tomi023 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elegem van a ........................ majd vadkerten bebaszcsizunk és nagyokat ásítunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 majd vadkerten bebaszcsizunk és nagyokat ásítunk ;) Persze,hogy ne. Szeretnéd mi?????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Persze,hogy ne. Szeretnéd mi?????????????? én biztos! kicseréltem a féket csöppet fog :lol: régi tárcsa maradt, még jó a méret. Leesztergáltam a vállát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 én biztos! kicseréltem a féket csöppet fog :lol: régi tárcsa maradt, még jó a méret. Leesztergáltam a vállát ;) Igen nagyszerű csak nekem most kell............. Vadkert még sehol sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Igen nagyszerű csak nekem most kell............. Vadkert még sehol sincs. hamarosan itt lessz , én jobban várom mit sztem! ;) :lol: :lol: De csak azért mert temég nem voltál és nem tudod mivár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Engem nem az érdekel, hogy mi vár, hanem az, amit utána mesélnek, és nem is emlékszem rá. ;) Ja, idén lehet, újra elnézek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Egész jó ez az új 7-es windows! ;) Ez már majdnem a végleges verzió... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 befecskendezés kezdet mágnesszelep csere 54000 Ft ihhhhh azt hiszem ez nem hiányzott ;) azért köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 majd vadkerten bebaszcsizunk és nagyokat ásítunk ;) Vadkerten nem BMW találkozó szokott lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vadkerten nem BMW találkozó szokott lenni ? De,lehet hogy tartanak csak nem esik egy időpontba a MOTE-val. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vadkerten nem BMW találkozó szokott lenni ? de van ez azért jó mert felrajzolják a gumiköröket mire mi odaérünk ;) Ha kell segítség az adagolóhoz, keress meg meeten pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Leesztergáltam a vállát :) ;) elírtad,Csikánó! LEESZTERGÁLTATTAD! (helyesen) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mondjuk azé jobb lett volna egy tárcsa csere is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :lol: ;) És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked. Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam. Amit most leírtál, ha úgy gondolod valóban így vannak, akkor jobb kedved lesz ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Szerintetek??? ALUFELNI! Megérne ennyit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Egész jó ez az új 7-es windows! ;) Ez már majdnem a végleges verzió... Már várom a teljes verzsönt én is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Szerintetek??? Megérne ennyit? ;) Nagyon csinatos hejjjjj! Szerintem megéri, ha azt veszed hogy mennyiért políroznak / db mondjuk 8000Ft a legolcsóbb! egész jó a guma is a felni is szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Szerintetek??? ALUFELNI! http://n2.vatera.hu/photos/d6/f2/a38_1_big.jpg Megérne ennyit? ;) Megvan az elérhetősége, ha meg akarod keresni :lol: :lol: Amúgy sötét kocsihoz polírfelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Megvan az elérhetősége, ha meg akarod keresni :( B) Amúgy sötét kocsihoz polírfelni ;) De fehérhez sem rossz nem igaz??? :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Megvan az elérhetősége, ha meg akarod keresni :lol: :lol: Amúgy sötét kocsihoz polírfelni ;) Ha megvan az elérhetősége, akkor dobhatod az infót, pü-ben :lol: Bizniceltél már vele? ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Amit most leírtál, ha úgy gondolod valóban így vannak, akkor jobb kedved lesz ? ;) :lol: Igen és még szerény is vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Amit most leírtál, ha úgy gondolod valóban így vannak, akkor jobb kedved lesz ? :lol: :lol: Nem is tudom melykőtök bonyolultabb... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem is tudom melykőtök bonyolultabb... ;) Szerintem mélykék76 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem is tudom melykőtök bonyolultabb... :) te megse szólalj vizipók! ;) :lol: :lol: kavinton rulez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 te megse szólalj vizipók! :lol: :lol: :lol: kavinton rulez! :) Hogy jön ide a kavinton? ;) Azt szeded? Csak kár, hogy kék színű mi? :P :( Szerintem mélykék76 :P Azé te sem vagy egyszerű ám bonyolult lány! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts