Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Pervolall! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ma felpolírozták az Fx-et...holnap kap 4-2-1 leömlő hővédő lemezt és katalizátort. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ma felpolírozták az Fx-et...holnap kap 4-2-1 leömlő hővédő lemezt és katalizátort. :lol: Gondolom utóbbi kivehető lesz..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sportkatit kap tehát fix lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sportkatit kap tehát fix lesz... :lol: Értem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Stét Mindenkinek! Látom itt mindenki profi az autószerelésben :lol: !!! Bár nekem teljesen másmilyen az autóm meg nem is benzines azért megkérdezném hogy nem tud e véletlen valaki módszert arra hogy az opelokba rakott isuzu dti motoroknál hogy lehet megoldani azt, hogy a kábeleken keresztül ne szökjön fel az olaj az adagolótól a vezérlésig. Tormásiéknál adagolócsere a válasz... nekem valami költséghatékonyabb kellene ;) befecskendezés kezdet mágnesszelep csere 54000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :lol: ;) És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked. Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :) ;) És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked. Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát ha visszaolvasol nem is kért fel senki! :P ;) :lol: :lol: :lol: Ikszrééély! Látom amit látok... :) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Pihentagyúak ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Pihentagyúak ;) :lol: :lol: :lol: :) Nos , ha a pihent agyúakról van szó én, válallom viszont az alázattal tesszük :P Ma egy kicsit Zoltán napoztunk , kb 10 db 2/1 borst toltam be némi aggancsossal. Őszinte leszek hozzád : Az hogy az ember elhülyéskedik itt veled köszönd a csapat műveltségének és inteligenciájának B) Eccer.. Másodszor próbálunk az uj klubtagokkal egy normális barátságos hangnemet megütni hogy az első pillanatban nehogy elijesszük a delikvenst! :P haramccor.... Közülünk mindeni tisztában van a fizikai és szellemi adotságaival, ami nemmindenkiről mondható el , és amit félre lehet érteni félre is érti! negyedccer.... nemhiszem hogy itt bármelyőnk rálenne szorulva a bármire is itt virtuálisan: kizárólag azértvagyunk ilyenek mert tényleg ilyenek vagyunk :P Bocsánat a közvetlenségért könyveld be a kékfrankosnak meg a jégernek! Szal ennek szellemében fórumozzunk kérem! Xray voltam ja! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ja és UI: Xarok a farmra! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ja és UI: Xarok a farmra! ;) :lol: Kicsit iszol és máris milyen érzékeny leszel. Mi lesz veled így Vadkerten tesó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Kicsit iszol és máris milyen érzékeny leszel. Mi lesz veled így Vadkerten tesó? ;) Szétfogom zenélni a búrátokat az lessz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Szétfogom zenélni a búrátokat az lessz! ;) :lol: Helyes! Szerintem fog fogyni a vackorlé is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Veszem a lapot ha nem vennéd észre ;) A kékfrankos meg a jégert egészségedre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Veszem a lapot ha nem vennéd észre :lol: A kékfrankos meg a jégert egészségedre. :lol: Oké zsoké , :( Akkor csapat tagvagy :) Szóval azthitted hogy dehogy de akkor nagyon okés hogy naná ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Helyes! Szerintem fog fogyni a vackorlé is :lol: Neszórakozzá má..... nemhiszem el hogy nem iszol alkoholt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Neszórakozzá má..... nemhiszem el hogy nem iszol alkoholt! ;) Innék én, "de nem megy az könnyen faluhelyen" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Oké zsoké , B) Akkor csapat tagvagy :) Szóval azthitted hogy dehogy de akkor nagyon okés hogy naná ;) :lol: :lol: :lol: Feszültség levezetés akkor megvolt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ;) :lol: Feszültség levezetés akkor megvolt? :lol: A simán, Mustoha faterom aki egyben a főnököm is , tartott egy Zoltánapot sült csirkemály 2 kg , megatöbbi cuucc szal sikerült benyomni,,, na de sebaj lazulunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Xray az jó hogy lazulsz. ;) Asszem most nekem is ezt kellene csinálnom inni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Xray az jó hogy lazulsz. ;) Asszem most nekem is ezt kellene csinálnom inni. Me? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Me? Elegem van a ........................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elegem van a ........................ Na de miből?Panaszkodjál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts