manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 mutasson már nekem valaki egy full extrás mantát, ami még mantának is néz ki ;) mert én még olyat mantázásom tíz éve alatt nem bsztam.... :lol: a képek meg mehetnek a manta X topikba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Jó nekem az automata :lol: végülis két lábunk van :lol: én mégis a kétpedálosnál zavarodom meg, nem a háromnál... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Na fejezzük be mielőtt kiszúrja egy modi, aztán kapunk tőle... ;) Csak csendben pszt! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kocka sör, de együltő helyedben bekell nyelned ;) :lol: :lol: és közben fogni kell a sört is... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Fullextrás Mantáért bármit. :) :( :lol: :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 :lol: :lol: ;) :lol: Szerzünk egyet...aztán irány betonozni... :) :( B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Szerzünk egyet...aztán irány betonozni... ;) :lol: :lol: :lol: :) :( Vagy tapétázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 és közben fogni kell a sört is... ;) :lol: 2 kéz van sztem belefér! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ;) :lol: Vagy tapétázni! Végül is az is kétkezi (kézi) munka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Végül is az is kétkezi (kézi) munka ;) Te már csak értesz ezekhez... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Te már csak értesz ezekhez... ;) :lol: Ctrl+alt+del rulez! :lol: Róka kóma: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ... ;) Inkább hányok mint hogy "Kézy" legyen a legjobb barátnőm...Szóval terelj csak...jól úgy sem jössz ki belőle...Pinokkkkió... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Inkább hányok mint hogy "Kézy" legyen a legjobb barátnőm...Szóval terelj csak...jól úgy sem jössz ki belőle...Pinokkkkió... ;) :lol: http://3.bp.blogspot.com/_UwwPezHil_8/R14x...ecast-penis.jpg Kézyt nem ismerem, de ha rá gondoltál, akkor amellett, hogy gusztustalan vagy, még írni sem tudsz: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Hát sajnálom, hogy Te Knézyre asszociáltál...én viszont inkább rá gondoltam... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Hát sajnálom, hogy Te Knézyre asszociáltál...én viszont inkább rá gondoltam... :lol: :lol: :lol: www.styletraxx.com/izabel-goulart-sexy-esquire.jpg :) Az url alapján Izabelnek tűnik, nem Kézynek. Ilyen külföldi csajokat nem ismerek sajna ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ...Ilyen külföldi csajokat nem ismerek sajna ;) :) Me magyart igen miiiiiiiiiiiiii???? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nálunk vannak a legszebb csajok!!! :lol: Fx tudna mesélni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Piszok jólehet eza moci! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Piszok jólehet eza moci! ;) :lol: :lol: http://vicc.zug.hu/galeria/kepek/img_268.jpg Gondolom nem haragszol meg rá, ha a motort utána esetleg mégsem engedi kipróbálni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Gondolom nem haragszol meg rá, ha a motort utána esetleg mégsem engedi kipróbálni! ;) :lol: Psze hogy nem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Fullextrás Mantáért bármit. :lol: :lol: Ez nagyon elhamarkodott kijelentés volt :lol: . Nekem már nem kell full extrás....csak ülnék már bele az enyimbe :( . NAgyon úgy fest, hogy a májusi hazaút tényleg meglesz. Megint nem úgy alakulnak a dolgok idekinn ahogy kellene. Még ezt amásfél hónapot kihúzzuk. Hogy egyáltalán a repjegyrevalót összekaparjuk. SZörnyűűűű!!! És legalább Én is vehetek egy opeles medált, mert nekem is volt, én is a nyakamban hordtam, de elveszett meló közbe ;) . Azóta csak a mantajel van a nyakamba. Mert sajna??! én nem tudom rájásra borotválni a mellkasom, mint S. Sanyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Fullextrás Mantáért bármit. Nekem már nem kell full extrás.... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Piszok jólehet eza moci! ;) :lol: :lol: ... Ki van már ülve az ülése... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ki van már ülve az ülése... ;) :lol: :lol: Ha szám ülné ki az ellen sem ellenkeznék :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ha szám ülné ki az ellen sem ellenkeznék :lol: ;) Azt hiszem hüppögnél utána másfél órát a sarokban... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts