Gepard Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Pár napig nem vagyok, és teleírjátok a fórumot. Stefan, és Laci vicceitől majd leestem a székről. Berlinetta! Hajni, és Zsuzsa medáljait (tetszik a háttér ;) ) már láttuk képen, nálad mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Hajni, és Zsuzsa medáljait (tetszik a háttér ;) ) már láttuk képen, nálad mi a helyzet? Meg látuk IBOLYA "manta" jelét is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ... Berlinetta! ... nálad mi a helyzet? Jaja, valami intim helyre tetovált Opel jel még jobban feldobná a hangulatot (asszem ;) ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Jaja, valami intim helyre tetovált Opel jel még jobban feldobná a hangulatot (asszem ;) ) :lol: Te kis perverz disznó! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Jaja, valami intim helyre tetovált Opel jel még jobban feldobná a hangulatot (asszem ;) ) :lol: Biztos ezt akarod? :lol: :lol: :) Mekkora lett volna, ha sérv műtétemkor a borotváló ápolótól egy Opel jelet kértem volna a másik oldalra. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Biztos ezt akarod? :lol: :) :( Mekkora lett volna, ha sérv műtétemkor a borotváló ápolótól egy Opel jelet kértem volna a másik oldalra. B) Nem rólad volt szó :P Nehogy azt hidd, hogy mindenki a te szőrödre van rákattanva! ;) Miért nem kértél Opel jelet? Te kis perverz disznó! :lol: :lol: Legalább én nem tagadom :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Biztos ezt akarod? :lol: :) :( Mekkora lett volna, ha sérv műtétemkor a borotváló ápolótól egy Opel jelet kértem volna a másik oldalra. B) Sanyi, majd vadkerten megcsináljuk azt amit a Jackass be , rá billogozzuk Stefan seggére az opel jelet.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Sanyi, majd vadkerten megcsináljuk azt amit a Jackass be , rá billogozzuk Stefan seggére az opel jelet.... ;) :lol: :lol: Asszem így járnátok vazze! Le lehet szállni a sejhajomról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Szia Gepard! Nagyon jól vagyok csak most kicsit zsúfoltak a napjaim. :lol: Stefan! Sminktetoválást csinálok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Le lehet szállni a sejhajomról! ;) És ha a Ponyvaregényből jönne a két keményen bepipázott néger feszítővassal + lángvágóval? :lol: azoknak mit mondanál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 És ha a Ponyvaregényből jönne a két keményen bepipázott néger feszítővassal + lángvágóval? ;) azoknak mit mondanál? :lol: Sztem ő sem tudja! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Sztem ő sem tudja! ;) :lol: :lol: Mizu, vidékiek vagytok? Te fogtad meg a seggem? :lol: Szívjuk a vámpír vérét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Mizu, vidékiek vagytok? Te fogtad meg a seggem? ;) Szívjuk a vámpír vérét :lol: megkérdeznénk tőle: nem te kértél egy erős feketetét Vazze! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Johnny jöhetsz a csíkodért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Magyarán húzza el a csíkot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ... Stefan! Sminktetoválást csinálok. :lol: És ha a Ponyvaregényből jönne a két keményen bepipázott néger feszítővassal + lángvágóval? ;) azoknak mit mondanál? :lol: Vazz, és én vagyok a perverz mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Sztem ő sem tudja! ;) :lol: :lol: Szerencsére nincs csofferem sem, meg Zednek sem hívnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 És ha a Ponyvaregényből jönne a két keményen bepipázott néger feszítővassal + lángvágóval? ;) azoknak mit mondanál? :lol: :lol: :lol: :) Az egyik legnagyobb film. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ;) :lol: :lol: Az egyik legnagyobb film. :) * Winston 'The Wolf' Wolfe: Hogy néznek ki, Jimmie? * Jimmie Dimmick: Hülyén...Tisztára, mint két hülyegyerek...! * Jules Wiennfield: Ha-ha-ha, a te ruháid, b@szd meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Ha csajozni akarsz, igyekezz, hogy legalább az ismerkedés elején jó benyomást kelts, tehát kerüld az alábbiakat: 1. Wazze, hogy neked milyen jól áll a bajusz?! 2. Huhh, soha nem láttam még ekkora tömést egy melltartóban! 3. Pont úgy nézel ki, mint akinek most nagyon jót tenne egy orgazmus! 4. Felkérnélek táncolni, de ahogy elnézlek, te nem tudsz… 5. Megkukkolod az asztal alatt, hogy hol tartom a kedvenc tengeri uborkámat? 6. Ugye te tudod szájrátétellel gyógyítani a fitymaszűkületet!? 7. Jobban éreznéd magad kis szívem, ha a nyelvemet is használhatnám… 8. Szeretem a nőket, de otthonra nem kellenének… 9. Fordulj meg lécci, mert nem vagyok benne biztos, hogy téged kívánlak-e annyira! 10. Ha orális szexre vágysz, készenállok! 11. ******nak hívnak, csakhogy tudd, mit kell majd sikítanod! 12. Ugyammá szivi, csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek! 13. Gyere, ülj az ölembe...lássuk, mi mozdul meg... 14. Olyan ismerős vagy, szexeltünk mi már? 15. Ne legyél igényes, én sem vagyok az... 16. Elnézést, dugunk, vagy inkább kérjek bocsánatot? 17. Tetszik a tested, ha nem akarod, nem kell beszélgetnünk... 18. Ha hazakísérlek, megtartasz? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Stefan! Rossz az,aki rosszra gondol! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Stefan! Rossz az,aki rosszra gondol! :( :) Igen, rossz vagyok. Nagyon rossz! :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Jó volt a mai tali, Endynek murvajó az a Superb-je.Hihetetlen, és ergonómikus is.Minden kézre áll benne.Faca nagyon! :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Stefan! Rossz az,aki rosszra gondol! :) ;) Ez az én dumám helóbeló! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts