Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Oké. :P

Ebben nem tudok segíteni,Te vagy a szakember. :(

De csak a legjobbat. :)

szakember mi?? ;) :lol: ahogy redi mondta: Dj Fakéz! :lol: :lol: nekem ez hobby, de azért jólenne valami kézzel fogható cucc is a Notimhoz! B)

Elküldve
szakember mi?? ;) :lol: ahogy redi mondta: Dj Fakéz! :lol: :lol: nekem ez hobby, de azért jólenne valami kézzel fogható cucc is a Notimhoz! :)

Akkor is csak a legjobbat. :(

Elküldve
Akkor is csak a legjobbat. :lol:

Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) ;)

Elküldve
Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) :lol:

áááh aprópénz ;) , vegyél kettőt. .....jó lenne mi? A végén profi leszel, bár ahogy elhallgatom a zenéidet...nem akarlak magasztalni, de....hm :lol:

Elküldve
áááh aprópénz ;) , vegyél kettőt. .....jó lenne mi? A végén profi leszel, bár ahogy elhallgatom a zenéidet...nem akarlak magasztalni, de....hm :lol:

Inkább felajánlanád, hogy hozol neki egyet kintről.... :lol: :lol: :)

Elküldve
Inkább felajánlanád, hogy hozol neki egyet kintről.... ;) :lol: :lol:

SZívesen hoznék ám :) . A klub bulijainak műszaki szinten történő fejlődése és a DJ munkájának megkönnyítése érdekében. Na majd ha egyszer meggazdagodom..... :lol:

Elküldve
Jó volt a mai tali, Endynek murvajó az a Superb-je.Hihetetlen, és ergonómikus is.Minden kézre áll benne.Faca nagyon! :lol: :lol: :lol:

Köszike! ;) Ígérem legközelebb, téged is megautóztatlak vele! :)

Elküldve
SZívesen hoznék ám :( . A klub bulijainak műszaki szinten történő fejlődése és a DJ munkájának megkönnyítése érdekében. Na majd ha egyszer meggazdagodom..... :)

Konkrétan nem ingyen gondoltam, de valszeg olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon. :lol:

Köszike! :lol: Ígérem legközelebb, téged is megautóztatlak vele! B)

Okés!Élni fogok vele. :lol: ;)

Elküldve
Konkrétan nem ingyen gondoltam, de valszeg olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon. ;)

Az igaz, hogy sok műszaki cikk sokkal olcsóbb idekinn. :lol: Csak győzzön az ember válogatni.

Elküldve

Motorka ma úgy döntött, nem hoz haza a melóhelyről.A Mindszenti/5-ös út keresztetződése előtt leállt.......és nem is indult újra.Tolhattam hazáig sötétben, a nem túl bizalomgerjesztő Mezei utcán/központon keresztül.Kicsitsenemparáztam....áááá dehogy....

Most meg kissé......nemkicsit zabos vagyok.Fenevinnéel.... ;)

Elküldve
sztem túl elfogult vagy velem szemben! ;) :lol:

ÓÓÓ csak az igazat, csakis az igazat!!! :lol:

"Szemben igen. Node a hátad mögött... Hujjuj! :) "

Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.