warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 J0hnny! Ma 16 óráig a JCI-ben vagyok....ha kell átrakod a felniket és útközben beadom Losinak. :lol: Amúgy is találkoznunk kellene... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Menő hülyéneklenni... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Nem jár valaki esetleg, Bazsi felé(akár a munkahelyére is), vagy Nyárlőrinc felé??? ;) Ki kellene juttatni 1 felnit még a hét vége előtt, nyárlőrincre a festőhöz! Ha menne arra valaki, csörgessen meg, lécci! :lol: THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Milyen felnit akarsz festetni ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Milyen felnit akarsz festetni ? ;) Amiket vettem a sráctól, fel kell az egyiket políroztatni, meg újra lakkozni, mert kissé sérült...de ezt tudtam, mert így is hirdette :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Amiket vettem a sráctól, fel kell az egyiket políroztatni, meg újra lakkozni, mert kissé sérült...de ezt tudtam, mert így is hirdette ;) Lakkoznnni ? Aaaaaa meg minek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Amiket vettem a sráctól, fel kell az egyiket políroztatni, meg újra lakkozni, mert kissé sérült...de ezt tudtam, mert így is hirdette ;) homokszórást/üveggyöngyözést és festést/ lakkozást én is tudok 5000 ért / darab ha érdekel valakit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Lakkoznnni ? Aaaaaa meg minek ? Védi is az anyagot, meg tisztán tartani is könnyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 homokszórást/üveggyöngyözést és festést/ lakkozást Ebben Berlinával profik vagyunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 De nagy a csend.:lol: Sehol senki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ebben Berlinával profik vagyunk. ;) Most lehet tényleg szőke leszek ... De megkérdezem. Miért körmös vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Most lehet tényleg szőke leszek ... De megkérdezem. Miért körmös vagy? ;) Nem. :lol: Berlina a tesóm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Nem. :lol: Berlina a tesóm :lol: Szőke vagyok ... Ez most már hivatalos NEM ÉRTEM ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Szőke vagyok ... Ez most már hivatalos NEM ÉRTEM ;) Mit? Berlina ki? Gyorsan keresd meg ő is itt van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 homokszórást/üveggyöngyözést és festést/ lakkozást én is tudok 5000 ért / darab ha érdekel valakit Igen, érdekel... mikor tudnák elvállalni, és mennyi idő alatt lenne 1 db kész?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Mit? Berlina ki? Gyorsan keresd meg ő is itt van. ;) Jó ez eddig rendben... És miben vagytok profik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Jó ez eddig rendben... És miben vagytok profik ? ;) Szét-és összerakni autókat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Szét-és összerakni autókat. ;) lassan kezdjük megérteni egymást :lol: Én meg jó vagyok homokszórásban, üveggyöngyözésben, porfestésben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Én meg jó vagyok homokszórásban, üveggyöngyözésben, porfestésben :lol: polírozás, lakkozás is??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Látom most már képben vagy ki Berlina. ;) Csak nem vagy szőke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 polírozás, lakkozás is??? ;) Elektrosztatikus lakkozás van csak. Az igazság az hogy van egy jó kis családi vállalkozásunk, ami fémipari, eddig nem nagyon volt szükség arra hogy autós cuccokkal foglalkozzunk, de a válság betett, úgyhogy terjeszkedünk. Homokszórni ill. gyöngyözni és porfesteni, lakkozni az nem téma mert évek óta csináljuk csak nem felnin. A polír az amit még fejleszteni kell. Holnap políroznak először felnit, az enyémet adtam oda nekik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Elektrosztatikus lakkozás van csak. Az igazság az hogy van egy jó kis családi vállalkozásunk, ami fémipari, eddig nem nagyon volt szükség arra hogy autós cuccokkal foglalkozzunk, de a válság betett, úgyhogy terjeszkedünk. Homokszórni ill. gyöngyözni és porfesteni, lakkozni az nem téma mert évek óta csináljuk csak nem felnin. A polír az amit még fejleszteni kell. Holnap políroznak először felnit, az enyémet adtam oda nekik ;) Értelek... akkor mégiscsak a festőnek küldöm ki a felnit...csakhát, az 1 hét mire elkészül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Értelek... akkor mégiscsak a festőnek küldöm ki a felnit...csakhát, az 1 hét mire elkészül... :lol: Persze, a polir az még nem 100% os. nem is vállalnék. viszont van króm hatású porfesték amit majd ki akarok próbálni, hátha egyszerűbb mint polírozni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Szét-és összerakni autókat. :lol: Én ugyanezt teszem csak az atomerőművel! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Én ugyanezt teszem csak az atomerőművel! ;) :lol: Szóval ezért pislákol a lámpa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts