Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 akkor azt írta volna, hogy jönnek hozzám bulizni! ;) Nagy, szőrős barnamedve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 akkor azt írta volna, hogy jönnek hozzám bulizni! ;) Nálad nincs ajtó? Akkor már értem a dupla ajtós problémádat is. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Aki nemiszik és nem bulizik az mind papírkutyaaaaaaaaaaaaa! Buláj lessz ezerrel! ;) :lol: :lol: Szerintem jól fog esni nekem is egy kis buli ha hazamegyek, mert idekinn nagyon antibulista és antiivászista lettem. :lol: NEM leszek papírkutya!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 akkor azt írta volna, hogy jönnek hozzám bulizni! ;) Jönnek????????? Egyedül indulok bulizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Szerintem jól fog esni nekem is egy kis buli ha hazamegyek, mert idekinn nagyon antibulista és antiivászista lettem. :lol: NEM leszek papírkutya!!! Hülye angolok, azt sem tudják mi a faxa, raboljatok el valami majmot onann , megtanítjuk inni és bulizni ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hülye angolok, azt sem tudják mi a faxa, raboljatok el valami majmot onann , megtanítjuk inni és bulizni ;) :lol: :lol: Állatkert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hülye angolok, azt sem tudják mi a faxa, raboljatok el valami majmot onann , megtanítjuk inni és bulizni :lol: :lol: Elgurult a gyógyszered ? Az angolok nem tudnak bulizni ? ;) :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ... Egyedül indulok bulizni. Walkman? :lol: vagy középsőújj? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Walkman? ;) Zsír volt, most 1 évig megint nem kell vicceset mondanod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Zsír volt, most 1 évig megint nem kell vicceset mondanod :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Walkman? :lol: vagy középsőújj? ;) Hülye,valszeg Te használod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hülye,valszeg Te használod. ;) Nem, nekem CD-s lejátszóm van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nem, nekem CD-s lejátszóm van ;) Megvolt a nap vicce. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Elgurult a gyógyszered ? Az angolok nem tudnak bulizni ? ;) :lol: :lol: :lol: Akkor te többet tudsz , mesélj csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Akkor te többet tudsz , mesélj csak ;) Gondolom, amit nem isznak meg azt szétverik :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hujber felesége szépen "énekel" ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hujber felesége szépen "énekel" :lol: :lol: :lol: nem tudom miért , de csípem a mai napíg ezeket a musicokat! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nem tudom miért , de csípem a mai napíg ezeket a musicokat! ;) :( Hjaaaaaa, lehet ennyit inni, hogy így legyen B) :P ui: nehezen :lol: ui2: ha előbb szólsz, akkor kérek neked ótógraaaaamot a két sájgájszos palitol, akit láttunk :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 :lol: Yeeeeeeee a tanga nem a legjobb dolog a világon , de ku..va közel áll hozzá! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 bazeeeeeeee yeee egy iylet letolok vadkerten és meglincselnek ;) :lol: :lol: De a zene jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 bazeeeeeeee yeee egy iylet letolok vadkerten és meglincselnek ;) :lol: :lol: De a zene jó! :) Van rá megoldás. Magad elé rakod a piás pultot. Azon úgysem fognak túljutni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts