Stefan Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Ez az én dumám helóbeló! ;) :lol: :lol: Elfelejtetted levédetni, így jártál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Elfelejtetted levédetni, így jártál :lol: Na felált a tehén, sikerült kibujnod a vackodból? :) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Ez az én dumám helóbeló! ;) :lol: :lol: Hellóbelló? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Ez az én dumám helóbeló! ;) :lol: :lol: Remélem azért Szent a béke. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Remélem azért Szent a béke. ;) naná, nincs levédve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Szemezgetek ezekkel: 1 2 3 lehet beruházok valami ilyesmire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 naná, nincs levédve :) :lol: Oké. :lol: Ebben nem tudok segíteni,Te vagy a szakember. :lol: De csak a legjobbat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Oké. :P Ebben nem tudok segíteni,Te vagy a szakember. :( De csak a legjobbat. :) szakember mi?? ;) :lol: ahogy redi mondta: Dj Fakéz! :lol: :lol: nekem ez hobby, de azért jólenne valami kézzel fogható cucc is a Notimhoz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 szakember mi?? ;) :lol: ahogy redi mondta: Dj Fakéz! :lol: :lol: nekem ez hobby, de azért jólenne valami kézzel fogható cucc is a Notimhoz! :) Akkor is csak a legjobbat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 ...de azért jólenne valami kézzel fogható cucc is a Notimhoz! ;) Ezt fogdosd kézzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090404/SPM1822BB_10...ltoltes.hu_.jpg Ezt fogdosd kézzel! :lol: ;) Párat szétvertem mikor COD2-tünk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Akkor is csak a legjobbat. :lol: Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 ;) Párat szétvertem mikor COD2-tünk! :lol: :lol: Most meg már a szeró sem megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) :lol: áááh aprópénz ;) , vegyél kettőt. .....jó lenne mi? A végén profi leszel, bár ahogy elhallgatom a zenéidet...nem akarlak magasztalni, de....hm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 áááh aprópénz ;) , vegyél kettőt. .....jó lenne mi? A végén profi leszel, bár ahogy elhallgatom a zenéidet...nem akarlak magasztalni, de....hm :lol: Inkább felajánlanád, hogy hozol neki egyet kintről.... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Inkább felajánlanád, hogy hozol neki egyet kintről.... ;) :lol: :lol: SZívesen hoznék ám :) . A klub bulijainak műszaki szinten történő fejlődése és a DJ munkájának megkönnyítése érdekében. Na majd ha egyszer meggazdagodom..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Jó volt a mai tali, Endynek murvajó az a Superb-je.Hihetetlen, és ergonómikus is.Minden kézre áll benne.Faca nagyon! :lol: :lol: :lol: Köszike! ;) Ígérem legközelebb, téged is megautóztatlak vele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 SZívesen hoznék ám :( . A klub bulijainak műszaki szinten történő fejlődése és a DJ munkájának megkönnyítése érdekében. Na majd ha egyszer meggazdagodom..... :) Konkrétan nem ingyen gondoltam, de valszeg olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon. :lol: Köszike! :lol: Ígérem legközelebb, téged is megautóztatlak vele! B) Okés!Élni fogok vele. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Most meg már a szeró sem megy. :lol: Azt is tönkretette a fatök... fakezű? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Konkrétan nem ingyen gondoltam, de valszeg olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon. ;) Az igaz, hogy sok műszaki cikk sokkal olcsóbb idekinn. :lol: Csak győzzön az ember válogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Motorka ma úgy döntött, nem hoz haza a melóhelyről.A Mindszenti/5-ös út keresztetződése előtt leállt.......és nem is indult újra.Tolhattam hazáig sötétben, a nem túl bizalomgerjesztő Mezei utcán/központon keresztül.Kicsitsenemparáztam....áááá dehogy.... Most meg kissé......nemkicsit zabos vagyok.Fenevinnéel.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Azt is tönkretette a fatök... fakezű? ;) Ha okosat nemtudsz hülyeséget ne írj ifjú padawanom! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 bár ahogy elhallgatom a zenéidet...nem akarlak magasztalni, de....hm :lol: sztem túl elfogult vagy velem szemben! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 sztem túl elfogult vagy velem szemben! ;) :lol: Szemben igen. Node a hátad mögött... Hujjuj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 sztem túl elfogult vagy velem szemben! ;) :lol: ÓÓÓ csak az igazat, csakis az igazat!!! :lol: "Szemben igen. Node a hátad mögött... Hujjuj! :) " Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts