Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hogy jön ide a kavinton? ;) Azt szeded? Csak kár, hogy kék színű mi? :P :lol: Még tekérdezed? látod,,,, :lol: :lol: Kiszokta 2 percenként ugyanazt elmondani vagy megmutatni! :) :( Nelegyé Lúzer vizipók! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Még tekérdezed? látod,,,, ;) :lol: Kiszokta 2 percenként ugyanazt elmondani vagy megmutatni! :lol: :lol: Nelegyé Lúzer vizipók! :) :( Az csak azért lehetett, mert olyan jó volt, hogy két percenként meg kellett nézned megint. Keresztes barátom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ha megvan az elérhetősége, akkor dobhatod az infót, pü-ben ;) Bizniceltél már vele? ismered? Megtörtént. Személyesen nem ismerem, de normálisnak tűnik, alakatrész lett tőle vételezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Igen és még szerény is vagyok. :lol: Akkor legyen ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Voltam ma Kecelen szőlőbe metszeni.lefelé 47 perc volt háztól szőlőig.Nem kíméltem a gépet! ;) Páhi után gyönyörűen fel van marva az amúgy botrányos út, szal mégxarabb.Előrevetíti, hogy lesz rajta normális flaszter.Ugyanez visszafelé Jakab felé, 50 perc volt, Jakab után szintén felmarva.Annyira nem izgatott a dolog, mert még előtte utolértem 3 kamiont, az előzés legkisebb lehetőségével, mivel murvára jöttek szembe.....Szal szépen ellazultam, kicsit tekertem a hangerőn, aztán nézelődtem a hátralévő 18km-n.Az vígasztal csak, hogy más sem tudott megelőzni sem engem, sem pedig a kamionokat! :lol: Szal ,mindenki nézelődött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Akkor legyen ;) :lol: :lol: Helyes :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Helyes ;) :lol: Majd kiderül, hogy a piálást is olyan jól bírod-e, mint a nagypályázást :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Majd kiderül, hogy a piálást is olyan jól bírod-e, mint a nagypályázást :lol: :lol: :lol: Mit akarsz?????? Engem itatni! ;) Nő vagyok nem férfi akit itatni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mondjuk azé jobb lett volna egy tárcsa csere is. ;) Minek amíg legalább 3mm vastag. legfeljebb úgy jár mint egy kolegám az utolsó fékezésnél szétszált a tárcsa és ő szépen lekoccolta a cég elötti keritést. de csrénél nem volt gond hogy mit csináljon a régi fékbetétekkel mert már nem voltak sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Megtörtént. Személyesen nem ismerem, de normálisnak tűnik, alakatrész lett tőle vételezve. KÖSZI! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Sehol senki? :lol: Mindenki eltűnt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Vadkerten nem BMW találkozó szokott lenni ? Az majd utánunk két hétre lesz. Nem is tudom melykőtök bonyolultabb... :lol: A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ... A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem. ;) vááááá!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Mit akarsz?????? Engem itatni! ;) Nő vagyok nem férfi akit itatni kell. Ne reménykedj :lol: :lol: :) Csak azt írtam, hogy kiderül papírkutya vagy-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ne reménykedj :lol: :lol: :) Csak azt írtam, hogy kiderül papírkutya vagy-e :lol: Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :( Nagyon rendes vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: Nagyon rendes vagy ;) olyan édes, hogy kirohad tőle a fogam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ne reménykedj :) :( B) Csak azt írtam, hogy kiderül papírkutya vagy-e :lol: Aki nemiszik és nem bulizik az mind papírkutyaaaaaaaaaaaaa! Buláj lessz ezerrel! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Aki nemiszik és nem bulizik az mind papírkutyaaaaaaaaaaaaa! Buláj lessz ezerrel! ;) :lol: :lol: És aaki nem bírja az magáravesssennnnn :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 És aaki nem bírja az magáravesssennnnn :lol: :) :( Az is papírkutya! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 És aaki nem bírja az magáravesssennnnn :lol: :lol: :lol: Azt nem engedjük be a szobába aludni, mert a duplaajtó problémát okoz neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Megyek ma bulizni és papírkutya nem leszek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Megyek ma bulizni és papírkutya nem leszek. :lol: Dupla ajtókkal vigyázz! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Dupla ajtókkal vigyázz! ;) :lol: Ezzel nem lesz gond,mert nincsen ajtó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ezzel nem lesz gond,mert nincsen ajtó. ;) Barlangi buli lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Barlangi buli lesz? akkor azt írta volna, hogy jönnek hozzám bulizni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts