Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Akkor inkább egy Corsa nem? ;) :lol: Nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Elég ritka madár.Egy SOHC 1.3 16V 86LE pedig 130e.ft.Azt mire felhúzód 100LE-re, min. +60e.ft.......na ennyit erre nem költök.Inkább vennék fiatalabbat, akár Swift II.-t. :lol: Belemegy abba a DOHC is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Akkor inkább egy Corsa nem? :lol: :lol: 2x ugyanabba a kutyaszarba nem lépünk...vagy mégis? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Azt hiszem erre mondják : határozattan fejlődőképes :lol: :lol: :lol: Ezt honnan tudod,hogy határozott vagyok? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Nem. :lol: Pontosan. :lol: 2x ugyanabba a kutyaszarba nem lépünk... ;) Pontosan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ezt honnan tudod,hogy határozott vagyok? ;) :) Doktor úr kicsit bizonytalan vagyok...... Vagy mégsem? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Doktor úr kicsit bizonytalan vagyok...... Vagy mégsem? ;) :lol: :lol: Beteg a dokinál: -Doktor Úr, nekem az a bajom, hogy mindenki átnéz rajtam.... Doki: -Kérem, a következőt... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Beteg a dokinál: -Doktor Úr, nekem az a bajom, hogy mindenki átnéz rajtam.... Doki: -Kérem, a következőt... ;) :lol: :lol: :lol: :) :( Doktor úr nemtudok menni..... Doki: Hát hogy jött ide akkor?? Hát jönni tudok! B) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 2x ugyanabba a kutyaszarba nem lépünk...vagy mégis? ;) Mostmár inkább készen veszitek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ;) :lol: :lol: Doktor úr nemtudok menni..... Doki: Hát hogy jött ide akkor?? Hát jönni tudok! :lol: :) :( Sorozáson: -Szóval azt mondja, hogy rossz a szeme. Bizonyítsa be. -Doktor úr, látja a falon azt a légyszart? -Igen. -No, én nem látom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Belemegy abba a DOHC is :) ;) Az kb. 300e.ft, és Bp.-n a SYNTECH-nél foglalkoznak ilyesmi átalakítással. :lol: De az csak a motor, és semmi futómű ill. fék, miegymás csacskaságok. Mostmár inkább készen veszitek :lol: Költséghatékonyabb...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Sorozáson: -Szóval azt mondja, hogy rossz a szeme. Bizonyítsa be. -Doktor úr, látja a falon azt a légyszart? -Igen. -No, én nem látom! ;) :lol: :lol: Dokinál: Forduljon meg, hajoljon le, huzza szét.... Maga dohyányzik? Mé kormos? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ;) :lol: :lol: Dokinál: Forduljon meg, hajoljon le, huzza szét.... Maga dohyányzik? Mé kormos? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ebként Johnny éppen ma hozza haza a felnijeimet.Mivel eléggé vékonynak ítéltem meg a nyári 155-13-at, így álmodtam kicsit szélesebbet.Gyorsabb nem lesz tőle, de nem is fogok vele elesni.. :lol: A 14' is elég lett volna, de akkor tuti rágtam volna a kefét a 15' után.Szóval 15' lett. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ebként Johnny éppen ma hozza haza a felnijeimet.Mivel eléggé vékonynak ítéltem meg a nyári 155-13-at, így álmodtam kicsit szélesebbet.Gyorsabb nem lesz tőle, de nem is fogok vele elesni.. :lol: A 14' is elég lett volna, de akkor tuti rágtam volna a kefét a 15' után.Szóval 15' lett. :lol: ;) majd egy két képet prezentáj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 majd egy két képet prezentáj! ;) Ilyen, mint ami a zőődön volt.De természetesen nyomok majd képet. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ilyen, mint ami a zőődön volt.De természetesen nyomok majd képet. :lol: :lol: http://img0.tar.hu/warwolf/size2/33877413.jpg Azé ez a ződ szebb vót :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hagyjuk már Losira ezt a dolgot! Annyiszor szakítottuk már fel ezt a sebet, hogy csóró srác már kapásból tépőzárt vérzik! Nincs Opel, talán nem is lesz. Van ami van, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hagyjuk már Losira ezt a dolgot! Annyiszor szakítottuk már fel ezt a sebet, hogy csóró srác már kapásból tépőzárt vérzik! Nincs Opel, talán nem is lesz. Van ami van, ennyi. Már régen ráhagytuk. Csak azért tépegetjük a sebet, hogy szívhassuk a vérét kicsit. Érti ő szerintem :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Stefán a gyíkos vámpír! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Azé ez a ződ szebb vót :lol: :lol: Szebb, jobb, gyorsabb, és kb. pont ugyannyi presztizse volt mint a jelenleginek.Szép volt, minden klappolt, de túl későn találkoztunk. :) Már régen ráhagytuk. Csak azért tépegetjük a sebet, hogy szívhassuk a vérét kicsit. Érti ő szerintem B) ;) :lol: Nincs mit feltépni, szép volt, jó volt, de mostanában célszerű észerűen gondolkodni.Abba pedig nem fér bele egy nagyblokkos autó.Jó ez így ahogy van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ebként Johnny éppen ma hozza haza a felnijeimet. Tök sportos tőle a corsa,szépen ül a súly miatt! ;) Te papa! Az baj ha későn érek haza? Jó lenne lurdyba elugrani a skacok váltani pár szót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Stefán a gyíkos vámpír! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Tök sportos tőle a corsa,szépen ül a súly miatt! :lol: Te papa! Az baj ha későn érek haza? Jó lenne lurdyba elugrani a skacok váltani pár szót! Ráér pénteken is v.mikor.Ha délelőtt le tudnád adni a melóhelyen v. esetleg Máténak, az is teljesen jó lenne. ;) Most ugrik be, te műszakizni mész holnap.Szal akkor inkább melóhey, mert 5:40-től bent vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 J0hnny! Ma 16 óráig a JCI-ben vagyok....ha kell átrakod a felniket és útközben beadom Losinak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts