Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Soha nem gondoltam, volna, hogy a mellektől így jutunk el a tangához. ;)

Ugye-ugye, először csak a kéz, aztán észre sem veszed és már arrébb... :lol: :lol:

Elküldve
Erre is lehet pörögni :P Van jobb együttes is U2 ;) :P

Xray már csak valami lassú,romantikus szám hiányzik. :lol: :lol:

ZSÖTEEEEEENNNNNNN ????? :lol: :) A bugyizós zene! :( B) :P

Elküldve

Emlékszem mikor a Fábry Sanyi mesélte,,,,, Zsötenre lassúzott egy bőrrel... matat a meltartón hátul és nem leli a csatot.... erre megszólal a csaj: tündi bündi ez elől nyilik! ;) :lol:

Elküldve
Ugye-ugye, először csak a kéz, aztán észre sem veszed és már arrébb... :) :lol:

Ez az összefüggés a fünyíró és a tanga közt.... ha mellényulsz megy az ujjad a pics...ba! :lol: :lol: ;)

Elküldve
Helyes nem kell.Akkor ezt is megbeszéltük. ;)

Na ne add fel ilyen könnyen: vannak szép számok is The kelly famili , Rednex , Jacko sorolhatnám! Lessz lasú is ha igény van rá! :lol:

Elküldve
Na ne add fel ilyen könnyen: vannak szép számok is The kelly famili , Rednex , Jacko sorolhatnám! Lessz lasú is ha igény van rá! :lol:

Ha már Fábri: "...igény az vóna rá!" (vagy még a matatásról beszélünk?) ;) :lol:

Elküldve
Na ne add fel ilyen könnyen: vannak szép számok is The kelly famili , Rednex , Jacko sorolhatnám! Lessz lasú is ha igény van rá! ;)

Nekem nem kell.Ha szól inkább iszok(akkor mindig ez fog szólni) :lol:

Elküldve
Nekem nem kell.Ha szól inkább iszok(akkor mindig ez fog szólni) :lol:

Remélem a párod hozod, mert jólberugatjuk őt is! ;) :lol: :lol:

Elküldve
Remélem a párod hozod, mert jólberugatjuk őt is! ;) :lol: :lol:

Egyetemista és koleszos is volt, úgyhogy lehet, hogy asztal alá inna, főleg, ha boroskóláról van szó :) :lol:

Elküldve
Egyetemista és koleszos is volt, úgyhogy lehet, hogy asztal alá inna, főleg, ha boroskóláról van szó :P ;)

Na tecsak ne kritizáld a receptet tálalás előtt kisfiam! :lol: :lol: :lol: Albertékel végig ittam egy éjszakát és ugye azé őksem kutyák! :P :) :( B)

Elküldve
Na tecsak ne kritizáld a receptet tálalás előtt kisfiam! ;) :lol: :lol: Albertékel végig ittam egy éjszakát és ugye azé őksem kutyák! :P :lol: :) :(

Gondolom. Mostmár egyre több a városban a teaház, meg a kakaózó B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.