olyan amiból átvett téma, mert ezen a földrészen nem tudtunk kitalálni mást ;) Amúgy meg élnek halnak a láb használatáért, a rövidebb távokat a gps is lábban mondja be.
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Így már értem. Ez is olyan amiból átvett téma, mert ezen a földrészen nem tudtunk kitalálni mást :lol: Amúgy meg élnek halnak a láb használatáért, a rövidebb távokat a gps is lábban mondja be. Ennyi erővel más távolságokat is bevezethetnénk az európai drag-racingben. Szerinted miért pont 402 méter a táv? :lol: Onnan ered, hát tisztelik a hagyományokat, szerintem semmi gond nincs ezzel. Az, hogy a GPS, hogyan mondja be, az meg a programtól függ. Az iGo simán méterezik nekem ;)
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 a kinti gps re értettem volt szerencsém az államokban vezetni egy pár ezer mérföldet (hogy legyünk stílusosak), és engem bekavart a láb mert ugye az kb egyharmad méter, és ha azt mondja a gps hogy 100 láb után balra akkor az már nagyon közel van :lol: Na de a lényeg az hogy kipróbálnám milyen a gyorsulási verseny, csak égni nem lenne nagyon jó ;) Mikor lesz legközelebb?
Xray Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Ráadásul ha kicsit játszik, még agresszív is ;) látom ku..va ráérsz a melóhelyeden, majd íroka főnöködnek egy mailt.... bázzz medíg kerested vissza ezt a hsz-em!? :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 látom ku..va ráérsz a melóhelyeden, majd íroka főnöködnek egy mailt.... bázzz medíg kerested vissza ezt a hsz-em!? :lol: :lol: :lol: Véletlenül bukkantam rá. Eredetileg Anti CoD-os képét kerestem (de azt is megtaláltam végül ;) ) :)
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Én már csak belső locsolást tartok! ;) :lol: Hmmm.... Ha azért is fizetnek... :lol:
Kacsero Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 UDI! Pénteken leszel meeten? mert lehet be tudom vinni este 8 körülre az omit, amiről már beszéltünk ;)
Xray Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Hmmm.... Ha azért is fizetnek... ;) De csak hazai pályán! :lol: :lol:
mantababy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 De csak hazai pályán! ;) :lol: Abból is meg lehet élni, ahogy látom :lol:
Stefan Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Abból is meg lehet élni, ahogy látom ;) Legalábbis főznek rá :lol:
mantababy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Legalábbis főznek rá ;) jaja :lol: . Diétázni nem kell neki!! :lol:
Xray Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Legalábbis főznek rá ;) te beszélsz? 28 évesen még a szüleiden lógsz! :lol:
Xray Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 jaja ;) . Diétázni nem kell neki!! :lol: Na hess.... :lol:
Stefan Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 te beszélsz? 28 évesen még a szüleiden lógsz! :lol: Anyámmal élek, macskám is van, Corsával járok és ne legyek kemény? :lol: ;)
Stefan Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 jaja ;) . Diétázni nem kell neki!! :) :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts