Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Azt hiszem hüppögnél utána másfél órát a sarokban... ;) :lol: Lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Azt hiszem hüppögnél utána másfél órát a sarokban... ;) :lol: Meg után egy hónapig a herpesztől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Meg után egy hónapig a herpesztől ;) Akkor ezért kerülöd a csajokat annyira... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Meg után egy hónapig a herpesztől ;) Ezt tapasztalatból mondod??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Már tényleg tömény erotika van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Már tényleg tömény erotika van. Áhhhh....ez még csak az előjáték... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Áhhhh....ez még csak az előjáték... ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Áhhhh....ez még csak az előjáték... ;) :lol: De annak is az eleje! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ;) :lol: Nagyonjóó! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ezek szerint cserbenhagyott? :lol: Ő okozta, úgyhogy rajta kell behajtani a javítási költséget. NEM.. szerencsére elkerültem az ütközést... ;) azért keresem meg, hogy jól pofánvágjam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 azért keresem meg, hogy jól pofánvágjam :lol: Kitűnő gondolat! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 azért keresem meg, hogy jól pofánvágjam ;) Várj meg engem is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Várj meg engem is! :lol: Sztem indítsunk listát..... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Múltkor leugattad,most meg hiányolod? :lol: Azt hiszem erre mondják : határozattan fejlődőképes :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Azt hiszem erre mondják : határozattan fejlődőképes :lol: :lol: ;) Vagy csak simán nöi logika....fúúú...elhamrakodott kijelentés volt,olyan nincs is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Vagy csak simán nöi logika....fúúú...elhamrakodott kijelentés volt,olyan nincs is! ;) nagyonhülye! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Sztem indítsunk listát..... ;) :lol: :lol: Ááá, nem férne el, olyan hosszú lenne B) Egyébként az a szomorú, hogy azt írta, hogy oktató autó :lol: Mostmár tudjuk miért van annyi őrült Suzukis az utakon (jelenlévők kivételek! :) ) :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Mostmár tudjuk miért van annyi őrült Suzukis az utakon (jelenlévők kivételek! ;) ) :( :) Futó Gabi elvét követem én is: A hiányzó LE-ket bátorsággal pótolom..... (vanmit) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Futó Gabi elvét követem én is: A hiányzó LE-ket bátorsággal pótolom..... (vanmit) ;) :lol: :lol: Van egy nagyon jó repülős mondás: "Vannak bátor és öreg pilóták, de bátor és öreg pilóták nincsnek" :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Van egy nagyon jó repülős mondás: "Vannak bátor és öreg pilóták, de bátor és öreg pilóták nincsnek" ;) :lol: Ez a kis tök még egy ideig megmarad.De amúgy a fogyasztása miatt, meg alkatrészárak miatt, meg egyéb járulékos költségek miatt meg szeretem! :lol: Olyan amilyen, a megítélése is, de magasról teszek rá.Amire én használom, megfelel.Jobban, mint pl. egy 2.0-ás autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ez a kis tök még egy ideig megmarad.De amúgy a fogyasztása miatt, meg alkatrészárak miatt, meg egyéb járulékos költségek miatt meg szeretem! :lol: Olyan amilyen, a megítélése is, de magasról teszek rá.Amire én használom, megfelel.Jobban, mint pl. egy 2.0-ás autó. :) Mikor megy bele az 1.3 GTi? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Beszélgetések: Avagy Mi a szám címe! Xray© üzenete: Szal xarok a zenék? Xray© üzenete: lool Xray© üzenete: Na várgy csak X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: nem mindegyik :lol: Xray© üzenete: vadkerten milyneek lesznek Xray© üzenete: :) Xray© üzenete: Melyiket halghattad? Xray© üzenete: mert hogy nekemsem tetszik mind Xray© üzenete: Sztem te goa-t halgattad X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: a Fujifilmet nagylol Xray© üzenete: Mivolt a mix címe Xray© üzenete: ? X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: track01 X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: :( X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: nagylol Xray© üzenete: Istenem te hülyébb vagy mint gondoltam lool X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: ja, tényleg nem az X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: az volt a címe, hogy volume 22 Xray© üzenete: Mégjobb X stefan_ (Istvan Barta) üzenete: de amikor tekertem, akkor a szám változott Xray© üzenete: lool Xray© üzenete: te hülye vagy Xray© üzenete: lool Mert hogy tényleg nemvagyunk egyformák DE ENNYIRE?? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Mikor megy bele az 1.3 GTi? ;) :lol: :lol: Elég ritka madár.Egy SOHC 1.3 16V 86LE pedig 130e.ft.Azt mire felhúzód 100LE-re, min. +60e.ft.......na ennyit erre nem költök.Inkább vennék fiatalabbat, akár Swift II.-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Elég ritka madár.Egy SOHC 1.3 16V 86LE pedig 130e.ft.Azt mire felhúzód 100LE-re, min. +60e.ft.......na ennyit erre nem költök.Inkább vennék fiatalabbat, akár Swift II.-t. ;) Akkor inkább egy Corsa nem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts