Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet hogy szemrevaló de nem biztos hogy sokat ér ha így hagyja magát kirakni a net-re. Meg hiányzik a mekis zacsi a buksijáról. :)

Kilincset eléri, vödör vizet elbírja, biciklizni tud...... :lol: :lol: ;) :lol:

Elküldve
...

Asszem, mire oda kerül a sor, hogy ez a gép is hackelhető lesz, a C20XE-nek se híre, se hamva nem lesz már.... ;)

...

Az már kitörölhetetlenül belekerült a történelemkönyvekbe a 2.4-es és a 3.0 sor6 mellé :lol:

Elküldve
Xray sikerült már döntened? ;) :lol:

Dönteni már igen , csak egy kis mani hiányzik,,, nemsok csak 135 ezer ft vagy is az összes! :lol: :lol:

Most nincs rá keret, Inkább a düdüre kőtöttem egy kicsit :) Meg a fék projekt még vissza van az is van vagy 40k!

nem kapkodom el :(

Elküldve
Ugyan, húsvétkor összelocsolja! ;)

Még jó,hogy ilyen sok ünnep van. Van lehetőség ha 3 liter ócsókölnivel indul neki a városnak. :lol: És mikuláskor eladja a mamiktól kapott húsvéti nyuszit kicsit átöltöztetve(mert elvileg volt már rá példa, hogy a mikit kibontva nagy füle volt)

Elküldve
Asszony tud róla! :lol: :lol: :)

A tiéd? :lol: ;) :( B)

Ebként azé' éccaka még hűss' van.Napközben elflangáltam nyári cuccban, de most.......végül is most is, csak fáznék! :P

Elküldve
A tiéd? :lol: ;) :lol: :lol:

Ebként azé' éccaka még hűss' van.Napközben elflangáltam nyári cuccban, de most.......végül is most is, csak fáznék! :)

What? :( B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.