Xray Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 ÓÓÓ csak az igazat, csakis az igazat!!! :( "Szemben igen. Node a hátad mögött... Hujjuj! B) " Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt ;) :lol: :lol: :lol: :)
Gepard Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt ;) Én eddig úgy tudtam, hogy az embernek a fodrászával, és a fogorvosával kell jóban lennie. De úgy látom kiterjed ez már a DJ-re is. :lol:
mantababy Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Én eddig úgy tudtam, hogy az embernek a fodrászával, és a fogorvosával kell jóban lennie. De úgy látom kiterjed ez már a DJ-re is. ;) Tudod már 2009-et írunk, fejlődik a világ. Régen minden másképp ment, ma már én is elcsodálkozok a boltban, hogy mi a fene az az iPOD :lol: . Ma már ide fejlődik az emberiség, hogy a DJ-nket is meg kell válogatnunk. :lol: Ez néha sikerül , néha nem :lol: . De szerintem most jól jártunk. Zenél is, és még a villannyal sem lesz gondunk!!! Igaz akkor akadok le majd teljesen, ha X-ray rámnéz, és megmondja, hogy 13 éve melyik csontomat törtem el. AKkor már dokihoz sem kell menjek ezekután.Teljesen jól járunk. 3in1
Xray Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Igaz akkor akadok le majd teljesen, ha X-ray rámnéz, és megmondja, hogy 13 éve melyik csontomat törtem el. AKkor már dokihoz sem kell menjek ezekután.Teljesen jól járunk. 3in1 És ha épp nem a törött csontod nézem??? :lol: :lol: Hanem mást! ;) :P :lol: :) :( B) Ez magas labda volt! :P
paja Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Néhány gyöngyszem a Construmáról.... :lol: :lol: ;) XXI századi megoldás....
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 És ha épp nem a törött csontod nézem??? :lol: :lol: Hanem mást! :lol: :P :) :( B) :P Ez magas labda volt! :P Ki tudja, lehet, hogy az egyik bordája volt elől eltörve. Mondjuk úgy középtájon. ;)
Isti DTI Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) ;) 2-3 éve már 50 ért is lehetett rendelni netről
Xray Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 2-3 éve már 50 ért is lehetett rendelni netről na majd utána nézek, de ezek uj tipusok lehet annyiért nem kapok!
mantababy Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Ki tudja, lehet, hogy az egyik bordája volt elől eltörve. Mondjuk úgy középtájon. ;) NEm szabad tippelni :lol: . Pláne hogy az embernek kb 206 csontja van, kissé sokáig fog tartani mire kitalálja. De súgok: nem bordám tört. :lol: nade x-ray nem x-man szóval nem biztos, hogy az erőműben történő munkavégzés, emberfeletti képességekkel ruházza fel a mi Dj-nket :lol: . De azért a próbalámpát a kezibe adjuk. Hátha ....
Stefan Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Ezt X-Ray-nek ;) (ha esetleg valaki nem tudná honnan ered...) :lol:
warwolf Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Motorka ma úgy döntött, nem hoz haza a melóhelyről.A Mindszenti/5-ös út keresztetződése előtt leállt.......és nem is indult újra.Tolhattam hazáig sötétben, a nem túl bizalomgerjesztő Mezei utcán/központon keresztül.Kicsitsenemparáztam....áááá dehogy.... Most meg kissé......nemkicsit zabos vagyok.Fenevinnéel.... ;) Ma este szétszedtem, és kértem telefonos segítséget a szerelőtől.Kiderült, kissé túl sok olajat kap a gyöngyöm, ezért rondán beköpte a gyertyát.Na ezért állt meg mint a szög.Kis féktisztító, és fémtiszta lett. Most minden műxik rajta, a tesztkör is megvolt.Kivi leszek mi lesz még. :lol:
warwolf Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Olvasom a Totalcaron a Cevi Cruse-ról a tesztet, tetszik is meg nem is.Aztán jött egy kép a motortérről és......szóval kár érte... ;)
tomi023 Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Olvasom a Totalcaron a Cevi Cruse-ról a tesztet, tetszik is meg nem is.Aztán jött egy kép a motortérről és......szóval kár érte... ;) akkor eljött az ideje az következő autóvásárlásodnak? Tavasz van. :lol:
warwolf Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 akkor eljött az ideje az következő autóvásárlásodnak? Tavasz van. ;) Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol:
Stefan Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol: Hát megveszed és kicseréled DOHC 16V feliratúra ;) :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol: Hihetetlen ez a lustaság! ;) Amúgy az Omi kész van,talpra tettük,de a vákumszivattyúja KO.Szal azt szerválok hozzá majd a héten pöstről. A corsán kicseréltük a fékerőszabályzót,de 6 fékcsövet ki kellett csrélni,mert nem lehetett megmenteni.Kalandos volt,de ok a fék. :lol:
warwolf Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Hát megveszed és kicseréled DOHC 16V feliratúra ;) :lol: :lol: Nem rossz gondolat! :lol: De az SFi doboz nem fog elférni, szal kell hozzá majd egy Power Cup! :) :( Hihetetlen ez a lustaság! B) Amúgy az Omi kész van,talpra tettük,de a vákumszivattyúja KO.Szal azt szerválok hozzá majd a héten pöstről. A corsán kicseréltük a fékerőszabályzót,de 6 fékcsövet ki kellett csrélni,mert nem lehetett megmenteni.Kalandos volt,de ok a fék. :P Nézz szét a www.autósszaki.hu -n is, hátha szürkebontásban olcsóbban hozzá lehet jutni, mint legál bontóban.
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Nézz szét a www.autósszaki.hu -n is, hátha szürkebontásban olcsóbban hozzá lehet jutni, mint legál bontóban. Nem sok siker,inkább majd körbetelefonálok....
warwolf Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Nem sok siker,inkább majd körbetelefonálok.... Racing-Bazar? Ill. ha egyezik a motor a BMW 525 TDS-sel, akkor a bömbölősöknél is szét lehente nézni.....
warwolf Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Kisit félresikerált baráti puszmák, a francia és az amerikai elnökfeleségek között..... ;) :lol:
Stefan Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Kisit félresikerált baráti puszmák, a francia és az amerikai elnökfeleségek között..... ;) B) http://images.huffingtonpost.com/gen/72847...HELLE-large.jpg Csak francia nyelvlecke, meg amúgy is ápolni kell a diplomáciai kapcsolatot :lol: Nem rossz gondolat! :lol: De az SFi doboz nem fog elférni, szal kell hozzá majd egy Power Cup! :lol: :) ... Részletkérdés, majd hegesztetek valamit rá :(
Udi Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... ;)
Stefan Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... ;) Ááá, ilyen izgalmaktól megfosztotani magad... :lol:
warwolf Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Csak francia nyelvlecke, meg amúgy is ápolni kell a diplomáciai kapcsolatot :lol: Mindenesetre érdekes kép! :) Részletkérdés, majd hegesztetek valamit rá :lol: Asszem, mire oda kerül a sor, hogy ez a gép is hackelhető lesz, a C20XE-nek se híre, se hamva nem lesz már.... ;) Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... :lol: Ezt elkerülendő, mielőtt oda adnád a forgalmit, felnyitod a gépháztetőt! :(
Recommended Posts