Udi Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ma felpolírozták az Fx-et...holnap kap 4-2-1 leömlő hővédő lemezt és katalizátort. ;)
warwolf Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Ma felpolírozták az Fx-et...holnap kap 4-2-1 leömlő hővédő lemezt és katalizátort. :lol: Gondolom utóbbi kivehető lesz..... ;)
warwolf Elküldve Március24, 2009 Elküldve Március24, 2009 Sportkatit kap tehát fix lesz... :lol: Értem. ;)
tomi023 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Stét Mindenkinek! Látom itt mindenki profi az autószerelésben :lol: !!! Bár nekem teljesen másmilyen az autóm meg nem is benzines azért megkérdezném hogy nem tud e véletlen valaki módszert arra hogy az opelokba rakott isuzu dti motoroknál hogy lehet megoldani azt, hogy a kábeleken keresztül ne szökjön fel az olaj az adagolótól a vezérlésig. Tormásiéknál adagolócsere a válasz... nekem valami költséghatékonyabb kellene ;) befecskendezés kezdet mágnesszelep csere 54000 Ft
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :lol: ;) És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked. Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam.
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :) ;) És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked. Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam. :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Hát ha visszaolvasol nem is kért fel senki! :P ;) :lol: :lol: :lol: Ikszrééély! Látom amit látok... :) :( B)
Xray Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Pihentagyúak ;) :lol: :lol: :lol: :) Nos , ha a pihent agyúakról van szó én, válallom viszont az alázattal tesszük :P Ma egy kicsit Zoltán napoztunk , kb 10 db 2/1 borst toltam be némi aggancsossal. Őszinte leszek hozzád : Az hogy az ember elhülyéskedik itt veled köszönd a csapat műveltségének és inteligenciájának B) Eccer.. Másodszor próbálunk az uj klubtagokkal egy normális barátságos hangnemet megütni hogy az első pillanatban nehogy elijesszük a delikvenst! :P haramccor.... Közülünk mindeni tisztában van a fizikai és szellemi adotságaival, ami nemmindenkiről mondható el , és amit félre lehet érteni félre is érti! negyedccer.... nemhiszem hogy itt bármelyőnk rálenne szorulva a bármire is itt virtuálisan: kizárólag azértvagyunk ilyenek mert tényleg ilyenek vagyunk :P Bocsánat a közvetlenségért könyveld be a kékfrankosnak meg a jégernek! Szal ennek szellemében fórumozzunk kérem! Xray voltam ja! :(
Stefan Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Ja és UI: Xarok a farmra! ;) :lol: Kicsit iszol és máris milyen érzékeny leszel. Mi lesz veled így Vadkerten tesó? :lol:
Xray Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Kicsit iszol és máris milyen érzékeny leszel. Mi lesz veled így Vadkerten tesó? ;) Szétfogom zenélni a búrátokat az lessz! :lol: :lol:
Stefan Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Szétfogom zenélni a búrátokat az lessz! ;) :lol: Helyes! Szerintem fog fogyni a vackorlé is :lol:
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Veszem a lapot ha nem vennéd észre ;) A kékfrankos meg a jégert egészségedre. :lol:
Xray Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Veszem a lapot ha nem vennéd észre :lol: A kékfrankos meg a jégert egészségedre. :lol: Oké zsoké , :( Akkor csapat tagvagy :) Szóval azthitted hogy dehogy de akkor nagyon okés hogy naná ;) :lol:
Xray Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Helyes! Szerintem fog fogyni a vackorlé is :lol: Neszórakozzá má..... nemhiszem el hogy nem iszol alkoholt! ;)
Stefan Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Neszórakozzá má..... nemhiszem el hogy nem iszol alkoholt! ;) Innék én, "de nem megy az könnyen faluhelyen" :lol:
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Oké zsoké , B) Akkor csapat tagvagy :) Szóval azthitted hogy dehogy de akkor nagyon okés hogy naná ;) :lol: :lol: :lol: Feszültség levezetés akkor megvolt? :(
Xray Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 ;) :lol: Feszültség levezetés akkor megvolt? :lol: A simán, Mustoha faterom aki egyben a főnököm is , tartott egy Zoltánapot sült csirkemály 2 kg , megatöbbi cuucc szal sikerült benyomni,,, na de sebaj lazulunk! :lol:
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Xray az jó hogy lazulsz. ;) Asszem most nekem is ezt kellene csinálnom inni.
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Xray az jó hogy lazulsz. ;) Asszem most nekem is ezt kellene csinálnom inni. Me?
Berlinetta Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Me? Elegem van a ........................
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Elegem van a ........................ Na de miből?Panaszkodjál! ;)
Recommended Posts